محمد کیانوش راد، فعال سیاسی اصلاحطلب، با اشاره به اینکه مجلس حق دارد نسبت به مخالفت یا موافقت با وزرا سخن بگوید، اظهارکرد: تا اینجای مسئله امر جدیدی رخ نداده و در همه دورههای قبل نیز چنین تعاملات یا کش و قوسهایی وجود داشته است، اما روشن است رئیسجمهور باید بر مبنای گفتگوی جریانهای سیاسی و توجه به کارآمدی وزرا و بدون در نظرگرفتن فشارهای مختلف کابینه خود را معرفی کند.
روزنامه آفتاب یزد: محمد کیانوش راد، فعال سیاسی اصلاحطلب، با اشاره به اینکه مجلس حق دارد نسبت به مخالفت یا موافقت با وزرا سخن بگوید، اظهارکرد: تا اینجای مسئله امر جدیدی رخ نداده و در همه دورههای قبل نیز چنین تعاملات یا کش و قوسهایی وجود داشته است، اما روشن است رئیسجمهور باید بر مبنای گفتگوی جریانهای سیاسی و توجه به کارآمدی وزرا و بدون در نظرگرفتن فشارهای مختلف کابینه خود را معرفی کند.
این عضو انجمن اسلامی مدرسین دانشگاهها با بیان اینکه نباید از مفهوم سهمخواهی لزوما یک مفهوم منفی را تبلیغ کرد، تصریح کرد: سهمخواهی اگر مبنای لجاجت یا پیگیری منافع خاص شخصی یا گروهی باشد قاعدتا با خواستههایی که مردم بر اساس آن به روحانی رای دادهاند تفاوت دارد، زیرا مردم خواستار تحقق شعارها و برنامههای رئیسجمهور و پیگیری مشی اعتدالی هستند. رئیسجمهور هم قاعدتا با معدلگیری از خواستههای منطقی و مشروح جریانهای سیاسی باید قاطعانه تصمیم خود را برای معرفی کابینه کارآمد و شایسته و وفادار به برنامههای خود اعلام کند.
این نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی همچنین با بیان اینکه شخصیت روحانی نشان داده که زیر فشارها و تهدیدات نمیرود، گفت: در عین حال روحانی تلاش کرده بهگونهای عمل کند که نظرات گروههای مختلف خصوصا حامیان خود را تا حد زیادی برآورده سازد که در این مسیر با گروههای مختلف سیاسی و اجتماعی و سازمانهای مردمنهاد تعامل داشته است.
کیانوش راد تاکیدکرد: نباید مخالفت با یک یا دو وزیر بهعنوان مخالفت با رئیسجمهور یا آرای مردم تعریف شود. اینگونه مسائل در دورههـــای گوناگون وجود داشته و اکنون هم مطرح است.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر