۴۹۲۵۵۶
۵۰۱۲
۵۰۱۲
پ

اتهام شنود؛ آیا ترامپ فرار به جلو می کند؟

مازیار آقازاده در عصر ایران نوشت: تنش ها و اتهام زنی های سیاسی در بین دولتمردان و سیاست مداران دو حزب اصلی آمریکا به سطح بی سابقه ای رسیده است به نحوی که در جدید ترین نمونه های این اتهام زنی ها دونالد ترامپ سلف خود باراک اوباما را به شنود مکالمات تلفنی دفتر کارش در برج ترامپ در کوران انتخابات ریاست جمهوری اخیر متهم کرده است.

مازیار آقازاده در عصر ایران نوشت: تنش ها و اتهام زنی های سیاسی در بین دولتمردان و سیاست مداران دو حزب اصلی آمریکا به سطح بی سابقه ای رسیده است به نحوی که در جدید ترین نمونه های این اتهام زنی ها دونالد ترامپ سلف خود باراک اوباما را به شنود مکالمات تلفنی دفتر کارش در برج ترامپ در کوران انتخابات ریاست جمهوری اخیر متهم کرده است.

در واکنش به این اتهام زنی که بدون ارایه شواهد و مدارک مشخص صورت گرفته، سخنگوی اوباما این اتهام را رد کرده و در اقدامی نادر و کم سابقه یکی از مدیران زیر مجموعه دولت ترامپ نیز با رد این اتهام از وزیر دادگستری آمریکا خواسته تا این اتهام زنی ترامپ را تکذیب کند.

"جیمز کومی" رییس پلیس فدرال آمریکا (اف بی آی) که در حساس ترین روزهای باقی مانده به انتخابات هشتم نوامبر با پیش کشیدن موضوع اتهامات ای میل های هیلاری کلینتون رقیب اصلی ترامپ فضای انتخابات را تحت تاثیر قرار داد حالا اما اظهار نظر دیگری کرده و از " جف سشنز" وزیر دادگستری کابینه ترامپ که او نیز از چهره های بسیار نزدیک به رییس جمهور جدید آمریکاست خواسته تا اتهام شنود غیر قانونی مکالمات دفتر ترامپ را که متوجه ماموران سازمان اف بی آی شده است، از این سازمان بردارد.

با ورود ترامپ به کاخ سفید تنش سیاسی درفضای سیاسی آمریکا نه تنها فروکش نکرده است بلکه هر روز بر دامنه و ابعاد آن افزوده می شود. موضوع رابطه احتمالی ترامپ یا اعضای ارشد دولت او با روسیه یکی از مسایلی بوده است که در هفته های گذشته یک قربانی از کابینه گرفته است - مایکل فلین - و در صورت ادامه احتمال می رود دومین قربانی - جف سشنز - نیز در روزها یا هفته های آینده مجبور به کناره گیری از سمت خود شود و در نهایت احتمال زیادی می رود که دومینوی رسوایی روابط پنهانی دولت جدید آمریکا با روسیه به دونالد ترامپ رییس جمهور چهل و پنجم ختم شود و او را مجبور به کناره گیری از قدرت پیش از موعد مقرر کند.

ترامپ از ماه ها پیش از پیروزی در انتخابات ریاست جمهوری در مظان اتهام حمایت روسیه از کمپین انتخاباتی اش قرار گرفت؛ به نحوی که حتی هیلاری کلینتون رقیب اصلی انتخاباتی او در جریان مناظره ها او را به "عروسک خیمه شب بازی" پوتین در دست پوتین تشبیه کرد.

اما از زمانی که ماجرای مکالمات تلفنی مایکل فلین با سفیر روسیه در آمریکا از سوی رسانه ها افشا شد دو مساله دیگر در این باره معلوم شد:

۱- درز اطلاعات از سازمان ها و نهادهای امنیتی و قضایی آمریکا به بیرون علیه دولت جدید آمریکا که نشان دهنده عمق نارضایتی برخی مدیران امنیتی و قضایی آمریکا از دولت جدید است.

۲- ابعاد گسترده تر از حد تصور در رابطه احتمالی دولت روسیه با کابینه جدید آمریکا.

در نهایت با افشاگری علیه وزیر دادگستری ترامپ،عصبانیت رییس جمهور جدید آمریکا از رسانه ها و نهادهای قضایی و امنیتی آمریکا بیشتر هم شد تا در نهایت او شروع به اتهام افکنی متقابل علیه چهره های ارشد حزب دموکرات درباره رابطه احتمالی و پنهانی آنها با روسیه ( او نانسی پلوسی و چاک شومر رهبران حزب دموکرات در کنگره را متهم به رابطه پنهانی با روسیه کرده است) کرد و از طریق توییتر اتهاماتی را علیه این افراد مطرح کرد.

گام دیگر ترامپ آغاز یک ماجرا و داستان جدید است که به نظر می رسد در راستای عوض کردن کانون منازعات سیاسی از رسوایی رابطه پنهانی با روسیه با یک موضوع دیگر و نیز فرار به جلو در این زمینه است. از سوی دیگر با مطرح کردن اتهام شنود مکالمات دفتر ترامپ از سوی اوباما ترامپ می تواند از حالت دفاعی خارج شده و دستکم با تغییر چند روزه فضا حالت تهاجمی به خود بگیرد.

با وجودی که اتهام شنود مکالمات تلفنی ترامپ در ایام حساس انتخاباتی می تواند از سوی دستگاه های امنیتی و قضایی و نیز کنگره آمریکا بررسی شود اما باید توجه داشت که ترامپ و کمپین او در کوران انتخابات متهم به رابطه پنهانی با دولت روسیه شده بود و از سوی دیگر در همان زمان بود که نهادها و سازمان های اطلاعاتی آمریکا گزارش خود درباره هک شدن ای میل های کمیته مرکزی حزب دموکرات را منتشر کردند که بر اساس یافته های آنها دولت روسیه مسئول این هک شناخته شده بود.

همچنین نباید از یاد برد که اوباما در واپسین روزهای حضورش در کاخ سفید گزارشی محرمانه از حمله سایبری روسیه برای تاثیر گذاری بر روند انتخابات ریاست جمهوری آمریکا را دریافت کرده بود و به این نکته اشاره کرده بود که باید مردم آمریکا واقعیت را در این باره بدانند؛ او پس از خواندن این گزارش بود که تصمیم گرفت ۳۵ دیپلمات روسیه را از خاک آمریکا اخراج کند.

همه این تحولات پیش از افشای رابطه پنهانی برخی از اعضای دولت ترامپ با روسیه روی داده است و از این جهت باید اذعان داشت که بعید نیست اوباما در دوران انتخابات ریاست جمهوری آمریکا تمهیداتی محرمانه را برای اطلاع از چند و چون اتهامات مطرح شده علیه کمپین انتخاباتی ترامپ در زمینه داشتن روابط پنهانی با عوامل سرویس اطلاعاتی روسیه به مورد اجرا گذاشته باشد؛ اما اینکه آیا این تمهیدات می توانسته به شکل شنود مکالمات دفتر ترامپ بوده باشد یا نه ؟! نیازمند ارایه شواهد و مدارک مستدل از سوی نهادهای صاحب صلاحیت است؛ اتفاقی که تا کنون نیفتاده و تنها منبع مطرح شدن اتهام شنود مکالمات دفتر ترامپ تنها در توییت های رییس جمهور جدید آمریکاست.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج