ادعای استرالیا درباره کشتار غیرنظامیان سوریه
استرالیا روز سه شنبه ادعا کرد هواپیماهای این کشور در بمباران های ائتلاف در خاورمیانه که باعث کشته شدن حدود ۳۵۰ غیرنظامی شده است، نقش نداشته اند.
خبرگزاری ایرنا: استرالیا روز سه شنبه ادعا کرد هواپیماهای این کشور در بمباران های ائتلاف در خاورمیانه که باعث کشته شدن حدود ۳۵۰ غیرنظامی شده است، نقش نداشته اند.
ارگان نظامی استرالیا اقرار کرد 'دستکم به احتمال زیاد ۳۵۲ غیرنظامی ناخواسته توسط حملات ائتلاف از آغاز عملیات در سال ۲۰۱۴ تاکنون کشته شده اند'.
به نوشته تارنمای روزنامه 'سیدنی مورنینگ هرالد'، در بیانیه نیروهای نظامی استرالیا اعلام شد هواپیماهای هورنت و سوپر هورنت این کشور در دو حادثه در سال ۲۰۱۴ که منجر به 'ادعاهای معتبر' در مورد تلفات غیرنظامی مطرح شده است، درگیر بوده اند، اما ادعاها اثبات نشده است.
نیروی نظامی استرالیا قرار است هر دو هفته یکبار در خصوص حملات هوایی انجام گرفته در سوریه و عراق از جمله اهداف بمب گذاری و مکان ها گزارش هایی منتشر کند.
شبکه 'ای.بی.سی' نیز اعلام کرد پیش از این نگرانی هایی در مورد عدم شفافیت مقامات استرالیا در خصوص نقش این کشور در جنگ ائتلاف علیه گروه تروریستی داعش مطرح شده بود.
در حمله ماه مارس ارتش آمریکا به موصل در عراق دستکم 200 غیرنظامی کشته شدند.
ارسال نظر