۴۳۰۹۹۷
۵۰۱۷
۵۰۱۷
پ

خداحافظی با باتری های لیتیوم یونی گوشی ها

گروهی از محققان موفق به ساخت ابرخازن های جدیدی شده اند که می توانند جایگزین باتری گوشی ها شوند. عمر این ابرخازن ها و توانایی آن ها در ذخیره سازی انرژی بیشتر از باتری های لیتیوم یونی متداول است و با سرعت بیشتری نیز می توانند شارژ شوند.

وب سایت کلیک: گروهی از محققان موفق به ساخت ابرخازن های جدیدی شده اند که می توانند جایگزین باتری گوشی ها شوند. عمر این ابرخازن ها و توانایی آن ها در ذخیره سازی انرژی بیشتر از باتری های لیتیوم یونی متداول است و با سرعت بیشتری نیز می توانند شارژ شوند.
خداحافظی با باتری های لیتیوم یونی گوشی ها

به گزارش کلیک، گروهی از محققان آمریکایی به تازگی به فرمول ساخت ابرخازن هایی قدرتمند با عمری طولانی دست یافتند که می توان در ساخت آن ها از موادی که در حال حاضر برای ساخت باتری های لیتیوم یونی به کار گرفته می شود، نیز استفاده کرد. با توجه به پایداری و اندازه کوچک این ابرخازن ها، می توان از آن ها به عنوان باتری گوشی نیز استفاده کرد.

در صورتی که از این ابرخازن ها برای تأمین نیروی گوشی ها استفاده شود، کاربران می توانند گوشی خود را تنها در عرض چند ثانیه شارژ کنند و در حدود یک هفته از گوشی خود بدون نیاز به شارژ مجدد استفاده کنند. سرپرست اعضای گروه تحقیقاتی اذعان کرد که این ابرخازن ها می توانند جایگزین باتری گوشی ها شوند؛ زیرا توانایی ابرخازن ها در ذخیره سازی انرژی، دریافت انرژی (شارژ شدن) و انتقال برق نسبت به باتری های قدیمی کاملا برتری دارد و تعداد دفعاتی که می توانند شارژ و تخلیه شوند، نیز بسیار بیشتر از باتری های لیتیوم یونی است.

ابرخازن ها نوعی از باتری ها هستند که می توانند میزان بیشتری از انرژی را در خود ذخیره کنند و ساختار آن ها به گونه ای است که می توانند به صورت متداوم با سرعت بالایی شارژ و تخلیه شوند؛ به همین دلیل در برخی از خودروهای هیبریدی برای ذخیره سازی سریع برق تولید شده در هنگام ترمز گرفتن (در برخی در خودروهایی هیبریدی سیستمی به کار گرفته شده است که در هنگام ترمز گرفتن، انرژی جنبشی حاصل از آن را به انرژی الگتریسیته تبدیل می کند) و مصرف سریع آن، از آن ها استفاده می شود.

علاوه بر این همانطور که همه ما می دانیم، توانایی باتری های لیتیوم یونی در ذخیره سازی انرژی، پس از مدتی استفاده از آن، کاهش پیدا می کند و پس از گذشت چند سال کارایی خود را از دست می دهند، در حالی که در مورد ابرخازن ها این چنین نیست.

البته در استفاده از ابرخازن ها در گوشی ها محدودیت هایی نیز وجود دارد. برای اینکه توانایی ابرخازن ها در مدت زمان حفظ انرژی با باتری ها در یک سطح قرار گیرد، باید در اندازه بزرگتری ساخته شوند. اعضای تیم تحقیقاتی برای برطرف این مشکل و کوچک کردن اندازه ابرخازن ها، در حال تحقیق و بررسی برای استفاده از مواد نانو در ساخت آن ها هستند. تحقیقات آن ها نتایج شگفت انگیزی را به دنبال داشته است. این نتایج نشان می دهد که محققان به دنبال استفاده از نانو سیم هایی در داخل پوشش هایی تهیه شده از مواد دو بعدی هستند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج