۴۴۳۴۸۷
۱۱ نظر
۵۰۰۷
۱۱ نظر
۵۰۰۷
پ

زنگ خطر یک بحران زنانه در ایران زده شد

رئیس سازمان بهزیستی کشور زنانه شدن آسیب های اجتماعی را نیز یک بحران جدی و زنگ خطری برای اجتماع دانست و گفت: زنانه شدن آسیب های اجتماعی سبب افزایش دیگر آسیب ها از جمله طلاق و اعتیاد می شود.

خبرگزاری ایسنا: رئیس سازمان بهزیستی کشور رشد غیر منطقی پدیده‌ حاشیه‌نشینی، فقر و بیکاری را مهمترین تهدیدات حوزه‌ اجتماعی کشور دانست و گفت: در برنامه‌ای که از سوی ستاد بازآفرینی سکونتگاه‌های غیر رسمی به اجرا درآمده، نقشی به بهزیستی نداده‌اند در حالیکه در سیاست‌های کلی حوزه اجتماعی، نظام سازمان بهزیستی جدای از وزارت رفاه مطرح شده است.

انوشیروان محسنی بندپی با بیان آنکه رشد فناوری و تغییر سبک زندگی، آسیب‌های اجتماعی روبه رشدی را درجوامع امروز به دنبال داشته است، اظهار کرد: طلاق، اعتیاد، اختلالات روانی و... از جمله این آسیب های اجتماعی است و جامعه ای در مقابله با این آسیب ها موفق است که دارای برنامه های استراتژیک و علمی در این زمینه باشد.

وی افزود: متاسفانه در طول ۵برنامه توسعه کشور ردپایی از برنامه ریزی در زمینه مقابله علمی با آسیب های اجتماعی دیده نمی شد؛ به همین دلیل مقام معظم رهبری مسئولان را مکلف به ایجاد برنامه و قوانینی در این خصوص کردند.

رئیس سازمان بهزیستی کشور همچنین زنانه شدن آسیب های اجتماعی را نیز یک بحران جدی و زنگ خطری برای اجتماع دانست و گفت: زنانه شدن آسیب های اجتماعی سبب افزایش دیگر آسیب ها از جمله طلاق و اعتیاد می شود.

بندپی در ادامه ضمن ابراز نگرانی از رشد مصرف مواد صنعتی و کاهش میانگین سن مصرف اظهار کرد: در سنین ۱۵ تا ۲۵ سال نسبت مرد به زن ۶ به یک، در ۲۵ تا ۴۰ سال ۱۶ به یک و ۴۰ تا ۷۰ سال از هر ۱۷ نفر مرد یک زن به سمت مصرف مواد مخدر گرایش پیدا می کند.

وی با تاکید بر اینکه بسیاری از جرائم خرد و زندانی ها ناشی از اعتیاد است، افزود: در حال حاضر دو میلیون و ۶۵۰ زن سرپرست خانوار در سطح کشور زندگی می‌کنند که این آمار شامل یک میلیون و ۸۰۰ هزار زن که شوهران آن ها فوت شده، ۳۵۰ هزار نفر همسر زندانی یا از کار افتاده، ۲۵۰ هزار زن جوان طلاق داده شده و ۱۵۰ هزار نفر دخترانی هستند که در سن ۳۵ تا ۴۰ سال هنوز ازدواج نکرده و به تنهایی زندگی می کنند، است.

رئیس سازمان بهزیستی کشور همچنین به آمار خودکشی در کشور نیز اشاره کرد و گفت: این آمار در برخی استان ها ۶ در ۱۰۰ هزار نفر است. هر چند آمار ما با استاندار جهانی فاصله دارد ولی همین نرخ خودکشی را باید کاهش داد.

بندپی تصریح کرد: اینها دغدغه هایی است که برای اولین بار در سلامت اجتماعی توانسته جایگاه خود را در نظام برنامه ریزی باز کند و همه این موارد و توجه صرف به سلامت جسمی و عدم نگاه عمیق و ریشه ای در ادوار گذشته به این حوزه سبب شده تا با این واقعیت‌های نگران کننده مواجه شویم.

وی افزود: در بحث توانمندسازی نیز دولت قطعا به دنبال صدقه دادن به صورت دراز مدت نیست و در این خصوص بحث نظام لایحه رفاه در دست بررسی است تا با افزایش مهارت و دانش همه آحاد جامعه را توانمند سازد.

رئیس سازمان بهزیستی کشور در پایان اظهار کرد: در حال حاضر تمامی کارهای سامانه رصد آسیب های اجتماعی انجام شده است و در انتظار تصمیم سازمان مدیریت و برنامه ریزی در این خصوص هستیم.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • اسماعیل

    اینو که یه بچه هم میدونست شما حالا متوجه شدید؟
    یه چاره ایی بکنید قبل از اینکه واسه شما یه چاره ایی بکنند .
    یا هو

  • saba

    انقد که امید به زندگی تو ایران کمه، همشم بخاطر نامتعادل بودن وضعیت اقتصادیه کشوره، فقط بلدن حرف بزنن و زنگ خطر بزنن، اگه راست میگید یه کار مفید بکنید!

  • ناصر

    احسنت sabaدرست گفتی

    از کجاش بگیم همش کجه کجاش خوبه
    مردم. بیچاره!

  • بدون نام

    دیگه کار از زنگ خطر گذشته دوست عزیز.
    زنگ خطر رو 15 سال پیش باید میزدین نه الان. الان دیگه باید یه فکر بحال شکم سیر کردن مردم کنین.
    البته یه فکری هم به حال بیچارگان حقوق نجومی و اختلاسی کنین آخه اونا هم آدمن گناه دارن بخدا.!

  • بی نام

    همه چیزمان به همه چیزمان می آید

  • بدون نام

    هردم از این باغ بری میرسد

  • ارش

    دیر بیدار شدی تازه بعد از بیدارشدنت دوباره شمارا خواهند خوابوند

  • بدون نام

    من یک پیشنهاد انسانی دارم که امید وارم منو ادم هوسران خطاب نکنید ببینید خیلی از مردها حالا یا زنشان فوت شده ویا طلاق بحر حال تنها بوده خانه شخصی داره ماشین داره حقوق باز نشستگی داره وکار هم نمیکنه توخونس تنهاست کهبحر حال چنین شخصیتی که با تقوا وخدا شناسه از تنهای رنج خوب اگر بخاد زن عقد دایم داشته باشه درصدی ازین مردها مثل خود من میترسیم از عقد دایم که گرفتار مهریه ومسایل دادگاه وطلاق وهزار گرفتاری اما اگر وضعیتی مناسب باشه چه اشگالی داره خانمی بصورت صیغه موقت بیاد در کنار این اقا هم خودش راحت باشه وهم تامین در خرج وبیماری وهم اون اقا همدم داره ایا درست میگم ایا خوب نیست ؟ البته باز بگم عقد موقت اما بصورت رسمی با مدرک ومدت زیاد ومهر هم داشته باشه

  • بدون نام

    نگران نباشید ریس جمهور محبوب مان فرمودند هر جا مظلوم باشد کنار اون هستیم شما نگران نباشید

  • بدون نام

    اقای بینام ساعت 23 پیشنهاد شما با شرایطی که فرمودید مشکلی ندارد.فقط عروس رو راضی کنید بقیش شرعا و عرفا حله.مکافات ما بر سر اقاییون و خانم های متاهل است که راه نادرست را به هر دلیلی انتخاب میکنند.مشکل اعتیاد و بیکاری است.مشکل فقر فرهنگی و بیسوادی است.مشکل گسستن بنیاد خانواده است.مشکل دروغ و دزدی است که در مردم نهادینه شده از طبقات بالای جامعه گرفته تا پایین.و هزاران مشکل دیگر.راه حل هم دارد ولی عزم ملی میخواهد که نیست و چشم اندازی هم برایش نمیتوان متصور شد.

  • بدون نام

    فقط بلدند حرف بزنند و آمار اعلام کنند از این بیشتر کاری از دستشان بر نمیاید این مسئولین بی فکر فقط حرف حرف

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج