۵۸۱۲۳۵
۵۰۱۱
۵۰۱۱
پ

تولید نخستین موبایل بدون باتری جهان

محققانی در ایالات متحده موفق به توسعه یک گوشی موبایل بدون باتری شده‌اند که در نوع خود، در سراسر جهان بی‌همتا است.

وب سایت گجت نیوز - معین کریمی: محققانی در ایالات متحده موفق به توسعه یک گوشی موبایل بدون باتری شده‌اند که در نوع خود، در سراسر جهان بی‌همتا است.
تولید نخستین موبایل بدون باتری جهان

گوشی هوشمندی که توسط گروهی از محققان دانشگاه واشنگتن در سیاتل توسعه یافته است، توسط مقدار کمی از سیگنال‌های رادیوی که آن‌ها را با نام فرکانس رادیویی یا امواج "RF"‌می‌شناسیم انرژی می‌گیرد.
این تیم عنوان می‌کند که شاید این موبایل بدون باتری در نخستین نگاه شبیه به یک تخته مدار با تجهیزات الکترونیکی متصل به آن باشد، اما نسخه‌ی رونمایی شده به طور کلی جهش بزرگ بعدی تکنولوژی برای تلفن‌های همراه بوده و به مرور زمان توسعه یافته‌تر خواهد شد.

"Shayam Gollakota" از مدرسه علوم کامپیوتر و مهندسی پاول آلن اینگونه توضیح می‌دهد: «این گوشی موبایل بدون باتری یک جهش بسیار بزرگ از نظر قابلیت‌ها برای دیوایس‌های بدون باتری است؛ زیرا در حال حاضر ما محصولی را در اختیار داریم که می‌توانید به لطف آن همانند یک تلفن به طور مداوم صحبت کرده و دریافت اطلاعات کنید.»

تولید نخستین موبایل بدون باتری جهان

نمونه اولیه این گوشی از اجزایی استفاده می‌کند که مشخص است از جنبه‌ی تجاری توجهی به آن‌ها نشده است، اما می‌تواند گفتار را تشخیص داده و منتقل کند و با یک ایستگاه مرکزی ارتباط برقرار کند.
در حال حاضر این موبایل بدون باتری عملکرد خیلی ساده‌ای دارد و تماس گیرنده باید هدفون را بر روی گوش خود گذاشته و با زدن یک دکمه مرتبا بین عملیات صحبت کردن و شنیدن جابجا شوند. به گفته‌ی "Vamsi Talla" نخستین چالش این تیم، توسعه یک گوشی بوده که از حداقل انرژی برای دریافت و برقرار تماس‌ها استفاده می‌کرده است.
Talla‌ ادامه می‌دهد: «اگر شما به یک گوشی معمولی بنگرید،‌ در حقیقت آن صدها مگاوات برق مصرف می‌کند و برقراری تماس‌های صوتی بدون باتری عملا غیرممکن خواهد بود. آن‌ها راه حلی را کشف کرده‌اند که گوشی از مقدار کمی از قدرت، تنها چند میکرووات از سیگنال‌های رادیویی استفاده می‌کند. به گفته Talla این منبع غیرقابل مشاهده در همه جا وجود دارد.»

امواج RF در اطراف ما هستند. به عنوان مثال امواج ایستگاه‌های رادیوی FM و AM شما، ایستگاه‌های تلویزیونی شما و دکل‌های تلفن همراه همگی امواج RF را منتقل می‌کنند. علاوه بر این‌ها، یکی از بزرگ‌ترین منابع این دسته از امواج سیگنال‌های اینترنت وای فای هستند که این روزها در دفاتر کار، منازل و بسیاری از اماکن عمومی رایج شده‌اند.

محققان عنوان می‌کنند که در اینجا برنامه‌های مختلفی برای توسعه نمونه‌های اولیه نمایشگرهایی با حداقل انرژی برای یادداشت برداری و حتی یک دوربین ساده وجود دارد. آن‌ها همچنین برنامه‌ی توسعه یک گوشی موبایل بدون باتری را نیز تدارک دیده‌اند که از سلول بسیار کوچک خورشیدی برای ارائه انرژی برخوردار است. این تیم پتانسیل خوبی را پیش روی گسترش تکنولوژی محصولات بدون باتری می‌بیند.

«ما واقعا در مورد این فناوری هیجان زده هستیم. دانشگاه واشنگتن صاحب یک IP برای این مورد است و ما به دنبال راه‌هایی جهت تجاری سازی آن هستیم تا با گسترش تکنولوژی بدون باتری، محصولاتی از این دست را در دسترس مردم قرار دهیم - Vamsi Talla»

این روش ابتکاری، تنها راه حلی نیست که تکنولوژی موبایلی را قدرت می بخشد. محققان دانشگاه‌های بریستول و سوری در بریتانیا نیز در حال توسعه ابررایانه‌هایی هستند که به اعتقاد آن‌ها می‌توانند به دستگاه‌ها اجازه دهند تنها در چند دقیقه شارژ‌شوند.

تحقیقات تیم دانشگاه واشنگتن در مجموعه مقالات انجمن ماشین آلات محاسباتی در زمینه فناوری‌های تعاملی، موبایلی، گجت‌های پوشیدنی و همه جانبه منتشر شده‌اند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج