۵۵۲۲۸۸
۴ نظر
۵۰۱۹
۴ نظر
۵۰۱۹
پ

بازگشت سوسیس و کالباس با طعم خمیر مرغ

نماینده مجلس دهم گفت: آزادشدن به کارگیری خمیرمرغ در تولید سوسیس و کالباس تبعات بسیاری را برای سلامت شهروندان به همراه دارد.

خبرگزاری فارس: نماینده مجلس دهم گفت: آزادشدن به کارگیری خمیرمرغ در تولید سوسیس و کالباس تبعات بسیاری را برای سلامت شهروندان به همراه دارد.
اصغر سلیمی، درباره آزاد شدن استفاده از خمیر مرغ با شرایط خاص، افزود: این موضوع نیاز به کار کارشناسی بیشتری دارد زیرا استفاده از خمیر مرغ پس از کش و قوس فراوان ممنوع شد که علت آن عدم استفاده از گوش مرغ در تولید سوسیس و کالباس بود.

نماینده مردم سمیرم در مجلس شورای اسلامی، ادامه داد: واقعیت آن است که در حوزه تولید سوسیس و کالباس کارگاه های زیرزمینی زیادی وجود دارند که به دلیل عدم نظارت ها، این کارگاه ها همچنان فعالیت می کنند که حال با آزاد شدن استفاده خمیرمرغ، باز هم وضعیت به روال قبل باز خواهد گشت.

این نماینده مردم در مجلس دهم، تصریح کرد: به نظر می رسد در وضعیت فعلی استفاده از خمیرمرغ در تولید سوسیس و کالباس به صلاح نیست زیرا ممکن است حوزه سلامت را با مشکل مواجه کند که بروز بیماری های گوارشی بخشی از مشکلات است.

وی یادآور شد: زمانی می توانیم استفاده از خمیر مرغ در تولید سوسیس و کالباس را آزاد کنیم که هم نظارت ها کامل باشد وهم نیروی کافی برای انجام این نظارت ها را در اختیار داشته باشیم در غیر این صورت بازهم به عقب بازخواهیم گشت.

سلیمی تاکید کرد: از سویی دیگر در زمانی که استفاده از خمیرمرغ ممنوع بود برخی از کارخانه های سوسیس و کالباس اقدام به استفاده و انتقال خمیر مرغ از مراکز تولیدی غیر استاندارد به صورت پنهانی می کردند لذا این موارد نشان می دهد باید سازوکار بهتری برای آزاد شدن استفاده از خمیرمرغ به کار گرفت.

سخنگوی کمیسیون شوراها و امورداخلی کشور در مجلس شورای اسلامی، گفت: به نظر می رسد سازمان غذا و دارو و سازمان استاندارد و سازمان دامپزشکی باید تجدیدنظری نسبت به آزاد شدن استفاده از خمیرمرغ داشته باشند در غیر این صورت ممکن است سلامت افراد به خطر افتد.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • علی ع

    یعنی چی ممنوع بوده ؟! بنده چند سال در یکی از کشتارگاه های مرغ کار می کردم ضایعات ومرغ های ضربه خورده را تبدیل به خمیر می کردند وبه شرکت های سوسیس و کالباس می فروختند
    الان می گن اگر خمیر مرغ بیاد برای سلامتی مردم مضر ! است
    در تهیه مواد غذایی کدام شرکت ها به فکر سلامت مردم هستند
    همه به فکر جیب خودشان هستند

  • بدون نام

    مگه از گوشت گربه استفاده نمیشه؟

  • hamid

    حاج اصغر یه فکری برا بیکاری جوانان سمیرمی بکن،خمیر را ولش

  • بدون نام

    مگه تا الان توش مرغ نبوده؟

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج