۴۲۶۸۴
۸ نظر
۵۰۰۴
۸ نظر
۵۰۰۴
پ

محبوبیت فیس بوک چرا در حال کاهش است؟

خاله زنک بازی ها و شایعه پراکنی ها خیلی ها را از فیس بوک رنجیده خاطر کرده است. حال نتایج پژوهش ها نشان می دهد که دوران کوچ از شبکه اجتماعی فیس بوک فرا رسیده است.

محبوبیت فیس بوک چرا در حال کاهش است؟

هفت صبح: خاله زنک بازی ها و شایعه پراکنی ها خیلی ها را از فیس بوک رنجیده خاطر کرده است. حال نتایج پژوهش ها نشان می دهد که دوران کوچ از شبکه اجتماعی فیس بوک فرا رسیده است.

آفلاین هم که وارد می شوی، ترس داری که نکند تحرکاتت در فیس بوک در نوار فعالیت های دوستان به نمایش درآید. کافی است نخواهی جواب کسی را بدهی، سرت در کار خودت باشد و به برخی پیام ها بی توجهی کنی؛ به قول قدیمی ترها، رسوای عالم می شوی؛ البته عالم مجازی!

فیس بوک و شبکه های اجتماعی همپای آن، رشدی پرشتاب داشتند. نخست نادیده گرفته شدند و خیلی زود به بخش ثابت زندگی خیلی ها درآمدند اما خزان فیس بوک هم گویا سررسیده است.

دیروز به طور همزمان دو پژوهش، آثار نامطلوب فیس بوک بر زندگی واقعی و ترکش های اصابت کرده آن به بدنه خود فیس بوک را منتشر ساختند. در اینجا نگاهی داریم به آشوب ها و دردسرهای فیس بوک که خیلی ها را از آن گریزان و بیزار کرده است.

محبوبیت فیس بوک چرا در حال کاهش است؟

عواقب واقعی دنیای مجازی

اگر پیش از این در شبکه های اجتماعی به آسانی از دوستی با کسی خارج می شدید بهتر است در این باره تجدید نظر بکنید. کریستوفر سوبانا، دانشجوی دانشگاه دنور کلورادو، در مطالعه خود به این نتیجه رسیده است که عواقب تصمیمات در دنیای مجازی، دامان جهان واقعی را نیز خواهد گرفت. طی نظرسنجی انجام شده، نشان داده شده است که ۴۰ درصد آنهایی که طرف مقابل شان دوستی در دنیای مجازی را با آنها قطع می کند، هیچ علاقه ای ندارند که به دوستی خود در دنیای واقعی ادامه دهند.

گرچه در مقابل آن ۵۰ درصد هم پاسخ داده اند که میان دنیای مجازی و جهان واقعی فرق گذاشته اند ولی می توان با در نظر گرفتن آنهایی که نظری نداشته اند به این نتیجه رسید که نیمی از اعضای فیس بوک، دنیای مجازی و واقعی را از هم تفکیک نمی کنند.

پژوهشگران زیر سوال رفتن «عزت نفس» افراد را عامل این موضوع دانسته اند و تاکید کرده اند که افراد از انجام این کار در دنیای واقعی پرهیز می کنند ولی در دنیای مجازی آسان دوستی ها را بر هم می زنند.

تفاوت در نوع نگاه افراد به دنیای مجازی، سرمنشأ این سوءتفاهم ها است. برخی فیس بوک را فقط شبکه ای برای سرگرمی می دانند و برخی فیس بوک را مکمل یا همراه زندگی واقعی خود می دانند، اینگونه است که مطمئنا برداشت های مختلف پیش می آید. در دنیای واقعی کسی دوستی را به آسانی و در عرض یک ثانیه نمی تواند به هم بزند و اگر هم این قصد را داشته باشد، معمولا برای پذیرش آن شرایطی خاص معین می کند، با این حال بسیاری در دنیای مجازی با زدن یک دکمه از شر پیام های ناخواسته دوستی شان راحت می شوند. شما جزو کدام دسته هستید؟ آیا دنیای واقعی را از مجازی، جدا کرده اید؟


آزاردهنده و پرحاشیه

گزارشی که در مرکز پژوهش های پیو (Pew) و همچنین طرح زندگی آمریکایی (ALP)، منتشر شده است، نشان می دهد 61 درصد کاربران فیس بوک را به دلایل بی شماری ترک می کنند و فقط چند هفته یک بار به آن سر می زنند. این نتایج نشان می دهد که حجم بالای داده ها در فیس بوک، خستگی و بی حوصلگی ناشی از گشتن در آن و البته حاشیه سازی های آن در زندگی واقعی باعث شده است که مشتریان پروپاقرص فیس بوک این روزها در اقلیت باشند. این گزارش تاکید می کند که به رغم عضویت یک میلیارد و شش میلیون نفری افرادی که ماهانه دست کم یک بار به فیس بوک سر می زنند بسیاری از آنها فقط گهگاهی وارد این شبکه اجتماعی می شوند.

در ادامه این گزارش آمده است که 20 درصد اعضای فیس بوک آنقدر در زندگی شخصی خود مشغله دارند که وقت سرزدن بیشتر به فیس بوک را پیدا نمی کنند و هفت درصد اعلام کرده اند که فقط یک بار وارد این شبکه اجتماعی شده اند و بس. آمار تصمیم گیری برای میزان حضور در فیس بوک هم در نوع خود جذاب است: 69 درصد همین زمانی که در سال پیش میلادی گذاشته اند را برای سال بعد کافی می دانند.

27 درصد قصد کرده اند که این زمان را کاهش بدهند و سه درصد فقط قصد دارند زمان بیشتری را به آن اختصاص بدهند. فیس بوک این روزها به «انبوه تنها» بدل شده و با اینکه از هر هفت نفر در جهان، یکی در این شبکه عضو است ولی دیگر کار کرد و جایگاه خود در سال های گذشته را ندارد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با 15 سال گارانتی 10/5 ميليون تومان

>> ویزیت و مشاوره رایگان <<
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • mori

    من كه خيلي راضيم و حال ميكنم

  • بدون نام

    اين سايت شماست كه داره محبوبيت از دست ميده نه فيس بوك

    پاسخ ها

    • سینا

      اینو خوب اومدی.
      توی 1 سال گذشته رتبه این سایت از 10 به 21 رسیده.

  • شمالی

    من که حدود 6 ماه میشه دیگه نمیرم

  • بدون نام

    چون خز شده

  • بدون نام

    اصولن چیزی ک همه گیر میشه خز میشه...

  • کاربر

    اصولن چیزی که دست ایرانیا میفته خز می شه ! منم 1 سالی هست که نرفتم . هنوز فرهنگ استفاده از شبکه های اجتماعی جا نیفتاده .

  • بدون نام

    اصولا گزارش شما کاملا اشتباه است و فکر نکنم داشتن یک میلیارد و صد میلیون نفر عضو کاهش یا همچنین کلمه ای بهش بیاد !
    در حالی شبکه اجتماعی پر طرفدار دوم اینستاگرامه که فقط سیصد میلیون نفر عضو داره که اصولا اونم صاحبش فیس بوکه. در ضمن گوگل پلاس سومه با 150 میلیون عضو .

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج