۴۹۴۴۳۱
۱ نظر
۵۰۰۹
۱ نظر
۵۰۰۹
پ

ایران صدر نشین رشد کمیت تولید علم دنیا

سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) گفت: بررسی رشد کمیت تولید علم در سال ۲۰۱۶ نسبت به ۲۰۱۵ در پایگاه ISI نشان می دهد که ایران بیشترین رشد کمیت تولید علم را در میان برترین کشورهای تولید کننده علم جهان کسب کرده است.

وب سایت تک شات: سرپرست پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) گفت: بررسی رشد کمیت تولید علم در سال ۲۰۱۶ نسبت به ۲۰۱۵ در پایگاه ISI نشان می دهد که ایران بیشترین رشد کمیت تولید علم را در میان برترین کشورهای تولید کننده علم جهان کسب کرده است.
ایران صدر نشین رشد کمیت تولید علم دنیا

به گزارش پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC)، دکتر محمدجواد دهقانی گفت: بررسی رشد کمیت تولید علم ۲۵ کشوری که بیشترین کمیت علم دنیا را براساس پایگاه استنادی وب آو ساینس (آی.اس.آی) تولید می کنند نشان می دهد که کمیت تولید علم کشور در سال ۲۰۱۶ میلادی تاکنون نسبت به سال ۲۰۱۵ میلادی حدود ۱۲% رشد کرده است.

وی گفت: بررسی رشد کمیت تولید علم در این ۲۵ کشور در دوره مشابه نشان می دهد که جمهوری اسلامی ایران بیشترین رشد کمیت تولید علم را در بین برترین کشورهای تولید کننده علم در دنیا کسب کرده است.

وی اظهار داشت: بدین ترتیب با وجود اینکه هنوز کمیت تولید علم دنیا در سال ۲۰۱۶ میلادی کامل نشده است، اما در سال ۲۰۱۶ نسبت به سال ۲۰۱۵ میلادی نزدیک به ۱۲% مدارک ثبت شده در این پایگاه بین المللی بیشتر بوده است. در سال ۲۰۱۵ میلادی از جمهوری اسلامی ایران۳۷ هزار و ۹۷۵ مدرک در پایگاه آی.اس.آی ثبت شده و این میزان در سال ۲۰۱۶ میلادی به ۴۲ هزار و ۵۰۳ مورد رسیده است.

دهقانی در ادامه افزود: در سال ۲۰۱۶ میلادی کمیت تولید علم دنیا به دو میلیون و ۴۵۲ هزار و ۵۵ مدرک رسیده است که در مقایسه با سال ۲۰۱۵ میلادی باید گفت که کمیت تولید علم در سال ۲۰۱۶ میلادی هنوز به صورت کامل ثبت نشده است. در سال ۲۰۱۵ تعداد دو میلیون و ۵۵۲ هزار و ۵۲۶ مدرک در پایگاه آی.اس.آی ثبت شده است.
مقایسه کل کمیت تولید علم دنیا در این دو سال نشان می دهد اگر کمیت تولید علم دنیا در سال ۲۰۱۶ میلادی به میزان ۴% افزایش یابد به حد کمیت ثبت شده در سال ۲۰۱۵ میلادی خواهیم رسید، با این وجود کمیت تولید علم کشور در سال ۲۰۱۶ میلادی نسبت به سال ۲۰۱۵ میلادی از یک رشد ۱۲% برخوردار شده است.

دهقانی افزود: هر چند رشد کمیت تولید علم یکی از شاخص های با اهمیت برای توسعه علمی کشور محسوب می شود، اما هدایت علم به سمت رفع نیازهای کشور مهمترین دغدغه فعلی کشور است. مرجعیت علم بین الملل اولین بند از سند سیاست های کلان علم و فناوری ابلاغی توسط مقام معظم رهبری است.
کسب مرجعیت علم بین الملل با تکیه صرف بر افزایش کمیت تولید علم حاصل نمی شود. در این سند بر سایر جنبه های تولید علم از جمله اثرگذاری اقتصادی و اجتماعی، دیپلماسی علمی و همچنین کسب مرجعیت علمی نیز تاکید شده است.
ایران صدر نشین رشد کمیت تولید علم دنیا
ایران صدر نشین رشد کمیت تولید علم دنیا
ایران صدر نشین رشد کمیت تولید علم دنیا
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    کیفیت آخر

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج