۵۲۴۰۶۸
۱ نظر
۵۰۰۴
۱ نظر
۵۰۰۴
پ

پیامدهای به دست آوردن قدرت به هر قیمت!

یکی از اساتید حوزه علمیه قم گفت: عدم رعایت اخلاق در مبارزات سیاسی و توهین و تخریب و شایعه پراکنی صرفا تاثیرات محدود ندارد، بلکه باعث می شود مردم به دین و نظام بدبین شوند. زیرا ما اینجا یک حکومتی داریم که مبتنی بر دین اسلام است. بنابراین وقتی مردم چنین رفتارهایی را که می بینند نسبت به دین و نظام بدبین می شوند.

فرارو: یکی از اساتید حوزه علمیه قم گفت: عدم رعایت اخلاق در مبارزات سیاسی و توهین و تخریب و شایعه پراکنی صرفا تاثیرات محدود ندارد، بلکه باعث می شود مردم به دین و نظام بدبین شوند. زیرا ما اینجا یک حکومتی داریم که مبتنی بر دین اسلام است. بنابراین وقتی مردم چنین رفتارهایی را که می بینند نسبت به دین و نظام بدبین می شوند.

حجت الاسلام محسن غرویان عضو هیات علمی جامعة‌المصطفی العالمیه عنوان کرد: از همان آغاز هدف اصلی دین و دین‌داری ساختن انسان است. حتی پیامبر به صراحت فرموده اند که آمده ‌ام اخلاق را درست کنم. بنابراین حکومت هم که قدرت را در اختیار دارد و افرادی که سیاست کشور را هدایت می کنند، باید اخلاق را رعایت کنند. حالا این افرادی که به عنوان کاندیدا در انتخابات ریاست جهوری شرکت کرده اند، قصد دارند بعد از پیروزی سکان سیاست کشور را در اختیار بگیرند، لذا باید اخلاق، آبروی کاندیداهای دیگر، حقوق و جایگاه زنان، جوانان و ... را مد نظر قرار دهند.

وی تصریح کرد: من در گفت‌وگوهای دیگر هم تاکید کرده بودم که بهتر است بحث رعایت یا عدم رعایت اخلاق را شخصی نکنیم اما واقعیت این است که برخی از آقایان شرایط را در مناظره اول تا حدود زیادی تغییر دادند و فضا را متشنج کردند. پیش از شروع آن ادعاها و تهمت ها مناظره در کمال آرامش و اصولی جلو می‌رفت. اما ایشان با خطاب قرار دادن و نام بردن مسیر مناظره را تغییر دادند و خطوط قرمز اخلاق را رعایت نکردند. کاندیداها باید برنامه های خودشان را ارائه دهند نه اینکه سعی کنند با تخریب و تهمت برای خود رای جمع کنند.

او افزود: متاسفانه این بد اخلاقی ها از سال ۸۸ شروع شد و کارهایی که آقای احمدی نژاد در آن دوره انتخابات ریاست جمهوری انجام دادند، آغاز کنند نوع جدیدی از رقابت های سیاسی بود که هیچ اصول اخلاقی را رعایت نمی کرد و یک فضای توهین به رقبا را پایه گذاری کرد. اما به نظر من بهتر است از عاقبت آقای احمدی نژاد عبرت بگیرند. الان وضعیت رئیس دولت های نهم و دهم چگونه است؟

مدرس حوزهٔ علمیهٔ قم عنوان کرد: مردم از رفتارهای بی اخلاقی خسته شده اند. اصلا یکی از دلایلی که در انتخابات سال ۹۲ تصمیم گرفتند نام آقای روحانی را در صندوق رای بیاندازند، همین بی اخلاقی ها بود. مردم از اینکه هر دفعه عده‌ای برای دستیابی به هدف های سیاسی و اقتصادی دست به تهمت تخریب می زنند خسته شدند و حالا این نه تنها این روش ها تاثیر مثبت ندارند بلکه نتیجه عکس هم خواهد داشت.

وی ادامه داد: علاوه بر این، رفتارهای اینچنینی و عدم رعایت اخلاق از سوی سیاستمداران باعث می‌شود نگه مردم به نظام و حکومت دینی و اسلام تغییر کند. با چنین رفتارهایی حتی فرمایشات رهبری هم دیگر نادیده گرفته می شوند. ایشان تاکید دارند که مردم پای صندوق های رای بیایند. اما با رفتار های غیر اخلاقی کاندیداها یا بطور کلی سیاستمداران چگونه می توان از مردم انتظار داشت به فرمایش مقام معظم رهبری عمل کنند؟

غرویان در پایان تاکید کرد: عدم رعایت اخلاق در مبارزات سیاسی و توهین و تخریب و شایعه پراکنی صرفا تاثیرات محدود ندارد، بلکه باعث بدبینی مردم به دین می‌شوند. زیرا ما اینجا یک حکومتی داریم که مبتنی بر دین اسلام است. بنابراین وقتی مردم چنین رفتارهایی را که می بینند نسبت به دین بدبین می شوند. کاندیداها باید تلاش کنند که فضای رقابت های سیاسی را با اخلاق و انسانیت و شرافت همراه کنند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    یکی از پیامدهاش تک دوره ای شدن هست

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج