۵۲۷۴۸
۱ نظر
۵۰۰۴
۱ نظر
۵۰۰۴
پ

نباید اجازه دهیم مردم بیشتر از این اذیت شوند

نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: حل مشکلات اقتصادی مردم با شعار و وعده دادن قابل حل نیست و باید دولت آینده با بهره‌گیری از یک برنامه، مدیریت، توانمندی و دانش لازم بتواند برای رفع مشکلات پیش رو برنامه‌ریزی کند.

خبرگزاری فارس: نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: حل مشکلات اقتصادی مردم با شعار و وعده دادن قابل حل نیست و باید دولت آینده با بهره‌گیری از یک برنامه، مدیریت، توانمندی و دانش لازم بتواند برای رفع مشکلات پیش رو برنامه‌ریزی کند.

کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری با حضور در جمع قشرهای ‌گوناگون مردم شهر بندری چابهار در محل تالار وحدت دانشگاه دریانوردی و علوم دریایی چابهار اظهار داشت: برنامه‌ای که من برای اداره ایران اسلامی دارم دیگران ندارند و بنده با فرصت ۱۶ ساله‌ای که داشتم با فرصت کامل و غیر شتاب‌زده و بر اساس یک برنامه کارشناسی شده پا به عرصه انتخابات گذاشته چرا که اعتقاد دارم باید کاری کنیم که فشار روی دوش مردم کم و اجازه ندهیم مردم بیشتر از این اذیت شوند.

وی افزود: زمانی که به شرایط داخلی و خارجی کشور توجه می‌کنیم به عمق حکیمانه و درست بودن این تعابیر پی می‌بریم به این معنا که با وضعیت کنونی کشور نیازمند خلق حماسه‌ای سیاسی در عرصه انتخابات و همچنین تشکیل یک دولت مقتدر برای انجام تحولاتی در حد یک حماسه در راستای بهبود شرایط کشور در عرصه‌های سیاست خارجی، فرهنگی، اقتصادی و... هستیم.

نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری سپس به رویداد مهم دیگر کشور در سال‌جاری یعنی خداحافظی دولت فعلی و استقرار دولت یازدهم پرداخت و گفت: دولت آینده با مشکلاتی نظیر بیکاری، تورم، بی‌ثباتی بازار ارز، صادرات و واردات و کاهش ارزش پول ملی مواجه است که باید قدرت حل آن را داشته باشد.

رضایی با اشاره به روند نزولی ارزش پول ملی در یک سال و چند ماه گذشته، آن را به بیماری خطرناکی عنوان کرد که به تدریج در حال لاغر شدن است و افزود: پول ملی کشور در یک سراشیبی سقوط قرار گرفته و رفته رفته در حال تنزل است و هفته یا ماهی نیست که از ارزش آن کاسته نشود و این در حالی است که ارزش پولی ما همانند ناموس ملت قرار دارد و باید در زمینه درمان این بیماری خزنده به صورت هدفمند و برنامه‌ریزی شده گام برداریم.

وی معتقد است: اگر در گذشته مسائلی چون گرانی و بیکاری و تبعیض قومیتی شایعات دشمن عنوان می‌شد متأسفانه امروز دیگر این مشکلات قابل انکار نیست و مردم ما به خصوص مردم زحمتکش چابهار بشدت با این مشکلات که عمر طولانی نیز دارند دست و پنجه نرم می‌کنند و بهاء سوء مدیریت دولت‌ها را این مردم مظلوم با به زحمت انداخته شدن خود می‌دهند و در دولت من برای رفع این تبعیضات فزاینده و رو به رشد به صورت دقیق و کاربردی برنامه عملیاتی پیش‌بینی شده و این می‌تواند سرآغازی برای رشد و شکوفایی مردم خونگرم سیستان و بلوچستان و به خصوص مردم چابهار باشد.

نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری یادآور شد: حل مشکلات اقتصادی مردمی که از گرانی و فقر به ستوه آمده‌اند دیگر با شعار و وعده دادن قابل حل نیست و باید دولت آینده با بهره‌گیری از یک برنامه، مدیریت، توانمندی و دانش لازم بتواند مشکلات پیش رو که با توجه به ظرفیت‌های طبیعی و معادن و همچنین منابع انسانی متخصص موجود در تمام نقاط کشور قابل رفع است، برنامه‌ریزی کند.

وی برنامه‌های خود را در سه حوزه سیاست خارجی، اقتصاد و فرهنگ برشمرد و تصریح کرد: طرحی آماده شده که با توجه به روند طی شده در مذاکرات هسته‌ای اگر سکان دولت را در دست بگیرم آن را به مرحله اجرا در می‌آورم و آن قرار دادن آمریکا بر سر دو راهی است.

رضایی با بیان اینکه آمریکایی‌ها هیچ‌گاه تن به یک مذاکره جدی نمی‌دهند ابراز داشت: بر اساس این طرح آمریکا راهی جز اعتراف به بهانه‌جویی در مورد مسئله هسته‌ای و یا مسیر مذاکره جدی با ایران ندارد و راه و مسیر سوم برای آنها بسته است.

نامزد یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری معتقد است: بر این اساس این طرح کارشناسی شده، آمریکا دیگر نمی‌تواند زمان را تلف کرده و به بازی گذشته خود ادامه دهد و یا آمریکا به فریبکاری خود اذعان می‌‌کند که در این صورت، چهره واقعی‌اش برای دنیا آشکار ‌و یا وارد مذاکره جدی با جمهوری اسلامی شده که در این صورت می‌توانیم در یک آرامش از منافع و حقوق مسلم خود دفاع کنیم.

وی با تحلیلی از وضعیت دولت آینده اذعان داشت: دولت آینده باید در میان انبوهی از مشکلات نظیر بدهی و تعهدات، کارش را شروع کند و توانایی پاسخگویی به انتظارات مردم را داشته باشد و دولت بنده در صورت انتخاب از سوی ملت ایران با بهره‌گیری از کارشناسان متخصص و اهل فن روند بازسازی مخروبه‌های به جای مانده از دولت‌های گذشته را شدت قابل لمسی خواهیم داد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • mohamaad

    هاشمی نباشه رضایی اصلح تره

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج