۵۶۱۴۳۰
۵۰۰۸
۵۰۰۸
پ

جایگزینی نیروهای پلیس با «ربات» در دبی

پلیس دوبی اعلام کرده است که قصد دارد طی یک برنامه درازمدت تا سال ۲۰۳۰، بیست و پنج درصد از پلیس‌های روباتیک را جایگزین نیروهای فعلی خود کند.

خبرگزاری ایسنا: پلیس دوبی اعلام کرده است که قصد دارد طی یک برنامه درازمدت تا سال ۲۰۳۰، بیست و پنج درصد از پلیس‌های روباتیک را جایگزین نیروهای فعلی خود کند.

به نقل از دویچه وله، این ربات‌ها به دوربین‌های ۳۶۰ درجه مجهزند و بانک داده‌ای در اختیار دارند که در انجام بی‌درنگ ماموریت‌شان آنها را یاری می‌کند.

کافی است که اگر به کسی مظنون ‌شوند، چهره او را اسکن کنند. در بانک داده‌ها به دنبال سوابق چهره اسکن‌شده می‌گردند و می‌توانند همزمان فرد مظنون را تعقیب کنند.

این ربات‌ها قرار است از امسال در دوبی به عنوان نیروی پلیس در ماموریت‌ها به کار گرفته شوند.

آنها مجهز به دوربین ۳۶۰ درجه و چندین حسگر بوده و توانایی اسکن چهره و مقایسه آن با بانک اطلاعاتی را دارند.

اگر این ربات‌ها بر پایه داده‌هایی که در اختیار دارند به کسی مظنون شوند، همان وقت تعقیب را آغاز می‌کنند و اگر راهشان به هر دلیلی سد شود،یک پهپاد ادامه ماموریت آنها را به عهده می‌گیرد.

این ربات که به صورت یک خودروی کوچک است را شرکت Otsaw در سنگاپور ساخته است.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج