حشرات منبع غذایی پایدار آینده خواهند بود
مردم بسیاری از کشورهای جهان همیشه ترجیح میدهند که حشرات مزاحم را بکشند اما حشارت در برخی از فرهنگها به عنوان یک منبع غذایی اصلی به حساب می آیند.

از گذشته تا امروز حرفهای زیادی درباره پایداری حشرات قابل خوردن زده شده است اما تا به امروز این موضوع به صورت علمی مورد بررسی قرار نگرفته بود. طی دو دهه گذشته پرورش جیرجیرک در کشور تایلند بسیار رواج پیدا کرده است و حدود ۲۰ هزار مزرعه کوچک پرورش جیرجیرک اکنون در این کشور مشغول به کار هستند. پای شرکتهای متخصص در پرورش حشرات خوراکی حتی به اروپا و ایالات متحده نیز باز شده است. اما آیا پرورش حشرات واقعا پایدارتر از پرورش احشام (که روی محیط زیست اثرات منفی داشته) است؟
این محققان با استفاده از داده های مربوط به ۱۵ اثر محیط زیستی مختلف از جمله گرمایش زمین و از بین بردن منابع، فرآیند پرورش جیرجیرک در تایلند را با پرورش جوجه های گوشتی مقایسه کردهاند و نتایج این بررسی نشان میدهد که پرورش جیرجیرک به مراتب پایدارتر از از مرغ و جوجه است.
این در حالی است که پرورش جیرجیرک به تازگی در تایلند رواج پیدا کرده است و این مزارع پتانسیل رشد زیادی پیش رو دارند تا بتوانند برای محیط زیست و جوامع روستایی در کشورهای کم درآمد مفید واقع شوند.
ارسال نظر