محسن هاشمی: اعتبار ما هر چه هست از «آیتالله» است
منتخب پنجمین دوره شورای اسلامی شهر تهران گفت: آیتالله هاشمی از ۱۴ سالگی که به سمت قم، روستا را ترک کرد همواره برای سعادت و آبادانی ایران تلاش کرد.
فرزند آیتالله هاشمیرفسنجانی با تشکر از کمیته نامگذاری شورایچهارم ادامه داد: از شورایچهارم که مصوبه نامگذاری را در آخرین روزهای فعالیت تصویب و همچنین محمدباقر قالیباف که دستور موکد اجرای این مصوبه را دادند تشکر میکنم.
نفر نخست منتخب مردم تهران در شورایشهر پنجم با بیان اینکه آیتالله هاشمی از ۱۴ سالگی که به سمت قم، روستا را ترک کرد همواره برای سعادت و آبادانی ایران تلاش کرد، گفت: همه دوستان آیتالله هاشمی معتقدند اگر او در حوزه میماند و به دروس علمی میپرداخت الان مقام بسیار عالی داشت اما آیتالله هاشمی برای حفظ مسئولیت و برای گریز از ساواک، قم را به سمت تهران ترک کرد و تقریبا ۵۰ سال است در تهران سکونت داشت.
هاشمی با بیان اینکه امروز نام یک خیابان به نام یک شهروند مسئولیتپذیر تهران میشود، خاطرنشان کرد: مسائل تهران از دید آیتالله هاشمی غافل نبود و زمانی که در مجلس حضور داشتند مجمع نمایندگان تهران را تشکیل و مسائل تهران را بررسی و برای آن تصمیمگیری میکردند.
وی متذکر شد: از مهمترین اقدامات این مجمع متروی تهران است که امروز یکی از بزرگترین مشکلات تهران را حل کرده است. همچنین این مجمع به فاضلاب و جمعآوری آبهای سطحی در تهران توجه داشت و با کمک دولتوقت این مسائل را دنبال میکرد.
عضو پنجمین شورای اسلامی شهر تهران خاطرنشان کرد: آیتالله هاشمی تا پایان عمر اهتمام زیادی به آبادانی تهران داشت و حضور چند میلیونی مردم در مراسم تشییع پیکر او نشان از قدرشناسی مردم نسبت به او بود.
او ادامه داد: آیتالله هاشمی فردی بود که علاقه وافری به اعتدال و میانهروی و توجه به پیشرفت و آبادانی ایران داشت.
نظر کاربران
شک داشتی که نام هاشمی شما را معروف گرده!
خداییش راست گفته اعتبارو شغل وسمت وثروت وهرچی دارن ازآیت الله بوده
اعتبار ما نه. اعتبار تو.
منظور شما اعتبار بانکی است دیگه انشااله که این اعتبارات همیشه مثل سابق پروپیمان باشه .ما که بخیل نیستیم جلو در بانک هم راهمان نمیدم .نوش جون
شما اعتباری که نداری هیچ اعتبار اون خدا بیامرز هم شما ها لکه دار کرديد...
بلی همش به فکر تهران بود چون خود و بچه هاش در ان زندگی میکرد نه به فکر ایران اگر به فکر ایران بودنند مملکت به این روز نیفتاده بود.
بلی؟