۴۶۰۶۳۵
۵۰۰۰
۵۰۰۰
پ

واردات نفت هند از ایران رکورد زد

واردات سالانه نفت هند از ایران در سال ۲۰۱۶ به دنبال لغو تحریم های بین المللی علیه تهران و ازسرگیری خرید بعضی از پالایشگاه‌ها، به رکورد بالایی صعود کرد.

خبرگزاری ایسنا: واردات سالانه نفت هند از ایران در سال ۲۰۱۶ به دنبال لغو تحریم های بین المللی علیه تهران و ازسرگیری خرید بعضی از پالایشگاه‌ها، به رکورد بالایی صعود کرد.

آمار نفتکش ها و گزارش واحد تحقیقات و پیش بینی های نفت تامسون رویترز نشان داد با افزایش چشمگیر واردات نفت از ایران، این کشور در رتبه چهارمین صادرکننده بزرگ نفت به هند در سال ۲۰۱۶ قرار گرفت و از رتبه هفتم در سال ۲۰۱۵ ارتقا یافت. ایران پیش از تحریمها، دومین صادرکننده بزرگ نفت به هند بود.
طبق آمار، هند که سومین مصرف کننده بزرگ نفت در جهان است، در سال گذشته ۴۳۷ هزار بشکه در روز نفت از ایران برای تامین نیاز پالایشگاه‌هایش وارد کرد که بالاتر از ۲۰۸ هزار و ۳۰۰ بشکه در روز در سال ۲۰۱۵ بود.
واردات نفت هند از ایران در دسامبر سال ۲۰۱۶ نسبت به دسامبر سال ۲۰۱۵ سه برابر شد و به حدود ۵۴۶ هزار و ۶۰۰ بشکه در روز رسید.
پالایشگاه‌های هندی در سال ۲۰۱۵ میزان خرید از ایران را به دلیل تحریمهایی که کانالهای پرداخت پول را مسدود کرده و مانع بیمه نفتکش ها شده بود، کاهش دادند.
بر اساس گزارش رویترز، اما پالایشگاه‌های هندی ریلاینس اینداستریز، هندوستان پترولیوم، بهارات پترولیوم و اچ پی سی ال-میتال انرژی سال گذشته جذب تخفیفهای عرضه شده از سوی ایران شده و خرید از این کشور را افزایش دادند.
به گفته تحلیلگران شرکت کی بی سی انرژی اکونومیکس، در طول سال ۲۰۱۶ میان تولیدکنندگان نفت خلیج فارس رقابت شدیدی بر سر سهام بازار وجود داشت و لغو تحریمهای ایران، این رقابت را تشدید کرد.
در فاصله آوریل تا دسامبر، صادرات نفت ایران به هند به رکورد ۵۳۰ هزار و ۳۰۰ بشکه در روز رسید که نسبت به حدود ۴۰۰ هزار بشکه پیش از تشدید تحریمها علیه تهران، افزایش داشت.
طبق آمار رویترز، واردات نفت هند از ایران، بالاترین میزان در شش سال گذشته به شمار می رود.
آمار دولتی نشان می دهد متوسط واردات نفت هند از ایران بالاتری میزان از سال مالی ۲۰۰۲-۲۰۰۱ بوده است.
در مجموع هند ۴.۳ میلیون بشکه نفت در سال ۲۰۱۶ وارد کرد که ۷.۴ درصد نسبت به سال پیش از آن رشد داشت.
افزایش واردات از ایران و عراق، سهم نفت خاورمیانه در سبد نفتی هند را به ۶۴ درصد در سال ۲۰۱۶ افزایش داد و کاهش سالهای اخیر را معکوس کرد که تا حدودی به دلیل افزایش قیمتهای نفت حوزه آتلانتیک بود.
سهم ایران از واردات نفت هند از پنج درصد در سال ۲۰۱۵ به ۱۱ درصد در سال ۲۰۱۶ افزایش یافت.

عربستان سعودی سال گذشته بزرگترین صادرکننده نفت به هند بود و پس از آن، عراق و ونزوئلا قرار گرفتند.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج