۵۸۳۷۸۹
۵۰۰۸
۵۰۰۸
پ

احتمال سرپرستی فرهادی در وزارت علوم

قائم مقام وزیر علوم با تاکید بر اینکه هنوز درخصوص سرپرستی این وزارتخانه تصمیم نهایی گرفته نشده است گفت: سرپرست وزارت علوم توسط رئیس‌جمهور بعد از بررسی رای اعتماد وزرای پیشنهادی مشخص خواهد شد.

خبرگزاری ایسنا: قائم مقام وزیر علوم با تاکید بر اینکه هنوز درخصوص سرپرستی این وزارتخانه تصمیم نهایی گرفته نشده است گفت: سرپرست وزارت علوم توسط رئیس‌جمهور بعد از بررسی رای اعتماد وزرای پیشنهادی مشخص خواهد شد.

دکتر تسلیمی با اعلام این مطلب اظهار کرد: رایزنی‌ها برای انتخاب سرپرست وزارت علوم در حال انجام است. هنوز رئیس‌جمهور تصمیم نهایی در این زمینه را نگرفته است و برای انتخاب سرپرست رایزنی‌ها با تمام گروه‌ها و افرادی که احساس وظیفه می‌کنند در حال انجام است.

وی در ادامه تصریح کرد: روز گذشته در جلسه هیات دولت درخصوص سرپرستی وزارت علوم صحبتی نشده است و همه گزینه‌ها برای انتخاب سرپرست در حال بررسی است.

قائم مقام وزیر علوم در پایان از احتمال سرپرستی دکتر فرهادی وزیر فعلی وزارت علوم در این وزارتخانه خبر داد و گفت: سرپرست وزارت علوم بعد از بررسی رای اعتماد وزرای پیشنهادی در مجلس رئیس‌جمهور اعلام خواهد شد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج