۴۸۴۸۸۸
۵۰۰۴
۵۰۰۴
پ

نارضایتی از آخرین سیاهه دخل و خرج روحانی

روزنامه اصولگرای صبح نو درباره حاشیه تصویب کلیات لایحه بودجه ۹۶ در مجلس نوشت: روز گذشته کلیات لایحه بودجه ۹۶ در صحن علنی بهارستان با ۱۱۱رأی موافق، ۷۰رأی مخالف و ۵ رأی ممتنع از مجموع ۲۰۲ نماینده حاضر کلیات لایحه بودجه ۹۶ به تصویب رسید.

روزنامه اصولگرای صبح نو درباره حاشیه تصویب کلیات لایحه بودجه ۹۶ در مجلس نوشت: روز گذشته کلیات لایحه بودجه ۹۶ در صحن علنی بهارستان با ۱۱۱رأی موافق، ۷۰رأی مخالف و ۵ رأی ممتنع از مجموع ۲۰۲ نماینده حاضر کلیات لایحه بودجه ۹۶ به تصویب رسید.
نمایندگان مجلس از روز دوشنبه وارد بررسی بودجه ۹۶ شده بودند و موافقان و مخالفان نظرات خود را در این باره مطرح کردند.در این میان اما بودجه ۹۶ حتی صدای طرفداران و حامیان دولت را هم در آورد چراکه بر اساس بررسی‌های صورت گرفته در کمیسیون تلفیق، دولت در بسیاری از موارد هزینه کردهای خود را مشخص نکرده و آخرین بودجه‌ای که روحانی تدوین کرده است، وابستگی زیادی به نفت و کسری بودجه بالایی دارد؛ گویی که نه برای روحانی که برای دولت دیگری تدوین شده است.
آقای محمود صادقی هنگام بررسی کلیات لایحه سال ۹۶ در اخطاری با استناد به اصول ۱۱۰، سوم و ۵۲ قانون اساسی گفت: «مصوبات کمیسیون تلفیق لایحه بودجه شفافت نیست و یکی از مصوبات این کمیسیون ارائه تسهیلات به دانشگاه‌ها با الزام آنها به بازپرداخت آن به صورت ارزی است که این نوع سازوکارها بودجه را دچار ابهام می‌کند، آن هم به این دلیل که طبق اساسنامه صندوق توسعه ملی نمی‌توان از منابع صندوق برداشت کرد و فقط استفاده از منابع از طریق اعطای تسهیلات و کمک به دستگاه‌ها شدنی است.»

حجت الاسلام حسن روحانی، رئیس جمهوری اسلامی ایران یکشنبه، ۱۴ آذر برای ارائه بودجه دولتش راهی بهارستان شد و سیاهه دخل و خرج دولت را تقدیم نمایندگان کرد.

لایحه‌ای متفاوت با چشم اندازی نسبت به آینده روشن بازارهای نفت و البته بدون توجه به برخی هشدارها نسبت به بازگشت اتکای بودجه به درآمدهای نفتی و دوری از پیاده سازی سیاست‌های اقتصاد مقاومتی. اکنون دولت آقای روحانی اتکای خود به درآمدهای نفتی را افزایش داده و همین موضوع هم سبب شده تا احتمالاً، از اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی که اتکا به درآمدهایی غیر از نفت و توجه هر چه بیشتر به توسعه صادرات غیرنفتی را با تاکید بر اقتصاد درون زای برون نگر پیگیری می‌کند، غافل بماند.
آنچه لایحه 23 تبصره‌ای بودجه سال 96 را شاخص کرده، نفت 50 دلاری و دلار 3300 تومانی بود. در کنار اینکه درآمدهای مالیاتی باید افزایش یابد و سهم صندوق توسعه ملی از 30 درصد کنونی به 20 درصد کاهش یابد، یعنی نسل‌های آینده، سهم کمتری از درآمدهای نفتی داشته باشند و دولت تا می‌تواند، بودجه را در شرایط فعلی، هزینه کند و چیزی برای آیندگان به مفهوم واقعی باقی نماند.

بر اساس کلیات لایحه دولت، بودجه 320هزار میلیاردی بر پایه نفت با صادرات روزانه دو میلیون و 420 هزار بشکه و نرخ 3300 تومانی دلار به‌عنوان مبنای تبدیل درآمدهای ارزی به ریال و افزایش 10درصدی حقوق کارکنان دولت به‌عنوان عامل اصلی تعیین هزینه‌های جاری بسته شده است. قیمت نفت در لایحه سال آینده در قیاس با قیمت 40 دلاری سال جاری تا 15 دلار افزایش دارد، در عین حال که نرخ دلار نسبت به 2998 تومان بودجه سال جاری تا 3300 تومان رشد پیدا کرده است.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج