۵۱۷۵۲۷
۵۰۰۱
۵۰۰۱
پ

در نشست «خانه کاغذی» مطرح شد:

صباغ زاده: می‌خواستیم فیلم نوستالژیک بسازیم

جلسه پرسش و پاسخ فیلم «خانه کاغذی» در جشنواره جهانی فجر، بعد از نمایش این فیلم در سینما فلسطین برگزار شد.

خبرآنلاین: جلسه پرسش و پاسخ فیلم «خانه کاغذی» در جشنواره جهانی فجر، بعد از نمایش این فیلم در سینما فلسطین برگزار شد.

جلسه پرسش و پاسخ فیلم «خانه کاغذی» با حضور مهدی صباغ زاده، کارگردان، پرویز پرستویی، حسین پاکدل، شقایق فراهانی، خسرو نقیبی و علی مسعودی‌نیا فیلمنامه نویس، جمعه اول اردیبهشت ماه در سینما فلسطین برگزار شد.
صباغ زاده: می‌خواستیم فیلم نوستالژیک بسازیم

مهدی صباغ‌زاده بعد از نخستین نمایش فیلم «خانه کاغذی» گفت: «در این فیلم به نوعی به «خانه خلوت» نگاه داشتم و تلاش کردم تا اثری به یاد ماندنی بسازم.»

او افزود: «از رضا میرکریمی ممنونم که چنین فرصتی را فراهم کرد. پیش از این مقداری نگران نمایش فیلم در این جشنواره بودم ولی امشب احساس خوبی دارم و همه اینها به خاطر کارگردانی فهیم مثل میرکریمی است که جرات دفاع از این کار را دارند.»

پرویز پرستویی هم ضمن تشکر از مخاطبان توضیح داد: «قرار بود این فیلم در بخش ملی جشنواره فیلم فجر به نمایش در بیاید. اما نمی‌دانم به چه دلیلی دیده نشد. خوشحالم که در این جشنواره «خانه کاغذی» به نمایش درآمد. همیشه سعی کردم به دنبال موضوعات تاثیرگذار باشم که در ابتدا برای خودم جذاب باشد. چرا که در هر کاری به دنبال خودم می گردم. متن فیلمنامه را دوست داشتم و موضوع آن برایم جذابیت داشت.»

او ادامه داد: «تینا پاکروان در اینجا حضور ندارد. او بسیار برای این فیلم تلاش کرد. از دوست عزیزم حسین پاکدل بسیار انرژی مثبت گرفتم و بازی کردن در کنارش برایم افتخار بود. امیدوارم این فیلم با مخاطب ارتباط برقرار کند. فکر می‌کنم به چنین موضوعاتی در جامعه ما تاکنون کم پرداخته شده است.»

در ادامه، حسین پاکدل ضمن تشکر از رضا میرکریمی که دو هفته پیش در خانه سینما گزارش مفصلی در خصوص روند برگزاری جشنواره جهانی فیلم فجر ارائه داده بود، گفت: «به نظرم کاری که مهدی صباغ‌زاده و تینا پاکروان در این فیلم انجام دادند به شدت شرافتمندانه است. افتخار می کنم که در گوشه کوچکی از آن نقش داشتم که می‌توانم تا آخر عمر در آن احساس سربلندی کنم. متاسفانه ما عادت کردیم هر روز با شنیدن اخبار بد بیدار شویم و شب را این چنین به پایان برسانیم. همین مساله باعث شده تا دیگر نسبت به مسائل حساسیت نداشته باشیم. اما این فیلم می خواهد اعلام کند سینمای ما به ناهنجاری عادت نمی‌کند.»

خسرو نقیبی، فیلمنامه نویس «خانه کاغذی» نیز در این جلسه گفت: «به لحاظ فنی و موضوعی «خانه کاغذی» سعی می‌کند به سینمای قصه گو، عاشقانه و امروزی نزدیک شود. این سینما خیلی تحویل گرفته نمی‌شود. تلاش کردیم این فیلم ادامه «خانه خلوت» باشد. «خانه خلوت»، فیلم نوستالژیک نسل ماست. بعد از صحبت با علی مسعودی نیا تلاش کردیم تا «خانه کاغذی» هم به فیلم نوستالژی برای این نسل تبدیل شود.»

در پایان این جلسه علی مسعودی‌نیا، دیگر فیلمنامه نویس «خانه کاغذی» نیز گفت: «نمی‌توانم خوشحالی ام را از نمایش این فیلم پنهان کنم چرا که این اولین فیلمنامه من است که به ثمر می‌رسد. ممنونم از خسرو نقیبی برای اعتمادی که به من کرد. ما سعی کردیم واقع گرا باشیم و به موضوعی بپردازیم که ارزش تالیف کردن داشته باشد. به طور کلی فیلم بی‌خاصیتی نباشد.»
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج