فوت سالانه ۱۶ هزار نفر بر اثر تخلفات جاده ای
رئیس مرکز تحقیقات پلیس راهور ناجا از کشته شدن سالانه ۱۶ هزار نفر بر اثر تخلفات جادهای خبر داد.
بصیرت افزود: بخشندگی راه یا خودرو به این معناست که اگر یک راننده خطایی مرتکب شد و با خودروی خود حادثهای رقم زد حداقل ۱۲ کیسه هوای خودرو عمل کند و اجازه فوت و خسارت جانی را ندهد.
وی با اشاره به اینکه سالانه ۱۶ هزار نفر در تصادفات جادهای جان خود را از دست میدهند، در رابطه با تعداد تخلفات موجود در حوزه راهنمایی و رانندگی اظهار داشت: به طور کلی ۱۴۱ تخلف در حوزه راهنمایی و رانندگی داریم که از این تعداد ۲۰ مورد از تخلفات حادثهساز هستند که اینها مستقیماً در ایجاد حادثه و شدت آن نقش دارند.
رئیس مرکز تحقیقات پلیس راهور ناجا ادامه داد: از جمله تخلفات حادثهساز سرعت و سبقت غیرمجاز، حرکات مارپیچ و نمایشی و ... است.
بصیرت در رابطه با عدم شمارهگذاری خودروهای فاقد کیسه هوا بیان کرد: بر اساس ابلاغی که سازمان استاندارد کرده است همه خودروسازان موظف هستند تا خودروهای تولیدی را مجهز به کیسه هوا کنند.
وی گفت: در حال حاضر تمام خودروهای داخلی با شرط داشتن کیسه هوا شمارهگذاری میشود و اگر خودرویی فاقد کیسه هوا باشد، پلیس راهنمایی و رانندگی از دادن پلاک و شمارهگذاری آن خودرو جلوگیری میکند.
رئیس مرکز تحقیقات پلیس راهور ناجا افزود: این امر طبیعی است که گاهی کیسههای هوای موجود در خودروها اثر نکند اما باید به این موضوع توجه کرد که آیا این خطا استاندارد است یا خیر و باید در این راستا درصد خطا مشخص شود و تذکرات لازم به دستگاههای مربوطه در خصوص نقص این موضوع داده شود.
بصیرت در پایان بیان کرد: در قانون راهنمایی و رانندگی سهم جریمه برای خودروسازانی که منجر به نقص در سیستم خودرو میشوند در نظر گرفته شده و اگر ثابت شود خودروسازی در این زمینه کوتاهی کرده بر اساس قانون با وی برخورد میشود.
نظر کاربران
واقعا خجالت نمیکشید از این همه دروغ،دو هفته پیش گفتن سالانه ۱۲هزار امروز شد ۱۶هزار مردم رو بجای مرغداری اشتباه گرفتن.وای بر جامعه ای که دروغ در آن فعالیت حساب شود...
12تا کیسه هوا
بدون هزینه کردن و فقط با افزایش جریمه و شعار آمار کشته شدگان هموطن کاهش پیدا نمیکنه، چاره کار فقط هزینه کردن دولت در خصوص تولید خودروهای ایمن با قیمت مناسب و در حد توان خرید مردم ، خارج کردن خودروهای موجود نا ایمن داخلی، توسعه و استاندارد سازی جادههای کشور، توسعه خطوط ریلی و متناسب کردن قیمت بلیط قطار و هواپیما با دستمزد قشر متوسط و پایین تر
جلوگیری از خروج پول از کشور و صرف آن در موارد خارج از ایران و تخصیص در موارد اصلاح تولید خودروی استاندارد و ایمن سازی جادههای بین شهری و احداث آزاد راه ها و تونلها
پاسخ این سوال را همه میدانند
شما که شعار میدید درعمل هم نشون بدید واین لگنها پلاک گذاری نکنید
تخلفات جاده ای !!خیلیی جالبه یعنی ماشین های اشعال و جاده های اشعالترمون هیچ نقشی رو ایفا نمیکنن؟