۵۴۹۸۴۵
۲ نظر
۵۰۱۲
۲ نظر
۵۰۱۲
پ

بازخوانی یک پرونده جنایی یا حادثه در همدان؟!

هفته گذشته خبر انفجار و آتش‌سوزی یک واحد مسکونی در شهر همدان در خروجی اخبار خبرگزاری‌ها قرار گرفت. آنطور که پیداست ساعت ۲۱ و ۲۳ دقیقه پنجشنبه ۱۸ خردادماه، سامانه ۱۲۵ همدان گزارشی از وقوع انفجار و آتش‌سوزی در یک مجتمع مسکونی ۵ طبقه دریافت کرد.

ایسنا: هفته گذشته خبر انفجار و آتش‌سوزی یک واحد مسکونی در شهر همدان در خروجی اخبار خبرگزاری‌ها قرار گرفت. آنطور که پیداست ساعت ۲۱ و ۲۳ دقیقه پنجشنبه ۱۸ خردادماه، سامانه ۱۲۵ همدان گزارشی از وقوع انفجار و آتش‌سوزی در یک مجتمع مسکونی ۵ طبقه دریافت کرد.
به دنبال اعزام سه گروه عملیاتی به محل حادثه، عملیات اطفاء حریق و امدادونجات آغاز شد اما به علت شدت آتش‌سوزی و انتشار دود غلیظ در ساختمان، نیروهای کمکی به محل فراخوانده می‌شوند.

پس از اطفاء حریق و نجات افرادی که در ساختمان بودند، عملیات رو به پایان بود که با حضور یکی از بستگان همسایه طبقات بالاتر این واحد، آتش‌نشانی متوجه محبوس شدن تعدادی از ساکنان در طبقه بالایی این مجتمع می‌شوند.

پس از جستجو، مأموران آتش‌نشانی با ۹ نفر از افراد این خانواده که در یکی از اتاق‌های خانه محبوس شده بودند، مواجه می‌شوند اما متأسفانه یکی از آنها به علت سرایت شدید گاز مونواکسیدکربن به ریه‌ها در دم جان باخته بود.

حال ۷ نفر دیگر وخیم گزارش می‌شود که با وجود حضور نیروهای اورژانس در محل و انتقال آنها به بیمارستان، ۶ نفر دیگر به علت خفگی جان خود را از دست می‌دهند و نفر هفتم به علت شرایط سخت به کما می‌رود.

اما آیا این تمام ماجرای آتش‌سوزی این ساختمان است؟! بستگان این خانواده ابعاد دیگری از حادثه را برای ما بازگو کردند. آنها ادعا می‌کنند پیش از شروع آتش‌سوزی، صدای مشاجره در طبقه پایین شنیده می‌شود و پس از بالا گرفتن این اختلاف، مرد با ریختن بنزین به خانه و آتش زدن، محل را ترک می‌کند.

آتش بالا می‌گیرد اما به علت شرایط غیراصولی ساختمان و استفاده از یونولیت در سقف، دود غلیظ ناشی از آتش به سرعت به طبقات بالا سرایت می‌کند.

همسایه طبقه بالا که آن شب میزبان خانواده دو پسر خود بود، برای فرار از این وضعیت به یکی از اتاق‌ها پناه می‌برند اما در آنجا محبوس شده و در اثر استنشاق گاز مونواکسیدکربن دچار خفگی می‌شوند.

در همین حال یکی از این ۸ نفر طی یک تماس تلفنی با خواهر خود موضوع را بیان و درخواست کمک می‌کند که به علت طولانی بودن مسافت خانه وی تا محل حادثه کمی زمان می‌گذرد تا او برسد.

وی پس از رسیدن به آنجا مأموران آتش‌نشانی را در جریان محبوس شدن این ۹ نفر قرار می‌دهد و بار دیگر عملیات امدادونجات برای خروج این خانواده آغاز می‌شود که پس از یافتن آنها یک نفر جان خود را از دست داده و شرایط برای بقیه افراد وخیم گزارش می‌شود.

چند روز پس از وقوع حادثه، علت آتش‌سوزی را از سازمان آتش‌نشانی جویا می‌شویم اما مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی به ایسنا می‌گوید: گزارش کارشناسی حادثه به علت شرایط خاص این حادثه در اختیار مراجع رسمی قرار گرفته است.

در ادامه با دادستان همدان تماس می‌گیریم و خواستار قرار گرفتن در روند این پرونده می‌شویم.

دادستان همدان به ایسنا می‌گوید: علت حادثه در حال حاضر معلوم نیست و پرونده این ماجرا در پلیس آگاهی همدان باز است.

کامران حمزه تصریح می‌کند: تحقیقات گسترده‌ای در حال انجام است تا علت حادثه و عمدی بودن یا نبودن آن مشخص شود.

وی درباره ادعای بستگان در مورد مشاجره پیش از آتش‌سوزی ابراز بی‌اطلاعی می‌کند و می‌افزاید: ایراداتی به حادثه وارد است که از جمله آن می‌توان به موضوع فنی ساختمان، نحوه سرایت آتش و دود به طبقات بالا اشاره کرد.

حمزه یادآور می‌شود: در تحقیقات، همه جوانب و عوامل همانند علت اشتعال، اقدام و عوامل در صحنه همچون آتش‌نشانی و اورژانس مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

مدیرکل پزشکی قانونی استان همدان نیز مرگ ۷ نفر را در این حادثه تأیید کرده و مسمومیت با گاز مونواکسیدکربن را علت فوت آنها اعلام می‌کند.

دکتر علی‌احسان صالح اظهار می‌کند: در این حادثه یک نفر همان ابتدا و در دم جان می‌بازد اما۷ نفر به بیمارستان منتقل می‌شوند که ۶ نفر از آنان جان خود را از دست می‌دهند و یک نفر در بیمارستان دچار مرگ مغزی شده است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    چقدر وحشتناک.

  • بدون نام

    نبود پله اضطراری! و ملزم نکردن شهرداری! سازندگان ساختمانها! به حجم فاجعه می افزاید!!؟ خوشگل موطلایی!!!؟ فقط مشکل تو شهرستانها نیست تهران سرشار از این ساختمانهاست که اگر زلزله یا آتش سوزی شود بخاطر نبود پله اضطراری که معمولا پشت ساختمانها نصب میشود باعث بالا رفتن تلفات میشود!؟ کی مسئولش هست لابد هیچکس!!؟

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج