وجود ۲۰۰ هزار تن گوجه فرنگی مازاد بر مصرف
رئیس اتحادیه میوه و ترهبار استان تهران گفت: ۲۰۰ هزار تن گوجهفرنگی مازاد بر مصرف داریم و نوسان غیرطبیعی در قیمتها در بازار وجود ندارد.
حسین مهاجرانی در واکنش به خبر ممنوعیت واردات چهار قلم محصول کشاورزی شامل هندوانه، خربزه، گوجهفرنگی و سیبزمینی اظهار کرد: اعلام ممنوعیت واردات این اقدام بیشتر به جوک شباهت دارد.
وی ادامه داد: در طول تاریخ ایران در این چهار قلم صادرکننده بوده است و حتی یک بار هم واردات نداشتهایم؛ چطور میشود که واردات آن را ممنوع کردهاند؟
رئیس اتحادیه میوه و ترهبار استان تهران با تأکید بر اینکه ایران محور اصلی صادرات خربزه به دنیاست، تصریح کرد: برخی کشورها اصلاً تولید این محصول کشاورزی را ندارند و نیاز به واردات آن از ایران وجود دارد؛ واردات هندوانه هم با این هزینههای بالا و افزایش تولید در داخل اصلاً برای واردکننده به صرفه نیست.
مهاجرانی با اشاره به اینکه ۲۰۰ هزار تن گوجهفرنگی سالانه مازاد بر نیاز بازار و مصرف داخلی داریم که صادر میشود، اضافه کرد: چه نیازی به واردات گوجهفرنگی داریم که تازه واردات آن هم ممنوع شده است.
وی با بیان اینکه سال ۹۶ سال پرباری در حوزه محصولات کشاورزی است، تصریح کرد: نیاز بازار و مردم تأمین میشود و مشکلی در این ارتباط نداریم و تدابیر لازم در این حوزه اندیشیده شده است.
رئیس اتحادیه میوه و ترهبار استان تهران با تأکید بر اینکه تنها قیمت گیلاس تکدانه بالاست، اضافه کرد: قیمت این محصول هم در روزهای آینده به تعادل میرسد و سایر اقلام در شرایط مناسب قیمتی قرار دارند و خریداران هم راضی هستند.
مهاجرانی با اشاره به اینکه نوسان غیرطبیعی در قیمت بازار نداریم، تصریح کرد: تیمهای بازرسی و تعزیرات حکومتی فعال هستند و با هرگونه افزایش قیمت کاذب برخورد میکنند.
وی با بیان اینکه دولت باید نگاه ویژهای به تولید ملی بهویژه در شاخه کشاورزی داشته باشد، اظهار کرد: دولت از باغداران و کشاورزان حمایت کند تا کشاورزان با انگیزه بیشتر تلاش کنند و از سوی دیگر شاهد تولید بیشتر در داخل باشیم.
نظر کاربران
وقتی برنامه ریزی نباشه میشه همین .
مسولین کشاورزی هیچ آماری از میزان نیاز بازار و میزان مصرف ندارند.
نتیجه این که هرسال مقدار زیادی محصول کشاورزی خراب میشود و روی دست تولید کننده میماند.
یک سال گوجه فرنگی . یک سال پیاز . یک سال فلفل .
اگر برنامه ریزی داشتیم هیچ وقت این آشفته بازار پیش نمی آمد.
وقتی مصرف گوجه فرنگی و میزان فراوری آن توسط کارخانه ها وهمچنین میزان صادرات مشخص است چه نیازی به تولید مازاد است ؟؟؟
اگر عوض دزدی ها مسولین کمی دل به کار میدادند الان ایران جای بهتری بود
بجای اینکه کارخونه ها رب گوجه بی کیفیت درست کنند. با گوجه های مازاد رب با کیفیت تولید کنند.
ایا روزی میاد که محتویات عقل مسعولین ما مثل سویس و المان بشود..حداقل شصت سال باید صبر کنیم تا سیم پیچی عقل مسعولین یه پله رشد کنه..یه پله رشد کردن برابراست هشتصد میلیارد دولار ارزش کشور (درهمه مراتب) بیشتر میشع..فقط دعا کنیم خدا به عقل شون بیافزاید
چقدر هم گوجه فرنگی های امسال بی کیفیت و بدون اب هستن!!