۵۴۵۴۲۰
۴ نظر
۵۰۱۱
۴ نظر
۵۰۱۱
پ

توسط محققان کشور؛

سوسیس غیرگوشتی بدون مواد نگهدارنده تولید شد

محققان ایرانی موفق به تولید سوسیس غیرگوشتی بدون مواد نگهدارنده شدند. این سوسیس ها می توانند جایگزینی کامل پروتئین های گوشتی و حذف املاح نیترات و نیتریت باشند.

خبرگزاری مهر - میترا سعیدی کیا: محققان ایرانی موفق به تولید سوسیس غیرگوشتی بدون مواد نگهدارنده شدند. این سوسیس ها می توانند جایگزینی کامل پروتئین های گوشتی و حذف املاح نیترات و نیتریت باشند.

امروزه فرآورده های گوشتی حرارت دیده به خصوص سوسیس ها بسیار مورد توجه قرار گرفته اند. مصرف کنندگان علاقه رو به رشدی به کیفیت این فرآورده ها، نحوه تولید آنها و مواد اولیه ای که در آنها استفاده می شود از خود نشان می دهند.
سوسیس غیرگوشتی بدون مواد نگهدارنده تولید شد

لیکن در تحقیقات اپیدمیولوژیکی متعدد، ارتباط مصرف بی رویه و فراوان این فرآورده های حاصل از گوشت قرمز با خطر ابتلا به بسیاری از بیماری هایی از جمله سرطان ریه، ناراحتی های کلیوی، افزایش فشار خون، بیماری های قلبی و عروقی، چاقی مفرط، اضافه وزن، دیابت نوع دو و نیز سندروم متابولیک به اثبات رسیده است.

همچنین استفاده از املاح نیتریک و نیترات در این فرآورده ها از زمان های قدیم در بسیاری از کشورها رایج بوده است به طوری که میزان مصرف آنها در این فرآورده ها بالاتر از حد معین شده از سوی مراکز ذیصلاح است و همین نکته باعث تشکیل نیتروز آمین ها به عنوان ترکیبات سرطان زا، می شود.

از این رو محققان کشور درصدد آمدند برای جلوگیری از این مشکلات سوسیس های غیرگوشتی بدون مواد نگهدارنده را به تولید برسانند. این سوسیس ها برای کاهش اثرات زیان بار نمک های نیترات و نیتریت و نیز مقابله با شیوع انواع بیماری های ناشی از مصرف گوشت قرمز به تولید رسیده است.

این سوسیس ها می توانند جایگزین کامل پروتئین های گوشتی شوند که املاح نیترات و نیتریت را نیز ندارند. همچنین اضافه کردن رنگ های طبیعی با خاصیت آنتی اکسیدانی و آنتی باکتریایی به این محصول می تواند علاوه بر آثار سلامت بخشی، در افزایش ماندگاری این محصول نقش مهمی داشته باشد.

تولید این سوسیس ها توسط نعیمه اکرم زاده و هدایت حسینی به ثبت اختراع رسیده است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    محققان ایرانی؟!
    چندین ساله تو غرب سوسیس گیاهی تولید میشه،فرایند پیچیده ای هم نداره! در واقع یه دستور غذاییه و نیاز به کار محققان هم نداره:-)
    یه طوری میگید محققان ایرانی موفق به تولید سوسیس غیرگوشتی شدند،که آدم فکر میکنه یه کشف علمی انجام دادن! اینطور خبرا توهین به ایران و ایرانیه

  • بدون نام

    اصلا اختراع جدیدی نیست ودر همه ی دنیا موجودی ونیازی به ثبت واین چیزا نداره

  • مهیار

    گوشت کیلویی 35هزار تومن اونوخ سوسیس و کالباس کیلویی زیر ده هزار تومن,این چه جوریه من نمیدونم

  • بدون نام

    اییولل

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج