مسلمانان "روهینگیا" حدود ۵ درصد از جمعیت ۶۰ میلیون نفری میانمار را تشکیل میدهند. آنها از زمان استقلال این کشور در سال ۱۹۴۸ تاکنون با اذیت و آزار، شکنجه، بیتوجهی و سرکوب مواجه بودهاند.
۵ نوامبر ۲۰۱۲، این پسربچه ها از میان گل و لای راه باز می کنند و وسایلی که از خرابه های محله سوخته ای در بخش شرقی پایکسیک در کیوکفیو پیدا کرده اند را با خود حمل می کنند.
5 نوامبر 2012، جوانان وسایلی که از خرابه های محله سوخته در بخش شرقی پایک سیک کیوکفیو پیدا کرده اند را حمل می کنند.
30 اکتبر 2012، محمد نور، 28 ساله، پس از پنهان شدن در خانه ای در تکناف، با همسرش سامودا خاتون و پسرش شهید نور، غش کرد. نور که به گروه مسلمانان روهینگایا تعلق دارد در حال حاضر با روستاییان پنهان شده است تا توسط گاردهای مرزی بنگلادش دستگیر نشود. او با همسر و پسرش یک شبانه روز کامل راه رفتند تا از خشونت ها و سوزاندن خانه ها در میانمار در امان بمانند.
6 نوامبر 2012، یک توله سگ در کنار بقایای سگی ایستاده است که بومی ها می گویند مادرش بوده و در خشونت های این منطقه سوخته است.
27 اکتبر 2012، در دهکده پوک تا که در خشونت ها سوخت، دختری به دیگران می پیوندد و قطعات فلزی را از میان آوار جمع می کند.
در 27 اکتبر 2012، پس از خشونت ها و سوزاندن خانه ها، سربازی در میان آوار راه می رود.
31 اکتبر 2012، زن گریانی که از خشونت در پاک تاو، آواره شده، توسط دیگران به اردوگاه آوارگان مسلمان آورده شده و در خارج از سیتوه پناهگاه یافته اند.
25 اکتبر 2012، مردی با پسرش حرف می زند که در خشونت متعصبانه اخیر مجروح شده و در بیمارستان دهکده کیوکتاو بستری شده است.
29 اکتبر 2012، یسمین 22 ساله در خانه ای ایستاده که محل پنهان شدن او با اقوام دیگرش در تکناف است. یسمین که معلم رشته آموزش اجتماع UNHCR در منطقه دابیوچونگ در استان راکین میانمار بود، به گروهی از مسلمانان روهینگایا تعلق دارد که در حال حاضر با روستاییان پنهان شده اند تا توسط گارد مرزی بنگلادش دستگیر نشوند.
31 اکتبر 2012، نوربگم، 23 ساله، با پسرش محمدعمر در خانه ای نشسته و با اقوامش در تکناف پنهان شده است. نور که به گروهی از مسلمانان روهینگایا تعلق دارد در حال حاضر با روستاییان پنهان شده اند تا توسط گارد مرزی بنگلادش دستگیر نشوند. در خشونت متعصبانه میانمار، پنج مرد راکینی به نور تجاوز کردند. شوهر 30 ساله نور، هاسو میا نام داشت که توسط ارتش میانمار کشته شد. به گفته نور، خانواده اش باید هر کدام 10 هزار تاکا به یک مأموری می دادند تا آنها را بعد از سوزاندن خانه ها و خشونت در میانمار به بنگلادش ببرد.
30 اکتبر 2012، مردم در اردوگاه آوارگان مسلمان آب جمع آوری می کنند.
زنی که به خاطر خشونت های اخیر دی پاکتاو آواره شده، فرزند گریان خود را در اردوگاه آوارگان مسلمان در خارج از سیتوه، در آغوش دارد.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
نظر کاربران
خدایا!!!!!!!!!!!!!
آخه چرا با مسلمونا اينجوري ميكنن.خدايا تو رو خدا خودت كمك كن
مهدي جان
واقعا متاثر کننده س که عده ای مسلمان برای حفظ دین خود باید در آتش بسوزن و بدترین رفتارها رو تحمل کنن..لااله الاالله
الله اکبر
الهم عجل لوليك الفرج!
کاش بتونیم کاری براشون بکنیم
خدایا ببخش که ما اینقدر اسراف می کنیم و پرتوقعیم
الا لعنه الله علی القوم الظالمین
وقتی این عکسارو دیدم خیلی بهم ریختم