۵۴۹۸۳۷
۳ نظر
۵۰۰۷
۳ نظر
۵۰۰۷
پ

واردات برنج از مردادماه تا آذر ممنوع است

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران از ممنوعیت واردات برنج از اول مرداد تا پایان آذرماه که زمان برداشت برنج داخلی است، خبر داد.

خبرگزاری ایرنا: رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران از ممنوعیت واردات برنج از اول مرداد تا پایان آذرماه که زمان برداشت برنج داخلی است، خبر داد.
دلاور حیدرپور ر با بیان اینکه امسال 213 هزار هکتار از زمین های استان مازندران زیرکشت شالی برنج رفته است، افزود: پیش بینی می شود امسال حدود یک میلیون و 300هزار تن شلتوک برنج در استان تولید شود.

وی با بیان اینکه نیاز واقعی سالانه کشور به برنج سه میلیون تن است، گفت: نیاز واقعی به واردات برنج نیز کمتر از ۶۰۰هزار تن است.

وی ادامه داد: پیش بینی می شود امسال حدود ۱۰۰هزار هکتار از زمین های استان زیر کشت
دوباره برنج و یا پرورش ساقه شالی ( رتون) برود

وی سطح زیر کشت ارقام پر محصول امسال را حدود 70 هزار هکتار اعلام کرد و گفت: شیرودی، فجر و خزر عمده ارقام پرمحصول است.

حیدر پور با بیان اینکه امسال حدود سه هزار هکتار از زمین های بایر و باغات درجه سه استان زیر کشت برنج رفته است، اظهار داشت: همزمان با آغاز به کار دولت یازدهم ، با ایجاد ثبات قیمت برنج، مدیریت و کنترل برنج های وارداتی، ممنوعیت واردات برنج در زمان برداشت و مکانیزه شدن کشاورزی ، حفظ زمین برای برنجکاری مورد استقبال بیشتر کشاورزان قرار گرفته است.

به گزارش ایرنا در حال حاضر عمده زمین های شالی در مرحله ظهور خوشه و خوشه بندی قرار دارد و سالانه حدود یک میلیون تن برنج سفید برابر با 42درصد نیاز کشور در استان مازندران تولید می شود.

وی به پرداخت 435میلیارد تومان تسهیلات به بخش های کشاورزی مازندران در سال 95 اشاره کرد و گفت: 114میلیارد تومان تسهیلات مکانیزاسیون با 15درصد سود، 100میلیارد تومان تسهیلات از محل صندوق توسعه ملی برای توسعه گلخانه و پرورش ماهی در قفس و 220میلیارد تومان از محل بسته رونق تولید برای 800طرح تولیدی و خدماتی کشاورزی پرداخت شده است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران به تجهیز ، یکپارچه سازی و نوسازی زمین های شالیزاری در استان اشاره کرد و گفت: سال گذشته سه هزار هکتار از زمین های استان تسطیح و نوسازی و تحویل کشاورزان شد.

حیدرپور با بیان اینکه تاکنون 60 هزار هکتار از زمین های استان تسطیح و یکپارچه سازی شده است، گفت: براساس برنامه پنج ساله ششم توسعه کشور 110 هزار هکتار از زمین های مازندران و گیلان باید تجهیز و نوسازی شود.

بهره برداری از 43طرح تولیدی و خدماتی کشاورزی مازندران

همزمان با هفته جهاد کشاورزی 43طرح تولیدی و خدماتی با سرمایه گذاری 157میلیارد ریال به بهره برداری رسیده است .

رئیس سازمان جهاد کشاورزی مازندران گفت: هشت طرح کشاورزی تولیدی و 35طرح خدماتی است.

وی ظرفیت تولیدات طرح های آماده بهره برداری را 557تن اعلام کرد و بیان داشت: 31نفر نیز در این طرح ها مشغول به کار شدند.

وی با اشاره به اینکه این طرح ها در 87روستا و برای سه هزارو 369 خانوار است، ادامه داد: طرح ها در بخش های آب و خاک، دام و طیور ، زراعی و باغی ، شیلات و صنایع تبدیلی و خدماتی است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • shahzad

    آقا ما دوسال هست برنج ایرانی نخوردیم تورو خدا ارزانش کنید

  • بدون نام

    نه مفته وارداتشو کم کنید گرونتر بشه...تف

  • باز نشسته

    حیا کنید برای منفعت یک عده تمام باید برنج گران بخرند ما سالهاست که برنج ایرانی نخورده ایم ا

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج