۴۳۱۷۶
۲ نظر
۵۰۰۶
۲ نظر
۵۰۰۶
پ

امین زندگانی در فرودگاه لبنان بازداشت شد

امین زندگی بازیگر فیلم شهابی از جنس بلور که در لبنان فیلمبرداری شده است به دلیل طولانی شدن مدت فیلمبرداری و مشکل روادید در فرودگاه این کشور بازداشت شد.

خبرگزاری فارس: امین زندگانی بازیگر فیلم شهابی از جنس بلور که در لبنان فیلمبرداری شده است به دلیل طولانی شدن مدت فیلمبرداری و مشکل روادید در فرودگاه این کشور بازداشت شد.

امین زندگانی بازیگر فیلم شهابی از جنس بلور به کارگردانی محمدرضا اسلاملو که در لبنان فیلمبرداری شده است به دلیل مشکل روادید در فرودگاه این کشور بازداشت شد.



ایران با لبنان لغو روادید است و مسافران ایرانی و لبنانی در هر سفر به مدت یک ماه اجازه اقامت دارند.

علیرغم این مساله به دلیل مشکلات جوی در لبنان و طولانی شدن مدت فیلمبرداری این فیلم، مدت اقامت اعضای گروه بیش از یک ماه بوده است که به همین دلیل برای امین زندگانی یکی از این اعضای گروه مشکلاتی ایجاد شده است.

مسئولان ایرانی در لبنان در تلاش هستند در اولین فرصت مشکل بازیگر خوب سینمای ایران برطرف شود و وی به ایران بازگردد.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • ایرانی

    چقدر عوض شده؟؟

  • بدون نام

    bemiram.akhe yeki az aziztarin adamaei ke daram alan joze un goruhe.daram khol misham

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج