روز دوشنبه، تيم احمدي نژاد بازي امنيتياي را آغاز كردكه درآن مدعي شده بودند قرار است بقايي دستگير شود. اما برنامه اصلی، ثبتنام خودش بود. بعد از ثبتنام احمدينژاد، داوري در يادداشتي كه در كانالش منتشر كرد حرف مهم و تندي زد که نشان می داد خط هماهنگی برای آن وجود دارد.
داوودحشمتی/ روزنامه نگار در قانون نوشت: روز دوشنبه، تيم احمدي نژاد بازي امنيتياي را آغاز كردكه درآن مدعي شده بودند قرار است بقايي دستگير شود. اما برنامه اصلی، ثبتنام خودش بود. بعد از ثبتنام احمدينژاد، داوري در يادداشتي كه در كانالش منتشر كرد حرف مهم و تندي زد که نشان می داد خط هماهنگی برای آن وجود دارد.
او رسما مدعي شد كه در صورت ردصلاحيت احمدي نژاد «جمهوريت نظام» و «مردمسالاري ديني» به موزه تاريخ مي پيوندد. حرفي كه نبايد به سادگي از آن عبور كرد.داوري با بيان اين موضوع كه شروط ردصلاحيت در قانون اساسي آمده و توصيه رهبري جزو اين شروط نيست و با اين مقدمه اضافه كرد: «شورای محترم نگهبان باید آگاه باشد که حذف دکتر محمود احمدی نژاد از صحنه رقابت های انتخابات ریاستجمهوری دوازدهم با توسل به توصیه رهبر معظم انقلاب، علاوه بر آنکه نقض صریح قانون اساسی است، موجب خواهد شد تا در تاریخ جمهوری اسلامی ایران، نهاد رهبری رسما به عنوان نهادی مداخلهگر در چینش صحنه رقابت های انتخاباتی متهم شود که با ارائه چنین تصویری از سازوکارهای انتخاباتی،«جمهوریت نظام»و «مردمسالاری دینی»به موزه تاریخ خواهد پیوست. اما اين، نتيجه عدم رسيدگي به اتهامات احمدي نژاد است.
اگر در طول اين چهارسال برخورد قاطع و شفافي بااوصورت گرفته بود امروز مدعي كل جمهوريت نظام نبودند.به ياد داشته باشيم كه جسارت احمدي نژاديها از آنجا برميخيزد كه تصور ميكنند «عزم جدي و يا توان برخورد با آنها وجود ندارد». عدم برخورد با آنها در ماجرای بابک زنجانی برایشان نمونه روشنی است.
همان رفتارها،آنان را در موقعيت طلبكار نشانده است. تا آنجا كه به شوراي نگهبان هشدار ميدهند: نبايد به توصيه رهبري در مورد نهي اهميت دهد و براساس آن، احمدي نژاد را ردصلاحيت كند. البته ظاهرا اشتباه محاسباتی دارند. دادستان کل کشور روز گذشته گفته بود که «دمل (بخوانید احمدی نژاد) باید برسد تا با او برخورد شود.
روز پنج شنبه دادستان کل کشور، احمدی نژاد را به دملی تشبیه کرد که باید برسد تا موقع برخورد با او فراهم شود. تشبیه او درست است. اما در مورد آن یک سوال مهم مطرح است: با «دمل» چگونه برخورد کنیم؟اول: اجازه بدهیم رسیده شود.این شیوه ای است که دادستان به آن اعتقاد دارد. سوال: آیا دمل (احمدینژاد) نرسیده است؟ به نظر میرسد ارزیابی از نارس بودن دمل اشتباه است. این دمل به صورت جوش کوچکی نشانههایش را در معاون اولی مشایی نشان داد و در خانه نشینی یازده روزه به اوج خود رسید. اما با آنتیبیوتیک ردصلاحیت مشایی در این چهارسال مهار شد. حالا دوباره کاملا رسیده است.
دوم: اگر فرض را بر رسیده بودن دمل قرار دهیم. دو روش برای مهار آن وجود دارد.
1- نیتشر زدن به دمل
2- مهار دوباره با آنتی بیوتیک.
مهار احمدی نژاد تنها میتواند با وادار کردنش به انصراف یا ردصلاحیت همزمان بقایی و احمدی نژاد صورت بگیرد. واکنش آنها در این زمینه البته نامشخص است. ممکن است مانند سیستم دفاعی بدن نسبت به این آنتیبیوتیکها مقاوم شده باشند و بر آنها اثر نکند و حتی موجب تقویت رفتارهای تحریک آمیز آنها و بههمزدن میز بازی انتخابات آرام در کشور شوند.اما در مورد نیشتر زدن (برخوردهای تند و قضایی) احتمالش زیاد است. باید گفت هر دملی قابل نیشتر زدن نیست. احمدینژاد از آن دست دملهایی است که نیشتر زدن به آن با واکنش تند و منفی سیستم دفاعیاش روبهرو می شود. نه نجابت اصلاح طلبان را دارد و نه مصلحت سنجیهایی که در آن باید منافع ملی مورد توجه قرار بگیرد. لذا هرگونه دست زدن به آن هم میتواند خطرناک باشد. از طرفی رهاکردنش هم موجب ترکیدن «دمل» و انتقال عفونت به اطراف خواهد بود. پس با او باید چگونه برخورد کرد؟
متاسفانه احمدینژاد امروز و هشت سال پیش هیچ تفاوتی ندارند. امروز تنها «نقاب» از چهره او کنار رفته و این «دمل» در مرحله ترکیدن است. آنها قصد کردند یا در این انتخابات حاضر باشند و یا در صورت عدم حضورشان آرامش کشور را بگیرند. یادمان باشد احمدينژاد آخرین تیر ترکشش همان است که خودش درباره مناظرههای سال 88 گفته بود. ممکن است بار دیگر «انتحاری به خط بزند» اما این بار هدف تغییر کرده است.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
نظر کاربران
عج
ب تفسیری کردی
یعنی 8سال ریاست جمهوری اسلامی ایران در دست یک "دمل"بود ؟!