تربیت ۲۰۰ هزار دانش آموز حافظ قرآن در کشور
قائممقام سازمان دانشآموزی با بیان اینکه طرح تربیت دانشآموزان حافظ قرآن کریم سراسر کشور در آیندهای نزدیک در سامانههای اطلاعرسانی این سازمان ابلاغ خواهد شد، افزود: نقطه شروع ما در این زمینه، تربیت ۲۰۰ هزار حافظ قرآن است.
وی با بیان اینکه طرح تربیت دانشآموزان حافظ قرآن کریم سراسر کشور در آیندهای نزدیک در سامانههای اطلاعرسانی این سازمان ابلاغ خواهد شد، افزود: نقطه شروع ما در این زمینه تربیت ۲۰۰ هزار حافظ قرآن و در ادامه هدایت دانشآموزان سراسر کشور در این مسیر است.
قائم مقام سازمان دانشآموزی ادامه داد: مسئله نماز، نماد تشکیلاتی اسلام است و در این راستا آمادگی داریم با هدف تعمیق و ترویج فرهنگ نماز در بین دانشآموزان، کتاب «آدابالصلوة» حضرت امام خمینی (ره) را به ادبیات دانشآموزی تبدیل و در بین آنها توزیع کنیم.
علیگو با بیان اینکه با توجه به تأثیرگذاری نسل دانشآموز بر خانوادهها، ما به دنبال طرحی هستیم که دانشآموزان به والدین خود قرآن آموزش دهند، خاطر نشان کرد: آموزش مفاهیم قرآن کریم برای نمایندگان مجلس دانشآموزی در دستور کار نشست آتی این مجلس است.
محمدرضا مسیب زاده، مدیرکل قرآن، نماز و عترت وزارت آموزش و پرورش، نیز ضمن استقبال از طرحها و ایدههای قائم مقام سازمان دانشآموزی اظهار داشت: سرمایههای اصلی آموزش و پرورش دانشآموزان هستند و ما به صورت ویژه از این طرحها و ایدهها استقبال خواهیم کرد و آمادگی هر گونه همکاری با این سازمان را داریم.
در پایان این نشست مصوب شد تا تفاهمنامه همکاری بین سازمان دانشآموزی جمهوری اسلامی ایران و اداره کل قرآن، نماز و عترت وزارت آموزش و پرورش در راستای توسعه، ترویج و تعمیق فرهنگ قرآنی منعقد شود.
ارسال نظر