روحانی:
مسببان وضع اقتصادی فعلی پاسخگو باشند
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری یازدهم گفت: فقط متهمین فساد سه هزار میلیاردی نباید به دادگاه بروند بلکه مسببان وضعیت اقتصادی فعلی هم باید در دادگاه مردم پاسخگو باشند.
روحانی افزود: من یک اعتدال گرا هستم و با اصولگرایان و اصلاح طلبان معتدل آشنایی دارم و با آنان در ارتباطم و در این ۳۰ سال تفکراتم تغییر نکرده و افراط گرا نبودم.
کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با بیان اینکه مشکلات کنونی در حوزه اقتصاد و دیگر بخشها بدلیل مدیریت دولت است افزود: اکنون با یک تدبیر درست میتوان واحدهای تولیدی را فعال کرد و اشتغال به وجود آورد که این نیازمند وجود ثبات است. چرا که گاهی در عرض یک ماه ۵۰بار مقررات اقتصادی کشور تغییر می کند.
روحانی تاکید کرد: فقط متهمین فساد سه هزار میلیاردی نباید به دادگاه بروند بلکه مسببین وضعیت اقتصادی باید در دادگاه مردم پاسخگو باشند.
وی با بیان اینکه قرار بود در پایان برنامه بیست ساله حداقل رشد اقتصادی ما ۸ درصد باشد که این رقم ۳ درصد بوده است تصریح کرد: تورم در مواد غذایی ۵۸ درصد و تورم نقطه ای ۴۰ درصد بوده است که ما چنین چیزی را در هیچ کدام از کشورهای منطقه و همسایگان خود شاهد نیستیم.
روحانی در بخش دیگری از این برنامه در پاسخ به سول مجری در خصوص برنامه های اقتصادی دولت احتمالی وی با بیان اینکه یارانه باید هدفمند شود اما سوال اینجا است که آیا این امر محقق شده است یا خیر؟ گفت: یارانه باید به تولید می رسید اما این امر محقق نشد و برای ادامه هدفمندی باید نواقص گذشته اصلاح گردد و در کنار یارانه نقدی، یارانه کالایی هم داشته باشیم تا مردم مشکل نداشته باشند و نگرانی از مردم گرفته شود.
روحانی با بیان اینکه در دولت تدبیر و امید مردم نیازمند یارانه نقدی نخواهند بود افزود: دولت تدبیر و امید درصدد است تا علاوه بر حل مشکلات اقتصادی، مردم به چنان آرامشی برسند و همه در خانهها شاغل باشند که به یارانه ۴۵ هزارتومانی نیاز نداشته باشند.
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در بخش دیگری از صحبتهای خود با بیان اینکه اداره کشور با یک جناح امکانپذیر نیست و کسانیکه در مسیر افراط بودند عملا به کشور خدمت نکردند، گفت: بنده با استفاده از توانمندی افراد مختلف موافقم و دولت من فراجناحی خواهد بود اما با افراط گراها میانه خوبی ندارم چراکه اگر افراط نبود شاهد اردو کشیهای خیابانی در سال ۸۸ نبودیم و نیازی به ورود قوه قضاییه نبود.
روحانی در بخش دیگری خطاب به مجری برنامه با بیان اینکه عدالت میتواند ملتی را به عزت برساند، افزود: کاش اجازه داده میشد وقتی در رسانهها و حتی در صدا و سیما به کسی توهین میشد اجازه پاسخگویی داده شود.
حسن روحانی در پاسخ به سوال مجری برنامه گفتگوی ویژه خبری درباره برنامه سیاست خارجی دولت خود گفت: در دوران حضور من در دولت تعداد تولیدات هسته ای ما ۱۵۰ عدد بود و ما در تلاش بودیم تا دروغ بودن ادعای آمریکا را اثبات کنیم و با ارشادات رهبری به فناوری دست یافتیم و این امر محقق شد.
روحانی افزود: فیشر در خاطرات خود نوشته که "ما در تهران رفتیم و به آنان قول دادیم که نمیگذاریم پرونده به شورای امنیت برسد" درحالیکه آنان حتی به ما قول استفاده از حق وتوی خود در قبال آمریکا را دادند که این یعنی تبدیل تهدید به فرصت.
کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری در بیان انتقاد خود نسبت به روند موجود مذاکرات هستهای با بیان اینکه مذاکرات در زمان ما در سطح وزرا و روسای کشورها در حال انجام بود گفت: متاسفانه مذاکرات در حال حاضر در حد مدیرکل ۵ کشور صورت میگیرد و تنها دیپلمات ارشد حاضر در مذاکرات نماینده ایران است.
روحانی در پاسخ به سخن مجری برنامه که گفت منتقدان شما معتقدند در زمان شما همه برنامه هسته ای کشور متوقف شد، خطاب به مجری برنامه با بیان اینکه اطلاعاتی که در گوشی به شما میدهند غلط است گفت: در مذاکرات سعدآباد توافق نامه ای امضا نشد و بیانیه صادر شد و اظهاراتی در این مورد کذب است؛ ما فناوریها را کامل کردیم؛ تعداد سانتریفیوژها در زمستان ۸۳ تکمیل شد، پروژه آب سنگین و کیک زرد هم در سال ۸۳ تکمیل شد.
نظر کاربران
همه کاندیداها ازمسببان اقتصادی حرف میزنن اما غافل ازاین نکته هستند که مسبب شخص یا اشخاص نیستند ما چندین ساله که مرگ برآمریکا میگیم اما تا بحال ننشستیم بحث کنیم که منظور ازاین شعارچیه آمریکا که یک شخص نیست که بخواد بمیره یا زنده باشه منظوربیشترسیاست های دولت آمریکا هست که اونهم زنده نیست که براش آرزوی مرگ می کنیم بیشترآرزوی تغییر اون سیاستها رو داریم این موضوع هم همینطوره مسبب فشارهای اقتصادی بیشتراز افکارو منش وطرزتفکرات تک تک افراد ناشی میشه اینکه یک دولت یا چند مدیرمسبب باشند اینطور نیست دراین بحران طرزتفکرخیلی ها تاثیرگذار بوده وباید برای حل مشکل فکرها رو عوض کردنه آدمها رو...
پاسخ ها
باریکلا
میدانید مسبب اقتصادی کسانی هستند که به حقشان قانع نیستند و در این وضعیت از همه چیز برای جمع کردن سرمایه واحتکار استفاده میکنند