پرونده موسسه «ثامن الحجج» به کجا رسید؟
افتخاری سرپرست دادگاه کیفری یک استان تهران گفت: پرونده موسسه ثامنالحجج برای اصلاح به دادسرا ارسال و هنوز به دادگاه کیفری یک ارجاع داده نشده است، اما آماده ورود به تشریفات رسیدگی است.
خبرگزاری میزان: محسن افتخاری سرپرست دادگاه کیفری یک استان تهران در ارتباط با آخرین وضعیت پرونده تعاوني اعتبار ثامنالحجج اظهار کرد: رسیدگی به پرونده تعاوني اعتبار ثامنالحجج در دادگاه کیفری یک انجام شد و دو بار نقص تحقیقاتی بر آن گرفته شد.
وی ادامه داد: پرونده برای اصلاح به دادسرا ارسال شد و هنوز به دادگاه کیفری یک ارجاع داده نشده است، اما کیفرخواست صادر و آماده ورود به تشریفات رسیدگی است.
گفتنی است؛ نجفی سرپرست دادسرای اقتصادی در نشست مشترک دادستانی تهران با قضات دادسرای امور اقتصادی و پولی و بانکی در اردیبهشت ماه سال گذشته از پرداخت ۱۷۰۰ میلیارد تومان به سپرده گذاران خبر داد، همچنین رئیس کل دادگستری استان تهران پرونده تعاونی اعتبار ثامن الحجج در دادسرا رسیدگی شد و کیفرخواست صادر و جهت رسیدگی نهایی به دادگاه کیفری یک استان تهران ارجاع شده است.
شایان ذکر است؛ این پرونده به لحاظ حجم مالی که رقمی معادل ۱۲ هزار میلیارد تومان است و همچنین وجوه متعلق به مردم است، سپرده گذاران متعدد داشت در اردیبشهت امسال بخش زیادی از سپردههای مردم با تعیین بانک عامل پرداخت و بخشی نیز باقی مانده است.
نظر کاربران
نتیجه فساد سیستمی همین می شود
سیستم جاری بانک مرکزی در سطح کشورفقط سود خودش را هر گونه باشد وصول خواهد کرد ولو بدبخت وابسته به بانک یک روز دیر کرد داشته باشد ولی پول سپرده گذاران ثامن الحجج را به بانک پارسیان محول نموده وبعد از ١٢ الی ١۴ ماه بدون یک درصد سود به صاحبان ان بپر دازد.
این شد روش صحیح مدیریتی بشکل ظالمانه که فقط از طریق ظلم به مردم عادی, خودشان را سیراب نگه دارند.
یک نفر بیاد ظلم را تعریف کنه؟؟؟
زمونه ای شده که ادم به دوتا چشم خودشم نمیتونه اعتماد کنه متاسفم