رهبر انقلاب: مشکل غیرقابل حل نداریم؛ اتحاد ملی و مدیریت قوی میخواهیم
رهبر معظم انقلاب در اجتماع زائران و مجاوران حرم مطهر رضوی در سال ۹۶ فرمودند: اولویت امروز ملت ایران، مسئله اقتصادی است و توجه کنید که اولویت دشمن هم مسئله اقتصادی است.
مهمترین محورهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در حرم مطهر امام رضا(ع) در مشهدمقدس به شرح ذیل است:
* جهت دوم، پایبندی مردم به مسائل ایمانی و دینی بود، امسال به گزارش مورد اطمینانی که از سراسر کشور در ماه مبارک رمضان، ماه محرم و ماه صفر و بقیه مراسم دینی داده شد، شور و حضور و دلبستگی مردم به مسائل ایمانی از همیشه بیشتر بود.
* نه راهپیمایی 22 بهمن مربوط به یک سلیقه سیاسی است و نه جلسات محرم و اعتکاف و راهپیمایی اربعین مربوط به یک سلیقه سیاسی است، بلکه مربوط به همه ملت ایران است و این نشان میدهد که سمت و سوی ملت ایران، سمت و سوی انقلابی است.
* امروز دشمنان جمهوری اسلامی برای اینکه بتوانند اهداف خودشان را در برابر ایران و ایرانی و جمهوری اسلامی محقق کنند، دنبال راهکارهای اقتصادی و به تعبیر درستتر دنبال ضربه زدن اقتصادی به ملت ایران هستند.
* هدف دشمن این است که بتواند با فشار اقتصادی، ملت ایران را نسبت به نظام اسلامی دل سرد و دلزده کند و بین ملت و نظام اسلامی فاصله بیاندازد و هدفهای خود را دنبال کند، اما بنده به شما عرض کنم که دشمن نادان و بیایمان ما سالهاست که تلاش میکند و این هدف را دنبال میکند و تاکنون موفق نشده و بعد از این هم به حول و قوه الهی موفق نخواهد شد.
* امروز دشمنان جمهوری اسلامی برای اینکه بتوانند اهداف خودشان را در برابر ایران و ایرانی و جمهوری اسلامی محقق کنند، دنبال راهکارهای اقتصادی و به تعبیر درستتر دنبال ضربه زدن اقتصادی به ملت ایران هستند.
* هدف دشمن این است که بتواند با فشار اقتصادی، ملت ایران را نسبت به نظام اسلامی دل سرد و دلزده کند و بین ملت و نظام اسلامی فاصله بیاندازد و هدفهای خود را دنبال کند، اما بنده به شما عرض کنم که دشمن نادان و بیایمان ما سالهاست که تلاش میکند و این هدف را دنبال میکند و تاکنون موفق نشده و بعد از این هم به حول و قوه الهی موفق نخواهد شد.
* دشمن در تبلیغات وسیع خودش، تلاش میکند که کمبودهای معیشتی و اقتصادی کشور را به نظام اسلامی و جمهوری اسلامی ایران نسبت بدهد و این نقشه دشمن است؛ آنها میخواهند این طور وانمود کنند که نظام اسلامی قادر نبوده و نیست که مشکل اقتصادی ملت ایران و مشکلات اساسی ملت ایران را حل کرده و گرهها را باز کند و میخواهند سوء استفاده برای کوبیدن نظام اسلامی کنند؛ این حرف ناشی از بغض و کینه آنها به نظام اسلامی است و این حرف خلاف واقعی است.
* خدماتی که نظامی اسلامی و جمهوری اسلامی به ایران و ملت ایران کرده، خدماتی برجسته و فوقالعاده است؛ وضع ملت و کشور را اگر مقایسه کنیم با قبل از دوران اسلامی، یعنی دوران طاغوت، آن وقت معلوم میشود که چه خدمات بزرگ و ارزشمندی را نظامی اسلامی انجام داده است.
* بله، ضعفهایی وجود دارد که این مربوط به ضعفهای ماست، نظام اسلامی مدیرانی را تربیت کرده که توانستند کارهای بزرگی را برای این کشور انجام دهند، آن هم در حالی که در این سی و چند سال ملت از همه طرف در فشار تحریم و فشار اقتصادی دشمنان بوده است.
* در زمینه علم و فناوری تعداد دانشجویان از اول انقلاب ۲۵ برابر و مقالات علمی ۱۶ برابر شده است.
* اینها هنر نظام اسلامی است.
* ما جوانانی که در سن کار باشد، یعنی بین ۱۵ تا ۴۰ ساله، ۳۳ میلیون جوان داریم. یعنی یک کشور جوان که دارای توانایی است تا کار کند. از نظر اهل فن این حدفاصل سنی بهترین دوره برای کار است.
* اخیرا آماری به بنده دادند که معلوم شد ما در زمینه گاز در دنیا اول هستیم و هیچ کشوری اندازه ما گاز ندارد.
* این کشور کشور ثروتمندیست و بیخود نیست که دشمنان چشم طمع به این کشور دوختهاند و میخواهند ان را زیر سلطه دربیاورند. البته این آرزوی همیشگی آنهاست و قطعا آن را به گور خواهند برد.
* نیاز ما به اقتصاد قوی، تولید قوی همراه با مدیریت قوی است.
* اقتصادی قوی، مطمئن و متکی به خود که دستمان به سمت دیگران دراز نباشد.
* چگونه میشود اینها را بدست آورد؟ من عرض میکنم بدون اینکه کشور یک اقتصاد قوی داشته باشد اینها بدست نمیآید.
* نیازمان یک اقتصاد قوی و متکی به خود است که دستمان به سمت دیگران دراز نباشد؛ بتوانیم انتخاب کنیم، حرکت کنیم، بتوانیم روی قیمت نفت اثر بگذاریم، قدرت خرید مردم را بالا ببریم.
* این خواستهها بدون اتحاد، بدون فرهنگ انقلابی، بدون مسئولان شجاع و فعال هم برآورده نخواهد شد.
* دوستان و مسئولان فعال در قوه مجریه و دیگر دستگاهها برنامهریزیهایی کرده و کارهایی در زمینه اقتصادی انجام دادند که خوب است لکن انچه امروز مقابل چشمانمان میبینیم خلاءهای بزرگیست که یکی از آنها بیکاریست، بخصوص بیکاری تحصیلکردهها.
* مساله دیگر مساله رکود در تولید است.
* ما امروز مشکلاتمان در زمینه بخشی از شاخصها زیاد است، بعضی شاخصها البته خوب است. شاخص تورم کاهش را نشان میدهد که خوب است، اما شاخص بیکاری افزایش یافته، اینها آمارهایی است که مسئولان میدهند یا مثلا رشد سرمایهگذاری منفی است که این از عیوب بزرگ است.
* یعنی هرسال از درآمدهای نفت کشور که بدون ارزش افزوده می فروشیم، یک درصدی کنار گذاشته شود که وابستگی کشور به نفت کمتر شود.
* ابتدا گفتیم ۲۰ درصد و هر سال ۳ درصد به آن اضافه شود . اگر اجرا می شد امسال ۳۶ درصد سهم صندوق توسعه ملی میشد و اگر پیش برود نفت بطور کلی از اقتصاد کشور جدا خواهد شد.
* یکی از بدبختی های کشور ما و بعضی کشورهای دیگر این است که اقتصادشان وابسته به نفت است.
* اختیار نفت هم در دست قدرت های جهانی است که قیمت میگذارند و تولید کننده نفت در این مورد منفعل است.
* این صندوق برای این است که به تولید کننده داخلی پول بدهد او را توانایی بدهد که بتواند کار تولید را راه بیاندازد.
* برخی میگویند ما ابزار نداریم. بنده می گویم جوان ایرانی که میتواند در مدت اندک غنیسازی اورانیوم را از ۳.۵ درصد به ۲۰ درصد برساند که کار بسیار بزرگی است به راحتی می تواند تا ۹۹ درصد هم برود. این قطعه مشکل کار را ما شاهد بودیم که جوانان ما در مدت کوتاهی توانستند انجام بدهند.
* این جوانی که حتی میتواند در زمینه موشکی با وجود تحریمها کارهای کند که مدیر نظامی صهیونیست بگوید من با ایرانیها دشمنم اما نمیتوانم بابت این کار بزرگی که کردند تحسینشان کنم.
* جوانی که این کارها را میکند نمیتواند مشکلات دیگر را حل کند؟! راه را بر جوانان باز کنید. دانشگاههای ما خواستار همکاری با بخشهای صنعتی هستند. این همکاری هم برای پیشرفت علم خوب است هم برای صنایع ما خوب است.
* گزارشی از مسوولین دولتی به دست من رسید که متاسفانه عمده صادرات و واردات ما با 5 یا 6 کشور است. این خطاست.
* یکی از سیاست های اقتصاد مقاومتی گسترش صادرات و طرفهای تجاری ماست.
*امنیت سرمایه گذاری بسیار مهم است و ما در این زمینه کوتاهی کرده ایم.
* گاهی در یک گوشه کشور یه حرکتی انجام میشود و سرمایه گذاری میشود و مردم وارد سرمایه گذاری می شوند، بعد معلوم می شود تقلبی در آن بوده است. این خلاف امنیت سرمایه گذاری است
* یک نمونه از بی مسوولیتی این است که بعضی از صادراتچی ها کاری میکنند که مشتری بیرون کشور را نسبت به تولیدات ما بدبین می کنند.
* آنچه در صادرات ما صورت میگیرد باید نماینده صحت عمل ایرانی باشد. جنس نامرغوب را بفرستیم بازار از دست خواهد رفت
* واردات کالاهایی که در داخل تولید می شود به اندازه کافی، باید حرام قانونی و شرعی شمرده شود.
* آنچه در داخل می شود از خارج وارد نشود.
* کالاهای مصرفی ما از خوراک تا پوشاک و کیف و کفش بانوان و ... از خارج بیاید مایه شرمندگی است..
* هم در مقابل تولید کنندگان مایه شرمساری است هم در مقابل کسی که این جنس را از بیرون می فرستد.
* الزاماتی هم وجود دارد که هم ملت و هم قوای سهگانه باید بعهده بگیرند.
* یکی از الزمات مدیریت کارآمد است. مسئولان بالای کشور برای بخشهایی که به تولید مربوط است مدیریئ کارآمد، لاحال، علاقمند و قوی بگذارند. این دست مسئولان ارشد کشور است.
* یکی از کارها دخالت دادن مردم در کار تولید است. کار اقتصاد یک کار مردمی است.
* آنچه در داخل تولید میشود وارد نشود. اینکه نگاه کنیم از موارد مصرفی گرفته تا کیف و کفش بانوان و لوازم التحریر وارد میشود مایه شرمندگی است. هم شرمندگی مقابل تولیدکننده داخلی هم در مقابل آن که این اجناس را به ما صادر میکند.
* یک مساله قاچاق است که بسیار مهم است. گفته میشود ۱۵ هزار میلیارد توامن صرف قتاچاق میشود که این حداقل رقمیست که امروز میگویند و بسیار بزرگ است.
* مسئولان سوراخ دعا را گم نکنند. ما میگوییم جلوی قاچاق سازماندهیشده را بگیرند. به بنده گزارش دادند که از فلان بندر ۳ تا ۵ هزار کانتینر وارد کشور میشود که تنها ۱۵۹ تای آن بازدید میشود! حالا مجاری غیرقانونی و مناطق آزاد بماند! بنده به رییسجمهور این را تذکر دادم.
* جلوی قاچاق را گرفتن این نیستکه بروند در بازار رضای مشهد فلان انگشتر فروش نقره را بگیریم که چرا فلان جنس قاچاق را آوردهای!
* انتخابات مایه عزت ملی و تقویت و آبروی ملت ایران است.
* همه ملت باید در امر انتخابات بدرخشند .
* بنده در انتخابات دخالت نمیکنم که چه کسی را انتخاب کنید .
* هر کس بخواهد رای ملت را زیر پا بگذارند من مقابل آنان می ایستم.
* آنچه در درجه اول برای این حقیر مهم است شرکت عمومی در انتخابات است و همه کسانی که میتوانند رای بدهند به پای صندوق رای بیایند.
* در انتخابات مرّ قانون باید عمل بشود. نتیجه انتخابات هرچه شد باید پذیرفته بشود.
* هرکسی بخواهد با نتیجه آرای ملت دربیفتد بنده مقابلش میایستم. در سالهای گذشته هم در سالهای ۷۶، ۸۴، ۸۸، ۹۲ این اتفاق صورت گرفت و بنده ایستادم. برخی از آنها مقابل چشم مردم بود و دیدند اما در برخی مردم مطلع نبودند اما بنده در جریان بودم و ایستادم.
* خدایا برای این حقیر شهادت را آخرین پله زندگیام قرار بده.
نظر کاربران
رهبر عزیز ما همه مشکلات را بخاطر انقلابمان تحمل میکنیم الا تبعیض و فساد .
از مدیرانی که دنبال حقوق های نجومی هستند اتتظار خدمت و برپایی عدالت نیست .
بخداحضرت آقادشمن مامسئولین رفاه طلب وتجملگرایی بوده وهستند،که ازاول انقلاب تاحالاگوی رقابت دراین زمینه هاازهمربوده اند،هرکدام هزارن هکتارزمین رااشغال کردند،سرمایه چندهزارملیاردی درداخل وخارج کشوردارند،آخرین مدل ماشین،آخرین مارک ازوسائل رفاهی ووو...به منزل هرکدام نگاه می کنی کاخی می ماندوبرسردرآن نام علی(ع)حک شده..مردم هم به اینهانگاه میکنندوبرای رسیدن به یکدیگردست به هرکاری میزنند
مشکل ما این دولت بی خیال هستش . اگه امسال این مشکل حل بشه این بحران خود به خود حل و فصل میشه.
هر که تابع حزبی باشد همینه،چرا که وام دار شخص یا حزبی است که او را پیروز گردانیده ،بنابراین چهار سال فقط باید قسط (امتیازات)بده تا زحمات جبران باشه .پس بهتره کسی انتخاب بشه که متعلق به هیچ گروهی نباشه فقط مطیع امر رهبری و برآورد کردن دغدغه های ایشان.
مدیریت بی حرکت و غیر انقلابی، یعنی همین دولت نجومی و منفعل روحانی که حتی یک طرح هم برای چهار سال به انجام نرساند
مدیریت قوی رو هستم در خدمت ملت شریف ایران
زنده بادرهبری پاینده احمدی ایشان هستن که به فکرفقرا هستند رهبری عزیز این دولت 4ساله خون مردم توشیشه کرده حتی جوری شده که به خاطر فقربیش ازحد ازدین هم دورشدند تورابه خاک خون شهداجلوشونوبگیرید ببینیدچه تجملاتی به هم زدن اینان هستندکه ازاسرائیل ملعون خطرناکترن زیرا باعث میشن که مردم ازارمان انقلاب دوربشن چون مردم برای این قیام کردن تاازتجملگرایی وتبعیض دورباشن ولی متاسفانه یه عده درصدد لغزان کردن پایه های انقلاب هستن ....اقاکمکمون کن درددل منه بیکاربا12سال سابقه 2تابچه ومستاجر
خدایاامسال به آبروی حضرت رضاع سلام باحضوررهبرعزبزسالی بابرکت داشته باشیم ومسولان گوش شنواوچشم بازتمام خواسته های رهبری اقتصادمقاوم همراه باعمل باشدسال آینده رهبرسرافرازکنند
رهبر عزیز،هربار که شما گفتید بیایید درصحنه ما آمدیم و نگذاشتیم خالی بماند ولی بعداز هربار که آمدیم دیگر ماجوانان تحصیل کرده بیکارفراموش شدیم تااینکه دوره بعد برسه واین داره تکرارمیشه.ما دهه شصتی ها جوانان نسل سوخته وبیکار وبدون ازدواج باقی ماندیم آیا حق است که کشوری بااین منابع نفت وگاز ومنابع طبیعی ارزشمند،جوانانی با این شرایط داشته باشه؟آیا باید ماتا کی دل خوش کنیم وانتظار بکشیم که شرایط بهتر بشه؟خانواده سراغ دارم که حتی از کمترین امکانات زندگی برخوردار نیستند وحتی بدلیل نداشتن حمام تابستان تا تبستان فقط میتوانند بدن خود را شستشو کنندو...اونهایی که راس کارند حقوق۲۴میلیون تومان راکم میدانند در صورتی که برای ماجوانان تحصیل کرده حتی کار باحقوق ۸۰۰هزارتومان هم نیست وحتی پول نون خوردن خودمان را نمیتوانیم تامین کنیم چه بسا که به ازدواج بخواهم فکرکنیم.خواهش میکنم از شما رهبر عزیز یک فکر وچاره ای برای ماجوانان بکنید