۴۲۸۱۳۶
۵۰۱۳
۵۰۱۳
پ

پاس گل پلیس فدرال آمریکا به نامزد خاص

نقش اف‌‌بی‌آی در پیروزی دونالد‌ ترامپ در انتخابات ریاست‌جمهوری هشتم نوامبر امسال غیر‌قابل انکار است. هیلاری کلینتون نامزد حزب دموکرات نیز پس از شکست در انتخابات نسبت به دخالت اف‌‌بی‌آی در انتخابات (به سود نامزد رقیب) اذعان کرد. اف‌‌بی‌آی در فاصله یک هفته مانده تا برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا،‌اعلام کرد تحقیقات خود در خصوص مساله ایمیل‌های هیلاری کلینتون را از سر خواهد گرفت.

حنیف غفاری در مثلث نوشت: نقش اف‌‌بی‌آی در پیروزی دونالد‌ ترامپ در انتخابات ریاست‌جمهوری هشتم نوامبر امسال غیر‌قابل انکار است. هیلاری کلینتون نامزد حزب دموکرات نیز پس از شکست در انتخابات نسبت به دخالت اف‌‌بی‌آی در انتخابات (به سود نامزد رقیب) اذعان کرد. اف‌‌بی‌آی در فاصله یک هفته مانده تا برگزاری انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا،‌اعلام کرد تحقیقات خود در خصوص مساله ایمیل‌های هیلاری کلینتون را از سر خواهد گرفت. این موضوع منجر به کاهش محبوبیت نامزد حزب دموکرات در نظرسنجی‌ها شد. در بسیاری از نظرسنجی‌های ملی و ایالتی - الکترال، موقعیت هیلاری کلینتون در مقابل‌ ترامپ تضعیف شد. این مساله خود را در ایالات تعیین‌کننده‌ای مانند پنسیلوانیا، اوهایو، کارولینای شمالی، فلوریدا و میشیگان نشان داد. در دو ایالت میشیگان و پنسیلوانیا، تا قبل از موضع‌گیری مقامات اف‌‌بی‌آی، هیلاری کلینتون با اختلافی قابل توجه از ‌ ترامپ پیش بود اما پس از آن، موقعیت هیلاری کلینتون به‌شدت تنزل پیدا کرد. همین مساله فرصت را برای پیروزی‌ ترامپ در ایالات تعیین‌کننده فراهم ساخت.
نکته قابل توجه اینکه در فاصله یک روز باقیمانده تا انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا،‌اف‌‌بی‌آی از مختومه شدن پرونده هیلاری کلینتون خبر داد. با این حال اعلام این خبر تاثیری در افزایش دوباره آرای کلینتون نداشت. این مساله‌ای بود که مقامات اف‌‌بی‌آی نیز نسبت به آن آگاه بودند. به عبارت بهتر، اف‌‌بی‌آی نه تنها نقشی در بهبود آرای کلینتون و حتی ثابت نگاه داشتن این آرا نداشت، بلکه عملا با دخالت خود در انتخابات موجبات کاهش شدید آرای وی و پیروزی‌ ترامپ در انتخابات را فراهم ساخت. سوال اصلی اینجاست که چرا مسئولان نهادهای امنیتی آمریکا و در راس آنها پلیس فدرال این کشور در‌صدد پیروزی دونالد‌ ترامپ در انتخابات آمریکا بر‌آمدند؟ آیا در این خصوص معامله‌ای معنادار میان‌ ترامپ و اف‌‌بی‌آی صورت گرفته است؟
پاسخ این سوالات چندان پیچیده نیست!
واقعیت امر این است که مهندسی آرای انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا توسط نهادهای امنیتی تابع علل و مقولاتی بود که در مناظره‌های انتخاباتی آمریکا خود را نشان داد. نهادهای امنیتی آمریکا نخست در‌صدد پاسخ‌دهی به این سوال برآمدند که طرفداران کدام نامزد در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا استعداد طغیان و شورش بیشتری (در صورت شکست) دارند؟ مقامات امنیتی آمریکا به این نتیجه رسیده بودند که در صورت پیروزی هر یک از دو نامزد، وقوع ناامنی و اعتراض در ایالات‌متحده اجتناب‌ناپذیر است، پس بنابراین بهتر است نامزدی در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا پیروز شود که طرفداران آن قدرت تخریب کمتری دارند. در جریان مناظره‌های انتخاباتی در ایالات‌متحده آمریکا، دونالد‌ ترامپ عنوان کرده بود که شکست خود در انتخابات را نمی‌پذیرد. وی همچنین از تقلب در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا خبر داده بود. نامزد حزب جمهوریخواه در انتخابات آمریکا به صورتی آشکار نهادهای سیاسی و رسمی و حاکمیتی آمریکا را در خصوص حمایت از کلینتون و تقلب در انتخابات متهم کرده بود. از این رو در صورتی که‌ ترامپ در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا با شکست مواجه می‌شد، طرفداران وی (که اتفاقا دارای روحیاتی خشن‌تر نیز هستند) استعداد شورش و طغیان بیشتری علیه ساختار حاکم آمریکا داشتند. پس از اینکه چنین فرضیه و گزاره‌ای در ذهن مقامات امنیتی آمریکا تثبیت شد، آنها در‌صدد پیروزی دونالد‌ ترامپ در انتخابات بر‌آمدند.
پلیس فدرال آمریکا به این نتیجه رسیده بود که مهار اعتراضات طرفداران هیلاری کلینتون، به مراتب نسبت به مهار اعتراضات طرفداران‌ ترامپ پس از انتخابات راحت‌تر و کم‌هزینه‌تر خواهد بود. از این رو پیروزی‌ ترامپ در میان مقامات اف‌‌بی‌آی به یک هدف و مطلوبیت تبدیل شد. در چنین شرایطی مقاماف اف‌‌بی‌آی در‌صدد عملیاتی کردن پیروزی‌ ترامپ از طریق مانور دوباره‌روی پرونده ایمیل‌های هیلاری کلینتون بر آمدند. هدف مقامات اف‌‌بی‌آی از این بازی، تاثیرگذاری بر آرای ایالات تعیین‌کننده بود. آرای انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا در برخی ایالات مانند کالیفرنیا و نیویورک و واشنگتن(به سود کلینتون) یا تگزاس و آلاباما و ایندیانا(به سود‌ ترامپ) مشخص بود. مقامات اف‌‌بی‌آی به‌طور مشخص در‌صدد مهندسی آرای شهروندانی برآمدند که در ایالات کلیدی مانند فلوریدا و اوهایو و پنسیلوانیا هنوز میان انتخاب‌ ترامپ و کلینتون مردد بودند. در نهایت اف‌‌بی‌آی موفق شد نقشه خود را عملیاتی کند.
سرانجام دونالد‌ ترامپ با پاس گل اف‌‌بی‌آی در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا پیروز شد و در مقابل، هیلاری کلینتون لقب بازنده انتخابات را به خود گرفت. هم‌اکنون دونالد‌ ترامپ شکست هیلاری کلینتون در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا را مدیون بازی هدفمند اف‌‌بی‌آی می‌داند. بدون شک در این خصوص کمپین انتخاباتی‌ ترامپ و مقامات اف‌‌بی‌آی دست به معاملاتی با یکدیگر زده‌اند. یکی از این معاملات، مربوط به رفتارهای‌ ترامپ پس از پیروزی در انتخابات است.‌ ترامپ به مقامات اف‌‌بی‌آی تعهد داده است که در ازای پیروزی در انتخابات، ‌اقدامی ‌که منجر به تحریک طرفداران هیلاری کلینتون شود صورت ندهد تا مقامات پلیس فدرال بتوانند اعتراض‌ها را مهار کنند. همچنین احتمالا اف‌‌بی‌آی در آینده‌ای نزدیک درخواست‌های دیگری از‌ ترامپ بابت نقش‌آفرینی در پیروزی وی داشته باشد.
در نهایت اینکه مهندسی انتخابات ایالات‌متحده آمریکا توسط اف‌‌بی‌آی، موضوعی نیست که بتوان به راحتی از کنار آن گذشت. حتی در این خصوص ممکن است مقامات امنیتی آمریکا از دموکرات‌ها بخواهند سکوت کنند تا ساختار سنتی حاکم بر آمریکا به حرکت همیشگی خود ادامه دهد. با این حال حتی اگر دموکرات‌ها به چنین درخواستی تن دهند، در اصل ماجرا تغییری رخ نخواهد داد. در آینده‌ای نه چندان دور مقامات امنیتی آمریکا و خصوصا پلیس فدرال باید پاسخگوی دخالت مستقیم خود در انتخابات ریاست‌جمهوری این کشور (به سود‌ ترامپ) باشند. در آینده‌ای نزدیک، اسناد و شواهد بیشتری در خصوص دخالت اف‌‌بی‌آی و نهادهای امنیتی آمریکا در انتخابات هشتم نوامبر منتشر خواهد شد. اسنادی که هر یک از آنها می‌تواند خشم میلیون‌ها نفر از شهروندان آمریکایی علیه ساختار حاکم بر این کشور را برانگیزد.....
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج