۵۷۱۰۲۱
۸ نظر
۵۰۰۹
۸ نظر
۵۰۰۹
پ

ماجرای سخنان جنجالی پسر عارف ادامه دارد

اظهارت جنجالی حمیدرضا عارف "پسر محمد رضا عارف" هنوز بحث داغ رسانه ها و شبکه های اجتماعی است. هنوز بسیاری از مردم، ناظران و حتی آقا زاده ها به بحث"ژن خوب" را سوژه اظهار نظر های خود قرار می‌دهند.

فرارو: اظهارت جنجالی حمیدرضا عارف "پسر محمد رضا عارف" هنوز بحث داغ رسانه ها و شبکه های اجتماعی است. هنوز بسیاری از مردم، ناظران و حتی آقا زاده ها به بحث"ژن خوب" را سوژه اظهار نظر های خود قرار می‌دهند.

چند روز پیش گفت و گویی تصویری از پسر محمد رضا عارف منتشر شد که جنجال فراوانی بر پا کرد او در بخشی از این گفت و گو پیشرفت های خود را تلاش و پشتکار و البته "ژن خوب" خود دانست نه "رانت" و " آقازادگی".

پسر عارف گفته بود: «هر کسی که توانایی داشته و به نقطه‌ای رسیده، حتما استعدادهایی در وجودش بوده؛ بالاخره تاثیر وراثت وجود دارد، ژن وجود دارد. پدر و مادر من هر دو جزء شاگرد اول‌های کنکور در کشور بودند، مادر من رتبه پانزده کنکور داشته؛ این ژن منتقل می‌شود. ما سه برادر، هر سه درس‌هایمان خوب بوده و خوب تحصیل کردیم؛ من خودم بعد از اینکه تحصیلاتم در دانشگاه صنعتی شریف به اتمام رسید، در سال ۸۵ رفتن آمریکا و با رزومه و نمرات خوبم (من زبانم همیشه خوب بود) در دانشگاه جرج واشنگتن پذیرش گرفتم و PHD روابط بین‌الملل را در دانشگاه فلوریدا خواندم. آنجا نگاه نمی‌کنند که تو پسر چه کسی هستی. به رزومه نگاه می‌کنند.

او افزود: «بالاخره این خون می‌آید و می‌رسد؛ همین طوری که کسی نمی‌تواند ادعا کند اصل و نسب دارد. افتخار می‌کنم این توانایی‌ها از دو تا ژن خوب، هم از طرف مادر و هم از طرف پدر آمده است.»

این سخنان حمید رضا عارف با حمله و مخالفت با او همراه شد. که می توانید جزییات آن را در اینجا بخوانید.

اما سوال مهم این است که آیا واقعا "ژن خوب" در پیشرفت های افراد مخصوصا پیشرفت های علمی تاثیر چشمگیری دارد؟

به گزارش بی بی سی، سال گذشته نشریه علمی نیچر تحقیقی در این باره منتشر کرده است پژوهشگران در این تحقیق بزرگ ۷۴ جایگاه کروموزومی را شناسایی کردند که با تعداد سال‌های تحصیل رسمی افراد ارتباط نشان می‌داد.

براساس این تحقیق "افراد مختلف دستاورد تحصیلی مختلفی دارند، ارتباط بین دستاورد تحصیلی و محیط بسیار قوی است اما ژن هم تا بیست درصد در تفاوت تحصیلی افراد نقش دارد. به عبارت دیگر از نظر آماری برخی ژن‌ها احتمال تحصیلات بیشتر و برخی ژن‌ها احتمال تحصیل کمتر را زیاد می‌کنند اما این نکته مهم است که تاکید کنیم که این ارتباط نماینده متوسط جمعیت است نه اینکه دستاورد تحصیلی فرد از پیش تعیین شده باشد."

براساس گزارش نیچر محققان تاکید می کنند " تاثیر ژن بر دستاورد تحصیلی موضوعی عجیب و غریب و دور از ذهن نیست چون ژن‌ها بالاخره در تکامل مغز نقش دارند" با ابن حال می گویند: «ما ژن "دستاورد تحصیلی"پیدا نکردیم"، معرفی تحقیق ما به این شکل گمراه کننده است. اول اینکه دستاورد تحصیلی در درجه اول با عوامل محیطی تعیین می‌شود نه ژن. دوم اینکه توان هر تک ژنی که ما شناسایی می‌کنیم برای توضیح این موضوع بی‌اندازه کم است. نتایج ما نشان می‌دهد که ارتباط ژنتیک با دستاورد تحصیلی از فعالیت هزاران حتی میلیون‌ها ژن متغیر تشکیل شده که هر یک تاثیری ناچیز دارد.»

براساس گزارش نیچر: «در واقع این تحقیق شواهدی را برای تاثیر متقابل ژن و محیط ارائه می کند. نکته آخر این‌ که ژن‌ها مستقیما بر دستاورد تحصیلی تاثیر نمی‌گذارند بلکه ژن‌هایی که با دستاورد تحصیلی ارتباط دارند ممکن است بر بسیاری از عوامل بیولوژیک اثر بگذارند که این عوامل بیولوژیک بر ویژگی‌های روانشناختی اثر بگذارد و در نهایت به دستاورد تحصیلی منجر شود.»

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    متاسفانه اکثر آقا زاده ها دچار توهم شده اند ، اگر گفته این آقا مبنای علمی داشت باید آوازه علمی فرزندان ماری کوری و شوهرش پیر کوری گوش فلک را کر کرده بود .
    ای بسا دانش آموزانی را سراغ دارم که والدینشان در کف هرم اجتماع قرار دارند و علی رغم همه محرومیت ها و نابسامانی های معیشتی و عدم دست رسی به امکانات کمک آمزشی از هوش و ذکاوت بالایی بر خوردارند و مسایل و مشکلات درسی بچه هایی را رفع ورجوع می کنند که والدینشان پزشک ویا مهندس می باشند.
    این افکاری قرون وسطایی و نژاد پرستانه و خطرناک است ، اگر بر این باور صحه بگذاریم باید برگردیم به جامعه هزاران سال پیش که جامعه به طبقات اشراف و دبیران و پیشه وران و کشاورزان تقسیم شده بود . و فقط طبقه اشراف و دبیران حق تحصیل داشتند.

    پاسخ ها

    • بدون نام

      بله فرزند افرادی که گفتید نوبل گرفته است

  • محمد سلطان

    بله ژن تحصیل در اروپا! ژن قرارداد بستن با خارجیها واستفاده از رانت! ژن زندگی لاکچری با پول بیت المال! وجالب اینجاست وهمه میدانند وسکوت میکنند؟ چرا؟

  • بدون نام

    اگر من فکر آزاد و پدر پول دار و سیاستمدار داشتم این چنین سخن میگفتم حس برتری زمانی جای خوبی در جامعه میگیرد که با تلاش و کوشش باشد

  • بدون نام

    این آقازاده تشریف ببرن مزار شهدا ، اونجا عزیزای زیادی هستن که بهترین ژن رو داشتند ، از پدر و مادرای شجاع و پاکی بببن چه فرزندان آسمانی بوجود اومده

  • بی نام

    آیا واقعا "ژن خوب" در پیشرفت های افراد مخصوصا پیشرفت های علمی تاثیر چشمگیری دارد؟
    اگه هنوز شک دارید یه نگاهی به لیست منتشره سهامداران کاسپین بکنید فقط نمی دونم چرا هرچی گشتم اسامی شونو ندیدم

  • مجيد آقا اينا

    زياد جو نگيردت برادر ، شاعر ميگه
    گفتند پدر تو بود فاضل از فضل پدر تورا چه حاصل!

  • بهمن

    ...
    مملکت ما چنان دچار قحط الرجال شده که در غیابشان امثال این آقازاده ها عرض اندام میکنند.

    شهر که شلوغ میشه قورباغه هم هفت تیر کش میشه

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج