تنها راه باقی مانده برای نجات پایداری ها!
همزمان با کنار رفتن احمدی نژاد از رقابت های این دوره انتخابات ریاست جمهوری، جریان پایداری ها وارد عرصه شدند و از برنامه های خود سخن گفتند و نیروهای خودرا جابه جا کردند.
نامه نیوز: همزمان با کنار رفتن احمدی نژاد از رقابت های این دوره انتخابات ریاست جمهوری، جریان پایداری ها وارد عرصه شدند و از برنامه های خود سخن گفتند و نیروهای خودرا جابه جا کردند. این جریان که از ابتدای روی کار آمدن، زمینه های از هم پاچیدگی اصولگرایان را فراهم کرده بود، این روزها با کم شدن قدرت شان در فضای سیاسی ایران و نیز حذف چهره های اجرایی نزدیک به این جریان از نهادهای تاثیرگذار در تکاپو افتاده اند تا خود را مجدد احیا کنند.
نقشه پایداری ها برای اصولگرایان
پایداری ها در عمر کوتاه سیاسی خود توانستند بسیاری از چهره ها که مدت ها در برابر چهره هایی مانند هاشمی رفسنجانی، ناطق نوری، لاریجانی و سایر شخصیت های بزرگ اصولگرا حرفی برای گفتن نداشتن را به سمت خود بکشانند.
آنها با استفاده از بدنه اجتماعی اصولگرا توانستند خود را به جایگاه برسانند و امروز نیز در تلاش هستند با امتیاز گیری از اصولگرایان، به حیات سیاسی خود ادامه دهند.
بازی انتخاباتی رادیکالیسم
در طول این مدت جریان پایداری با ارایه گزینه هایی برای کاندیداتوری در انتخابات، فضای عمومی جامعه را محک زدند و دریافتند که نه تنها رای آنها نسبت به سال ۹۲ بیشتر نشده، بلکه در ادامه مسیر ریزش رای نیز خواهند داشت.
اما امروزه رسانه ها به نقل از جماعت پایداری چی در تازه ترین اخبار، نام مسعود میرکاظمی را به عنوان گزینه احتمالی آنها برای حضور در انتخابات معرفی می کنند. فردی که از لحاظ رای آوری در حد و اندازه حتی فردی مانند جلیلی است.
نیت سران پایداری
باید دید که هدف پایداری ها از معرفی چنین گزینه هایی برای حضور در انتخابات چیست؟ آیا این جریان در ذهن گزینه دیگری دارد؟آیا این جریان با توجه به فضای ایجاد شده مبنی بر بی مهرگی تندروها و نبود گزینه رای آور در تلاش هستند تا خود را از شر این گمانه زنی نجات دهند؟
راهبرد سران و اتاق فکر پایداری هر چه باشد بدون شک پیشرفتی در امور آنها ایجاد نخواهد کرد. چرا که این جریان با توجه به گذشته ای که از خود در فضای سیاسی ایران برجا گذاشته اند، مردم هیچ اقبالی به آنها ندارند.
راه امید پایداری ها
تنها راهی که این جریان را می توان برای نجات از مرگ تدریجی خود در پیش گیرد، انحلال و ذوب در جریان های دیگر است. آنها می توانند با ادامه همان استراتژی که از سال ۹۱ پیش گرفتند، یعنی تطهیر خود را از این افول سیاسی نجات دهند.
همه به خاطر دارند که پایداری ها چگونه در یک برنامه از پیش تعیین شده چهره های تندرو خود را از جریان خارج کردند. افرادی مانند رسایی، کوچک زاده و روح الله حسینیان که بیشتر مردم از آنها به عنوان افرادی رادیکال می شناختند، با یک طرح پیش پا افتاده خود را از این جبهه بیرون کشیدند ولی تفکرهای آن تشکل را به تندی هر چه بیشتر اجرا می کردند.
پایداری ها در تحول جدید خود نیز بیشتر گزینه های اصلی و معروف خود را از شورای مرکزی حذف و چهره های ناشناخته جدیدی را جایگزین کردند.
این تغییر نیرو، سناریویی است برای حذف کردن مهره های سوخته از ذهن مردم و جایگزین کردن افرادی که در ادامه و به وقت لازم فضا را برای ورود به عرصه فراهم کنند.
ارسال نظر