۵۶۴۰۲۷
۵۰۰۲
۵۰۰۲
پ

«تیزتن» پس از ۱۵ سال ساخته می‌شود

ابوالفضل رازانی انیمیشن بلند سینمایی «تیزتن» را می‌سازد.

خبرگزاری مهر: ابوالفضل رازانی انیمیشن بلند سینمایی «تیزتن» را می‌سازد.

ابوالفضل رازانی کارگردان سینمای انیمیشن در گفتگو با ما درباره جدیدترین فعالیت های خود گفت: در حال حاضر مشغول نگارش فیلمنامه‌ای با عنوان «تیزتن» هستیم که یک فیلم بلند سینمایی درباره قصه های فولکلور ایرانی است که به صورت ترکیب انیمیشن و رئال ساخته می شود.
«تیزتن» پس از 15 سال ساخته می‌شود

وی افزود: من این طرح را حدود ۱۵ سال پیش در دست داشتم اما شرایط برای نگارش و ساخت آن فراهم نمی شد اما حالا دوباره با اصغر هاشمی مشغول نگارش این اثر هستیم و به زودی نگارش آن به پایان می رسد.

رازانی عنوان کرد: «تیزتن» به صورت سه بعدی ساخته می شود و داستان آن درباره مادربزرگی است که برای بچه ها قصه می گوید سپس همان بچه ها به دل آن قصه ها می روند و ما برای اینکه مخاطبان بیشتر با این اثر همراه شوند، این کار را می کنیم.

این کارگردان با اشاره به اینکه مخاطبان «تیز تن» گروه سنی کودک و نوجوان هستند، در پایان گفت: ما با بنیاد سینمایی فارابی و چند مرکز دیگر برای ساخت این اثر صحبت کرده ایم اما با توجه به اینکه فیلم هزینه‌بری است باید ببینیم که چه کسی حاضر به سرمایه گذاری می شود البته ما به دنبال سرمایه گذار خارجی هم هستیم تا در صورت امکان بتوانیم این اثر را به صورت مشترک با یک کشور دیگر تولید کنیم چون فکر می کنیم «تیزتن» این پتانسیل را دارد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج