هشدار؛ گوشت قرمز را حتما در یخچال نگه دارید
مدیر کل نظارت بر بهداشت عمومی سازمان دامپزشکی با توصیه بر نگهداری ۲۴ ساعت گوشت قرمز در یخچال قبل مصرف گفت: چوپانان، قصابان، دامداران، کارگران کشتارگاههای دام، کشتارکنندگان غیر مجاز دام و پرستاران جمعیت عمده در معرض بیماری تب کریمه کنگو هستند.
وی در ادامه افزود: دامهای اهلی شامل گاو، گوسفند، بز، شتر و شتر مرغ بیشتر در معرض ابتلای این بیماری هستند و تشخیص این بیماری در دامهای زنده و بازرسیهای بعد از کشتار، بسیار دشوار است. همچنین با توجه به حساسیت ویروس نسبت به PH اسیدی، مهمترین راهکار جلوگیری از سرایت این بیماری به انسان، نگهداری انواع گوشت دام ذبح شده لااقل بمدت ۲۴ ساعت در دمای ۴ - ۰ درجه قبل از مصرف است.
مدیر کل دفتر نظارت بر بهداشت عمومی و مواد غذایی سازمان دامپزشکی جمعیت انسانی در معرض خطر این بیماری را عمدتاً چوپانان، قصابان، دامداران، کارگران کشتارگاههای دام، کشتارکنندگان غیر مجاز دام و پرستاران عنوان کرد.
عباسی مهمترین راهکارهای پیشگیری از بیماری را، مبارزه با انگلهای خارجی (کنه ها) از طریق سمپاشی، آموزش دامداران و کارکنان در معرض خطر، استفاده از پوششهای مناسب، بالا بردن امنیت فردی، سرد نمودن لاشه بمدت ۲۴ ساعت در درجه یخچال، در معرض قرار نگرفتن افراد با ترشحات دام بیمار، عدم عرضه کشتار غیر مجاز در معابر عمومی و خارج از کشتارگاه، تهیه گوشت از مجاری مجاز و دارای مهر و لیبل دامپزشکی و همچنین افزایش مراقبتهای قرنطینهای درمبادی ورودی دام به کشور دانست.
وی به شهروندان توصیه کرد گوشت مصرفی را فقط از فروشگاههای مجاز تهیه کنند و قبل از خرید حتما به مهر و لیبل دامپزشکی مندرج بر لاشه کشتار توجه نمایند. همچنین بهتر است گوشت خریداری شده بمدت ۲۴ ساعت در یخچال منزل نگهداری و سپس مصرف شود.
نظر کاربران
اقای رییسی اگه اومدن ودرها بسته بود مطمعن باسیو گه واسه شما نیومدن بلکه اکمدن صدرصد به جناب اقای حسن روحانی رای بدن