شگفتی علم پزشکی با پیوند صورت
اندی سندنس ۳۱ ساله، ۱۰ سال پس از اقدام به خودکشی با اسلحه، تحت یکی از نادرترین عملهای جراحی قرار گرفت و در حال حاضر به بهبودی نسبی دست یافته است.
به نقل از دیلی میل، اندی سندنس ۳۱ ساله، ۱۰ سال پس از اقدام به خودکشی با اسلحه، تحت یکی از نادرترین عملهای جراحی قرار گرفت و در حال حاضر به بهبودی نسبی دست یافته است.
پزشکان پس از انجام عمل جراحی پیوند تا سه هفته به این بیمار اجازه ندادند که صورت خود را در آیینه ببیند.
پس از اینکه اندی برای اولین بار موفق به دیدن چهره خود در آیینه شد اظهار کرد که نتیجه عمل واقعا فراتر از انتظار وی بوده است.
صورت جدید اندی متعلق به یک پدر ۲۱ ساله بود که در سال ۲۰۱۶ خودکشی کرده بود.
عمل جراحی پیوند صورت این جوان که توسط ۶۰ تیم و در حدود ۵۶ ساعت به طول انجامید به طور کامل در کلینیک مایو انجام شد.
این کلینیک یکی از معتبرترین مراکز و دانشگاههای علوم پزشکی جهان است.
اندی در سال ۲۰۰۶ اقدام به خودکشی با اسلحه کرده و فورا پشیمان شده بود اما متاسفانه این پشیمانی دیرهنگام سبب شد تا این جوان صورت خود را از دست بدهد.
او در نهایت پس از ۱۰ سال و پس از تحمل سختیهای بسیار به انجام یکی از نادرترین جراحیها در جهان رضایت داد.
در این جراحی پیوند صورت، که برای اولین بار در مرکز پزشکی مایو انجام شد او بینی، گونهها، دهان، لبها، فک، چانه و حتی دندانهای فرد اهدا کننده را دریافت کرد.
پس از انجام جراحی مدتها زمان برد تا این جوان بتواند به طور طبیعی صحبت کند.
در حال حاضر عضلات صورت اندی در حال رشد و قویتر شدن بوده و او برای یادگیری استفاده از زبان، دهان و فک و اصلاح طرز صحبت، به کلاسهای گفتار درمانی میرود.
به گفته پزشکان ، اندی در حال حاضر به صورت طبیعی و به راحتی نفس میکشد و میتواند غذاهایی را که سالها از خوردن آن محروم بود، مصرف کند.
در سال ۱۹۹۷ فیلمی به نام "تغییر چهره"(فیس آف) به کارگردانی جان وو و با حضور بازیگرانی همچون جان تراولتا و نیکلاس کیج ساخته شد که داستان زندگی اندی سندس به نوعی به داستان این فیلم شبیه است. شاید در آن زمان وقوع این اتفاق در دنیای واقعی امری بعید به نظر میرسید، اما امروز با پیشرفت علم و فناوری پزشکان موفق به انجام این عمل جراحی سخت و دشوار شدند.
نظر کاربران
اونجا صورت پیوند میزنن اینجا کلیه سالم بیمار رو درمیارن و دست چپ رو جای دست راست عمل میکنن :|
داداچ اونا ۶۰ تیم بودن این کارو کرودن شصت تیم شصت نفر نه شصت تیم میدونی چقدر وقت و هزینه برده
با ایران مقایسه نکن
مهم مسولیت کاری پزشک که اهمیت داره ولی بعضی وقت ها در کشورما !!!!!!