۵۱۷۸۴۵
۱ نظر
۵۰۰۹
۱ نظر
۵۰۰۹
پ

مایکروسافت گذرواژه‌ها را از بین برد

به یادآوری گذرواژه‌های مورد استفاده در برنامه‌ها و سرویس‌های کاربردی مختلف همانند یک کابوس شبانه است. اما مایکروسافت بر این باور است که موفق به ابداع راهکاری شده که ما را از دست گذرواژه‌ها نجات می‌دهد.

وب سایت شبکه: به یادآوری گذرواژه‌های مورد استفاده در برنامه‌ها و سرویس‌های کاربردی مختلف همانند یک کابوس شبانه است. اما مایکروسافت بر این باور است که موفق به ابداع راهکاری شده که ما را از دست گذرواژه‌ها نجات می‌دهد.
مایکروسافت گذرواژه‌ها را از بین برد

غول فناوری امریکا گفته است که به تازگی راهکار جایگزینی را برای ورود به حساب‌های کاربری مایکروسافتی ابداع کرده که در این روش کاربران به جای آن‌که مجبور باشند از گذرواژه‌ها استفاده کنند، از برنامه کاربردی که روی گوشی همراه آن‌ها قرار دارد استفاده کرده و به این شکل از دردسرهای مربوط به گذرواژه‌های طولانی و پیچیده که به خاطر آوری آن‌ها در اغلب موارد کار مشکلی است، خلاص خواهند شد.

در این سازوکار جدید کاربران باید برنامه کاربردی Microsoft Authenticator را روی گوشی همراه خود نصب کنند. در این حالت هر زمان کاربران تصمیم بگیرند به حساب کاربری خود وارد شوند، یک پیام اطلاع‌رسانی برای گوشی همراه آن‌ها ارسال می‌شود. در این حالت کاربران پس از مشاهده این پیغام و ورود به حساب کاربری خود باید گزینه Approve که درون این برنامه کاربردی وجود دارد را لمس کرده تا بتوانند بدون نیاز به گذرواژه به حساب کاربری خود وارد شوند.
مایکروسافت گذرواژه‌ها را از بین برد

الکس سیمونز از مدیران مایکروسافت در یک پست وبلاگی گفته است: «بر اساس این راهکار به جای آن‌که به حافظه خود فشار آورید تا گذرواژه‌ای را به خاطر آورد این زحمت را به گردن دستگاه همراه خود واگذار می‌کنید. در این حالت این گوشی همراه شما است که وظیفه محافظت از دستگاه و حساب‌های کاربری شما را عهده‌دار خواهد شد.» البته این تکنیک با محدودیت‌هایی همراه است. گوشی همراه شما باید همیشه در کنارتان قرار داشته باشد. در نتیجه اگر گوشی همراه خود را گم کنید یا آن‌را در اختیار نداشته باشید مجبور هستید گذرواژه خود را برای ورود به حساب کاربری خود مورد استفاده قرار دهید.
مایکروسافت گذرواژه‌ها را از بین برد

جای تعجبی ندارد که مشاهده می‌کنیم مایکروسافت به دنبال حذف گذرواژه‌ها است. کارشناسان همواره از گذرواژه‌ها به عنوان یک درد مزمن و پایدار در حوزه امنیت یاد کرده‌اند، به واسطه آن‌که مردم در انتخاب گذرواژه‌های صحیح واقعا دچار مشکل بوده و در اغلب موارد بدترین کلمات عبور را انتخاب می‌کنند. آمارها نشان می‌دهند 123456، 123456789 و qwerty هنوز هم جزء پر استفاده‌ترین گذرواژه‌ها هستند. این گذرواژه‌ها که همانند کابوس شبانه دنیای امنیت هستند به هکرها اجازه می‌دهند با کمترین زحمت ممکن حساب‌های کاربری را شکسته و کاربران و حتا سازمان‌ها را قربانی خود کنند. بدتر آن‌که کاربران از چنین گذرواژه‌هایی در ارتباط با حساب‌های کاربری مختلف استفاده می‌کنند.

اگر از گذرواژه‌ها در ارتباط با حساب‌های کاربری مختلف استفاده کنید، در واقع یک نقص داده‌ای بزرگ را رقم زده‌اید. آمارها نشان داده‌اند که هکرها زمانی که گذرواژه‌ها را به سرقت می‌برند این گذرواژه‌ها را در ارتباط با حساب‌های کاربری مختلف مورد آزمایش قرار می‌دهند و هر شخصی از دریک گرفته تا مارک زاکربرگ به این روش قربانی هکرها شده‌اند. کارشناسان پیشنهاد می‌کنند به جای بهره‌مندی از گذرواژه‌های قدرتمند در ارتباط با همه حساب‌های کاربری به دنبال آن باشید تا گذروژه‌های منحصر به فردی را برای هر حساب و سرویس مورد استفاده قرار دهید و در ادامه از طریق نرم‌افزارهای مدیریت گذرواژه‌ها به مدیریت گذرواژه‌های خود بپردازید. همچنین سعی کنید مکانیزم احرازهویت دو عاملی را مورد استفاده قرار دهید.

اما به سختی می‌توان این پیام را به کاربران سراسر جهان انتقال داد و همچنین این احتمال وجود دارد که برنامه‌های مدیریت گذرواژه‌ها نیز دارای رخنه‌های امنیتی باشند. به همین دلیل است که شرکت‌هایی همچون مایکروسافت به دنبال جایگزین‌هایی برای گذرواژه‌ها هستند. جالب آن‌که حتا تعدادی از شرکت‌ها به دنبال فناوری‌های جایگزین تقریبا عجیب و غریبی برای گذرواژها هستند. تشخیص آهنگ ضربان قلب، قرص‌های احرازهویت خوراکی و لب‌خوانی از جمله راهکارهایی هستند که شرکت‌ها به جای به کارگیری گذرواژه‌ها آن‌ها را پیشنهاد داده‌اند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • علی

    اینو خوب گوگل دوسال پیش گذاشته بود

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج