۴۴۱۶۷
۱ نظر
۵۰۰۸
۱ نظر
۵۰۰۸
پ

ملاقات سید خاتمی با فرزندان موسوی

نزدیكان آقای خاتمی از تردیدهای وی در اعلام نامزدی یاد می كنند.

روزنامه کیهان نوشت: نزدیكان آقای خاتمی از تردیدهای وی در اعلام نامزدی یاد می كنند.

طیف های اصلاح طلب همچنان درباره انتخابات ریاست جمهوری سال آینده سردرگم هستند و این در حالی است كه برخی از نامزدهای نزدیك به این جبهه نظیر محمدرضا عارف، حسن روحانی و محمدشریعتمداری وارد گود شده اند.

سردرگمی نسبت به فتنه سال ۸۸ یكی از عوامل این بلاتكلیفی محسوب می شود. پنج شنبه گذشته در حالی كه خاتمی با فرزندان موسوی ملاقات كرده و از برخوردهای صورت گرفته ابراز تأسف كرده بود، حسن روحانی به تخطئه رفتارهای غیرقانونی پس از نماز جمعه ۲۹ خرداد ۱۳۸۸ رهبر معظم انقلاب پرداخت. خاتمی كه یكی از عوامل فتنه و آشوب سال ۸۸ است، مدعی شده «ما می توانیم از ظلم ها و تهمت هایی كه به ما روا داشتند بگذریم اما نگرانی از آینده ایران قابل چشم پوشی نیست». او ابراز امیدواری كرد كه عناصر بازداشت شده آزاد شوند.

این اظهارات در حالی است كه فتنه انگیزی فتنه گران كاملاً هماهنگ با پروژه سازمان یافته جبهه استكبار برای كودتای مخملین بود و باعث گستاخی آنها در دشمنی و فشار بیشتر علیه ایران و ملت ایران شد و به عنوان مثال پس از اغتشاش در روز قدس همان سال، رابرت گیتس وزیر دفاع آمریكا اعلام كرد این اتفاقات نشانه دودستگی در ایران است و ثابت می كند كه تحریم ها موفق بوده و ما باید این تحریم ها را تشدید كنیم. قطعاً فتنه گرانی چون خاتمی متهمان اصلی این خیانت و جنایت بزرگ در جسور كردن دشمنان ملت ایران بودند و به همین دلیل آنها تبدیل به پاشنه آشیل طیف های اصلاح طلب شده اند.

با درك همین واقعیت است كه حسن روحانی در دیدار هفته گذشته جمعی از دانشجویان و در پاسخ به اینكه «نظرتان درباره وقایع پس از انتخابات سال ۸۸ چیست؟» اظهار كرد: اعتراض اولیه بخشی از مردم پس از انتخابات و برخی از انتقادها طبیعی بود. گرچه هر حركتی باید از مسیر قانونی اش انجام شود. اما بعد از این كه مقام معظم رهبری نظرشان را در نماز جمعه به صراحت اعلام كردند كه هرگونه اعتراضی باید در چارچوب قانون ادامه پیدا می كرد می بایست اعتراض ها شكل قانونی به خود می گرفت. من معتقدم مشكلات در خیابان حل و فصل نمی شود.

در همین حال ارگان گروهك ملی مذهبی كه در هماهنگی با تندروهای حزب مشاركت فعالیت می كند، از احتمال بازداشت شماری از اصلاح طلبان خبر داد و در عین حال نوشت: گفته می شود نامزد اصلی و اولیه اصلاح طلبان طرفدار مشاركت در انتخابات (و یا فضای انتخاباتی)، آقای خاتمی است. اما فشار روی ایشان برای خودداری از نامزدی بسیار زیاد است. نزدیكان آقای خاتمی از تردیدهای وی در اعلام نامزدی یاد می كنند. در میان برخی اصلاح طلبان تمایل به نامزدی آقای هاشمی هم وجود دارد. برخی نیز معتقدند باید نامزدی غیر از این دو نفر به میدان بیاید. در بین این عده برخی بر این باورند كه مهم نیست این نامزد قوی باشد چرا كه حضور در انتخابات (و فضای انتخاباتی) خود مهم است. ولی برخی دیگر معتقدند این نامزد باید روی مطالبات بایستد و زیر فشارها هم كوتاه نیاید.

سایت ملی مذهبی نوشت: بخش مهمی از اصلاح طلبان معتقدند چون به آن ها فضایی برای فعالیت داده نخواهد شد و اگر نامزدشان رد صلاحیت شود نمی توانند برخورد مناسبی بكنند بهتر است كه وارد این بازی یك طرفه نشوند. هنوز معلوم نیست برآیند این نظرات چیست و اینكه نهایتاً آیا اجماعی صورت خواهد گرفت یا خیر و احتمال اینكه هر كس در نهایت طبق تشخیص خود عمل كند چقدر خواهد بود؟

در این میان مسعود بهنود از همكاران فراری نشریات زنجیره ای ضمن تحلیلی در وب سایت بی بی سی، به گمانه زنی ها درباره احتمال نامزدی هاشمی رفسنجانی پرداخت و نوشت: نویسنده این سطور در ۲۱ دی ۱۳۷۸، همزمان با نامزدی هاشمی رفسنجانی برای انتخابات مجلس ششم، در مقاله ای با عنوان «برخاستن به موقع از سر میز» در روزنامه عصر آزادگان ، با اشارت به سرنوشت چرچیل، دوگل، قوام و آخرین پادشاه ایران، بهتر آن دید كه هاشمی بعد از سابقه ای طولانی در ریاست مجلس، ریاست جمهوری، ریاست مجلس خبرگان و ریاست مجمع تشخیص مصلحت نظام دیگر از سر میز برخیزد.

در آن زمان واكنش های موافق و مخالف با این مقاله چندان بود كه گزیده ای از آنها در روزنامه به چاپ رسید. هفت سال قبل، باز فرصتی همانند رخ داد و این بار در ضمیمه آخر هفته روزنامه اعتماد مقاله ای نوشتم با عنوان «اندر حكایت نشستن و برخاستن به موقع از سر میز» كه در ابتدای آن آمد «انسان چه از فرزی و چالاكی به موش شبیه شود و چه از زیركی چون روباه، چه از نازكی چون مویی شود و چه از جان سختی چون كرگدن، باز از هر در كه به درون می رود اول از همه بایدش راهی و موقعی برای خروج جستن».

وی در بخش دیگری از این تحلیل نوشت: پس از پایان دوران هشت ساله ریاست محمد خاتمی، هوس قمار دیگر هاشمی را به صحنه ای كشاند كه این بار جناح راست و زیردستان پیشین، همدل و همرایش نبودند. اگر اخباری كه از سوی برخی نزدیكان وی منتشر شده و نشان می دهد كه وی خیال نامزدی در انتخابات ریاست جمهوری آینده ندارد، دقیق باشد، باید گفت مردی كه روزگاری لوموند به وی «آسانسور» لقب داده بود، هوس قمار دیگر از سر به در كرده است.

وبسایت انتخاب كه به هاشمی گرایش دارد اخیراً خبر شبكه العربیه مبنی بر تشكیل «كمپین دعوت از هاشمی برای انتخابات توسط یاسر هاشمی» را مورد تردید قرار داد و نوشت: این خبر با توجه به مخالفت اعضای خانواده نمی تواند صحیح باشد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • سورنا

    اکثریت مردم ایران دو رئیس جمهور موفق ایران آقای هاشمی و خاتمی را دوست دارند و به توانایی ایشان ایمان دارند حالا شما هم نظرت محترمه اما نطر مردم ایران این نیست!

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج