۵۱۲۴۷۱
۶ نظر
۵۰۰۵
۶ نظر
۵۰۰۵
پ

تندروها بی بصیرت بودند یا معتدلین؟

همین چند سال پیش بود که برخی اصولگرایان بر هم قطاران خود برچسب «بی بصیرتی» می‎زدند و آنها را از جرگه اصولگرایی خارج می‎دانستند آن هم فقط از آن رو که به دولت احمدی‎نژاد انتقاد می‎کردند.

خبرآنلاین: همین چند سال پیش بود که برخی اصولگرایان بر هم قطاران خود برچسب «بی بصیرتی» می‎زدند و آنها را از جرگه اصولگرایی خارج می‎دانستند آن هم فقط از آن رو که به دولت احمدی‎نژاد انتقاد می‎کردند.

از تریبون مجلس گرفته تا سخنرانی‎ در مجامع دانشگاهی، نو اصولگرایانی که صبغه آنان محدود به فعالیت‎های اندکی پس از انقلاب می‎شد و حداکثر چندصباحی را در جبهه‎های جنگ گذرانده بودند؛ به برخی چهره‎های معتدل اصولگرا خرده می گرفتند. معتدلینی که انحراف را در دولت احمدی‎نژاد شناسایی کرده و پیش از آنکه انگ "جریان انحرافی" بر پیشانی آن بنشیند، از کج روی‌ها در آن انتقاد می‎کردند. تمرد احمدی‎نژاد از فرمان رهبری در انتساب مشایی، حجت را بر آنها تمام کرد؛ اما حامیان دو آتشه او در «رایحه خوش خدمت» یا همچون روح الله حسینیان و مرتضی آقاتهرانی سکوت پیشه کرده و از معرض سوالات خبرنگاران دور می شدند یا همچون زاکانی و کوچک زاده او را تنها در همراهی با مشایی قابل نقد می‎دانستند ولاغیر.

نزاع بین این دو منظر تا آنجا پیش رفت که حامیان احمدی‎نژاد در جرگه رایحه خوش خدمت، جمعیت رهپویان و جمعیت ایثارگرایان، با اصرار بر بی بصیرت بودن اصولگرایان معتدل مانع از حضور آنها در لیست انتخاباتی جبهه متحد اصولگرایان در آستانه انتخابات مجلس نهم شدند. چهره هایی چون علی مطهری، حمیدرضا کاتوزیان، علی عباسپور و حسن غفوری فرد با این برچسب از آن فهرست کنار زده شدند. اما همان ها که آن زمان برای معتدلین اصولگرا از شیوخی چون ناطق نوری گرفته تا ریش سفیدانی چون مرحوم عسگراولادی شاخ و شانه می‎کشیدند؛ با اقدام دیروز احمدی‎نژاد و ثبت نامش در انتخابات علی رغم نهی رهبری، به این موضوع واقف شده و باورشان به او را از دست دادند.

این اقدام احمدی نژاد، بسیاری از طرفداران سابق او را به فکر فرو برد. چرا که نظر رهبری انقلاب درباره نامزدی او در انتخابات بر کسی پوشیده نیست و ثبت نامش نوعی بی اعتنایی به نظر ایشان تلقی می شد. اصولگرایانی که از سال‌های آخر ریاست او بر دولت سعی کردند به تدریج از او تبری بجویند، این روزها او را انحرافی‌تر از همیشه می‌دانند. نمونه بارز آن هم نامه نماینده ای بود که در مجلس نهم و دهم به دفاع تمام قد از دولت شهره بود، اما روز گذشته به او نامه نوشت و گفت: «حجت من در تمام سال‌هایی که در برابر تهمت‌ها و توهین‌ها از سوی فتنه‌گران نابکار و حسودان بدسگال، از شما دفاع کردم، این باور بود که شما به اسلام ناب محمدی، اسلام پابرهنگان و مستعفان پایبند می‌دانستم و شما را سرباز این جبهه می‌انگاشتم ولی با حرکت امروزتان بر خلاف صلاحدید امام محرومان و مستضعفان و مجاهدان (ثبت نام برای انتخابات ریاست جمهوری) این باور شکسته شد! شما به اندازه‌ی همه ظلم‌هایی که دیدید ظلم کردید! آخرین توضیه‌ام به خودم و شما پناه بردن به خدای قادر متعال از شر وسواسان خناس و خودشیفتگی است.»

سردبیر رجانیوز، سایتی که اساسا در حمایت از محمود احمدی نژاد پا به عرصه اطلاع رسانی گذاشت هم در توییتی ادعا کرد ثبت نام احمدی نژاد در انتخابات بازی پیچیده سرویس جاسوسی انگلیس است.

عبدالله گنجی مدیرمسئول روزنامه جوان هم در توجیه یان اقدام او نوشت: «امروز، روز معارفه و تودیع احمدی نژاد بود! رشد شناختی اندک جوانان مومن به انقلاب که هنوز از سنگر او شلیک می کردند کامل شد. امروز کمک به تخیله آخرین سنگرهای این جماعت از نیروهای حزب الله بود. روز تودیع هم بود او برای خیلی ها تمام شد. اما باورم نیست که ایشان تا پایان بررسی صلاحیت ها بماند و آگاهانه تن به رد صلاحیت بدهد. او باهوش تر از این است و به موقع میدان را ترک خواهد کرد. برخی خودشیفته اند و از خود لذت می برند اما احمدی نژاد "خودشگفت" است. یعنی از کارهای خود لذت می برد نه از خود. او از اینکه امروز در کانون توجه داخل و خارج قرار گرفته است، لذت می برد. اما در آخر دست به کاری می زند که همه نقدهای امروز به خود را اتهام و پیش‎داوری معرفی کند. برای عاقبت به خیری اش دعا می کنیم.»

اگر اندکی بیشتر جستجو کنید قطعا اظهار نظرهای دیگری شبیه این‌ها از سوی اصولگرایان به خصوص چهره‎های تندرو خواهید دید. اظهار نظرهایی از جانب اصولگرایان که نامزدی احمدی نژاد را بی اخلاقی و نمکدان شکنی می‌دانند. اما واقعا تازه دیروز بود که حامیان دیروز احمدی نژاد متوجه بی اخلاقی او شدند؟ بصیرتی که سالها پیش اصولگراین معتدل داشتند، تازه در اذهان این افراد جرقه زده است. چهره‌های کهنه کار اصولگرا، زودتر از اینها او را شناخته بودند. کما اینکه مصطفی میرسلیم نامزد حزب موتلفه درباره رفتار احمدی نژاد در انتخابات ریاست جمهوری سال ۸۸ به خبرآنلاین گفته بود: «آقای احمدی نژاد خودش در آن سال نامزد انتخابات ریاست جمهوری بود و توانست آرایی از مردم را با یک روشی که در آن زمان اتخاذ کرد به دست آورد. اما آیا آن روش امروز مورد تأیید مردم هست یا خیر؟ دلایل مختلفی وجود دارد که نه به لحاظ عرفی و نه به لحاظ شرعی نمی توان به آن روش اتکا کرد.»

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ایرانی

    این افراطیون اصولگرا فکر میکنند تنها با اعلام برائت مشکل حل میشود. نخیر اینها باید جوابگوی ملت باشند در همه این سالها با حمایت خود از احمدی‌نژاد بعضی از مردم زود باور را فریفتند به طوری که اینها به احمدی‌نژاد ایمان آوردند.. در واقع به این مردم ظلم کردند.. حالا که وضع اینقدر خراب شده برای اینکه مبادا براشون دردسر درست بشه یکی یکی دارند اعلام برائت میکنند. آیا بهتر نبود قبلا یک مقدار تفکر میکردند که شاید دارند اشتباه میکنند. نمیدانم اینهمه اطمینانی که به طرز تفکر خود داشتند چه شد؟؟؟

  • بدون نام

    برو بابا الکی برای خودتون تندرو و اعتدالی اختراع کردید تا از جواب دادن به مطالبات مردم که اشتغال و اقتصاد و ... هست فرار کنید عوض این حرفا بگو چی کار کردید که این همه کارخونه تعطیل شد و هزار تا بدبختی واسه مردم درست کردید

  • سیدموسی

    تندروها و افراطی ها بی بصیرت واقعی اند.

  • بدون نام

    این مطالب چیه میزنید این جماعت سازشکار چهار سال مملکتو به برجام گره زدن بعدش به بهانه های دیگه تحریم شدیم خواهشا این نظراتم که ارزش نداره ننویسید

  • نیما

    از نظر مردم هر حرکتی چه سیاسی و چه اجتماعی که از طرف جناحی به منظور تقویت و تحمیل خواسته‌های خودشان به مردم و مخالف منافع ملی و مردمی باشد تندرو محسوب می شود و دچار انزوای اجتماعی و سیاسی میشوند به طور طبیعی.

  • بدون نام

    خیلی قشنگ تناقضات را با سفسطه بعضیها حل می کنند تاوقتی که طرف برمسند قدرت هستش با تمام وجود وهست ونیست از او وکارهای او حمایت کردند حالا که علنا و عریان وبدیهی ایرادات طرف از زبان و اعتراف و عمل خود طرف ابراز میشود که جناح مقابل طی 12سال می گفتند و بخاطر گفتارشان به ضدیت با منافع دبن وملت و شرع و صدها اتهام دیگر مواجه می شدند و هزینه های سیاسی و اجتماعی وحیثتی مواجه میشدند را به راحتی چشم پوشی می کنند و میگن ما عقد اخوت نبسته بودیم نه خیر آقا اولا عقد اخوت باکسی نمی بندند تا زمانی که در صراط مستقبم باشد ثانیا اینجا منافع ملت ودین درمیان است وباید کسانی که کورکورانه از آن شخص حمایت کردند حالا جواب پس بدهند و تاوانش را و برای کسب قدرت دایم خط خودرا عوض نکنند و همیشه خدا و وجدان داشته باشند لااقل آ زاده باشند و خودرا ذلیل دنیا وآخرت نگردانند

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج