۴۲۲۳۵
۲ نظر
۵۰۰۳
۲ نظر
۵۰۰۳
پ

تصاویری جالب از خانم هیلاری کلینتون

هیلاری کلینتون ساعاتی پیش از کناره گیری در نامه ای به باراک اوباما، رییس جمهوری آمریکا، از حمایت های وی تقدیر کرد.

خبرآنلاین: هیلاری کلینتون ساعاتی پیش از کناره گیری در نامه ای به باراک اوباما، رییس جمهوری آمریکا، از حمایت های وی تقدیر کرد.

هیلاری کلینتون،‌۶۵ ساله، طی چهار سالی که مسئولیت وزارت امور خارجه آمریکا را برعهده داشت از ۱۱۲ کشور بازدید کرده بود.

کلینتون در حالی وزیر خارجه دولت اوباما شد که باید او را میراث‌دار و تداوم‌دهنده ناکامی‌های جنگ‌طلبان آمریکا خواند.

وی از جمله سناتورهایی بود که در سال ۲۰۰۳ به جنگ عراق رای مثبت داد و به عنوان نامزد دموکرات انتخابات ریاست جمهوری آمریکا هشدار داد، در صورتی که ایران به اسرائیل حمله کند، ممکن است نابود شود، و در حالی وزارت را به جان کری سپرد که همچنان بحث بر سر حمله نظامی به ایران همچنان داغ است.



18/اکتبر/2011 در سفر به لیبی




آگوست 2012 در جنوب آفریقا، بازدید از نلسون ماندلا




4 / ژوئن / 2009 در قاهره، بازدید از مسجدی در مصر




دسامبر 2012، دیدار با آنگ سان سوچی در میانمار




آوریل 2001 دیدار با هو جین تائو رئیس جمهور چین




می 2001، لحظه شنیدن کشته شدن بن لادن




ژوئن 2012 در کنفرانس خبری با وزیر خارجه هند در واشنگتن




مارس 2012 دیدار با امیران عرب در نشست خلیج فارس شیخ صباح و سعود الفیصل




سپتامبر 2012 در کنفرانس خبری در چین




ژانویه 2013، مرخص شدن از بیمارستان و هدیه گرفتن از همکاران




ژانویه 2012، کاخ الیزه، شکار عکاس رویترز از لحظه ای که کفش هیلاری از پایش جدا می شود




23 / ژانویه / 2013 در حال ارائه دفاعیه در خصوص حادثه بنغازی . در جريان حمله به کنسولگری امريکا در ۱۱ سپتامبر سال ۲۰۱۲ ،‌سفير آمریکا در لیبی و سه کارمند دیگر کنسولگری کشته شدند

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    مجله اینگار دوسش داریا !!!

  • ميم

    تازگيا گير داديد به خانم هيلاري !!! چرا ؟؟؟

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج