هفته گذشته آقای روحانی در پایان گفتوگوی رادیو تلویزیونیشان، وعدهای مطرح کردند که در هر صورت، باعث خوشحالی و افتخار است. ایشان با یادآوری تلاشها و همت دولت برای برخورد با حقوق بگیران نجومی گفتند: «ما دو لایحه میخواهیم به مجلس دهیم، یکی لایحه شفافیت است.»
امیر سیاح در صبح نو نوشت: هفته گذشته آقای روحانی در پایان گفتوگوی رادیو تلویزیونیشان، وعدهای مطرح کردند که در هر صورت، باعث خوشحالی و افتخار است. ایشان با یادآوری تلاشها و همت دولت برای برخورد با حقوق بگیران نجومی گفتند: «ما دو لایحه میخواهیم به مجلس دهیم، یکی لایحه شفافیت است.»
آقای روحانی در همین مصاحبه قبل از بیان این خبرخوش، از تصویب ماده ۵۳ برنامه ششم توسعه در مجلس نیز با چنین عباراتی اعلام مسرت و حمایت کرده بودند: «من در آن بیانیه هم به مردم گفتم که همه دستگاههای اجرایی مکلفند حداکثر و حداقل حقوقشان را در سایتها اعلام کنند و همه مردم بدانند. اخیراً هم مجلس شورای اسلامی در این زمینه در برنامه ششم مادهای را تصویب کرد که من از مجلس هم تشکر میکنم، این کار بسیار خوبی است. ما همه چیز را باید شفاف کنیم، همه دستگاهها را.» یادآوری میشود ماده ۵۳ برنامه ششم توسعه تصریح دارد: « دولت مکلف است ظرف یکسال نسبت به راهاندازی سامانه ثبت حقوق و مزایا اقدام نموده و امکان تجمیع کلیه پرداختها به مقامات، رؤسا، مدیران و کارکنان کلیه دستگاههای اجرایی موضوع این قانون، را فراهم نماید، به نحوی که میزان ناخالص پرداختی به هر یک از افراد فوق مشخص بوده و امکان دسترسی برای نهادهای نظارتی و عموم مردم فراهم شود.»
جالب آنکه چند روز قبل از این مصاحبه رییس جمهور محترم، معاون معاونت اداری استخدامی آقای روحانی به عنوان بالاترین مسوول دولت در صحن مجلس شورای اسلامی، رسماً و علناً خواستار حذف عبارت «و عموم مردم» از ماده قانونی فوق و در واقع محرمانه ماندن اطلاعات دریافتی مسوولان از دید عموم مردم شده بود. با خوشبینی میتوان تلقی کرد که نماینده دولت در مجلس آن روز اشتباه کرده و از نظر دولت مطلع نبوده است و نظر دولت، واقعاً شفافسازی حقوق مسوولان برای عموم مردم است.
اگر واقعاً چنین باشد که انشاءالله هست، میتوان از رییس جمهور محترم درخواست کرد اجرای شفافیت را به تدوین و تصویب لایحه آن در دولت و طی تشریفات تحویل آن به مجلس موکول نکنند و شفافسازی حقوق و مزایا و اموال دولتمردان را تا بررسی و تصویب این لایحه در صحن به تأخیر نیندازند. به ویژه که بهخاطر آوریم بررسی برخی لوایح حساس در مجلس شورای اسلامی (نظیر طرح رسیدگی به اموال مسوولان) گاه تا بیش از ده سال طول میکشد. بنابراین اگر آقای رییس جمهور خواهان شفاف شدن حقوق و مزایا و دریافتیهای مسوولان هستند، این خواسته را برای خود و اعضای کابینهشان اجرا کنند. اجرای شفافیت داوطلبانه حقوق و مزایای دولتمردان که به اجازه مجلس نیازی ندارد! آقای رییسجمهور طرفدار شفافیت، بسم الله...
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
نظر کاربران
شما میخاین روحانی کاری رو قبل از تصویب بکنه که قالیباف شش ماه بعد از دستور نکرده
یه خورده انتظاراتتون بی خود نیست به نظرتون
چیه تا حرف حق میاد شما خوانده گرو کشی میکنی چی بهت میرسه
خخخخ روحانی و شفافیت!!