پیشنهاد ۱۰ سال پرواز رایگان به یک خانواده
ایرلاین دولتی کانادا برای جبران اشتباه خود در فروش همزمان ۴ صندلی یک پرواز به ۸ نفر، پیشنهاد ۱۰ سال پرواز رایگان به این خانواده ۴ نفره داد.
بِرِت دویل پدر این خانواده ۴ نفره که از جزیره شاهزاده ادوارد عازم مونترآل بودند، پس از ورود به هواپیما با صندلی های اشباع شده و فروخته شده خود مواجه می شود؛ بلافاصله موضوع را به رسانه های کانادایی منتقل می کند، که در نتیجه مسئولان شرکت هواپیمایی دولتی ایرکانادا ـ بزرگ ترین ایرلاین این کشور و حامل پرچم ـ، از این خانواده عذرخواهی کرده و ۲ هزار و ۵۰۰ دلار کانادا به آنها غرامت می دهد.
به گزارش رویترز، با این حال پدر این خانواده از میزان غرامت پرداخت شده اعلام نارضایتی کرده و گفته که مجددا موضوع را به رسانه ها می کشاند؛ درنتیجه فشار رسانه های کانادایی به ایرکانادا، این ایرلاین به آنها پیشنهاد مسافرت رایگان ۱۰ ساله با این هواپیمایی را ارائه داده است.
دویل می گوید: وقتی وارد هواپیما شدم و دیدم صندلی هایی که ما به صورت آنلاین خریداری کرده بودیم، به صورت حضوری نیز به ۴ متقاضی دیگر آن پرواز فروخته شده، فکر کردم یک شوخی است یا برای حضور در برنامه دوربین مخفی تلویزیون برنامه ریزی شده است!
سخنگوی ایرکانادا به رسانه های کانادایی گفته در حال بررسی این موضوع هستیم که چگونه امکان دارد ۴ صندلی از یک هواپیما همزمان به ۸ نفر فروخته شود. وی به مشتریان این ایرلاین تضمین داد دیگر چنین اتفاقی برای سایر مسافران ایرکانادا رخ نخواهد داد.
نظر کاربران
جای ما خالی
حالا اگه ایران بود مسئولان میگفتن مقصر مردمن. باید زودتر میومد سرجاش میشست نا ما نفروشیم و بدین صورت بدهکار هم میشدیم.
اینه تفاوت جهان اول و سوم
ایر لاین های داخلی ۶ ساعت تاخیر میکنن دو قورت و نیمشون باقیه!
همین کارو تو کشور خودمون تصور کنید بنظر شما چه جوابی به مشتری میدادن: تقصیر خودتون کی گفت زودتر نیاین بنشینین وجه تون هم قابل برگشت نیست
اگرتوایران بودمی گفتن دیر کردی بلیطط فروخته شدبایدجریمه هم بدهید
هموطن
کاش 6 ساعت باشه من 21 ساعت هم تاخیر داشتم
شب عید برادرم ب یلیط کیش گرفت رفت فرودگاه که دید بیلیطش جعلیه دوباره بیلیط گرفت رفت تو هواپیما بازم پیادش کردن و گفتن دو تا پرواز یکی شده و ب بلیط شما کنسل هستش
حالا اگه کشورمون این اتفاق می افتاد ، با کمال پرویی بهشون میگفتن * یه اشتباه کوچیک پیش اومده با پرواز بعدی انشاا... *
این خیلی خیلی فراتر از عدالت است احسن..............
چی تو نظر دادنمون که بخوایم نظر بدیم
شمارو به قران مارو بیشتر از این ....نا امید نکنید
کافی فقط توخارج یه چیزی بشه همه اونو پیراهن عثمان میکنند میزنند سر یکی
اگه با اقای روحانی بود می گفت مقصر دولت قبله
درست مثل هواپیمایی آتا که مثل همیشه شب 28 فروردین 3 پروازش مجموعا 10 ساعت تاخیر داشت ولی حتی یک عذرخواهی ساده از مسافرین نشد ،واقعا عجب ملت بدبختی هستیم
خدایا اونا چطور زندگی می کنن ما چطور
فقط ما امیدواریم که بمیریم بعدش بریم بهشت حوری بازی
دارم فکر میکنم ما هم عزت و احترام را چی معنی میکنیم؟؟؟
توی هر پروازی که میرم چند ساعت علاف و سرگردونم حرف هم بزنی بدهکار میشی به عالم و آدم؟
کاش جهان سومممممممممممممممممممممممممممممممممممی نبودیم.
خدایاااااااا ما کجا و اینا کجا!!!!!
اگ ما بودیم خو بایستی یه چیزی هم میدادیم به شرکت برا اینکه دیر رسیدیم و جامون گرفته شده
اگه ایران بود میگفتند حالا که چیزی. نشده یه کمی جمع تر بشینید عمر مسافرت کوتاهه
نه بابا اگه ایران بود با وعده اومدن یه هواپیمای دیگه بایداونقدر توفرودگاه مینشستی تازیر پاهات خیارسبزبشه اونم ازنوع چمبر!!!
البته از نقش تبلیغات هم غافل نشید اسم ایرلاین هم در داستان هست، هر چند قانونمندی جهان اول ثابت شده است.
ما مسلمونیم یا اینا.من درمغازم به مشتری تضمین مرجوعی میدم فکر میکنه سرکارش میزارم حق دارن باور نکنن بااینهمه دورنگی تو جامعه
من فقط آه کشیدم,شما دیگه بخونید حرف دلمو خخخ