۴۰۴۱۳
۶ نظر
۵۰۰۸
۶ نظر
۵۰۰۸
پ

ممنوعيت دو شغله بودن كارمندان دولتی

در جلسه ديروز مجلس، نمايندگان مردم طرح يك فوريتي ممنوعيت كارمندان و مديران دستگاه‌هاي اجرايي از عضويت در هيات‌هاي مديره و مديريت عامل را به تصويب رساندند.

خبرگزاری فارس: در جلسه ديروز مجلس، نمايندگان مردم طرح يك فوريتي ممنوعيت كارمندان و مديران دستگاه‌هاي اجرايي از عضويت در هيات‌هاي مديره و مديريت عامل را به تصويب رساندند.

بر اساس اين طرح كارمندان و مديران دستگاه‌هاي اجرايي ديگر نمي‌توانند بيش از يك شغل داشته باشند. گفتني‌است دستگا‌ه‌های اجرایی موضوع ماده ۵ قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب ۸ مهر ماه ۸۶، دستگاه‌هایی که تمام یا قسمتی از سرمایه آنها متعلق به دولت است، نهادها و موسسات عمومی غیر دولتی، شوراهای اسلامی شهر و نهادها و سازمان‌هایی که به نحوی از بودجه عمومی استفاده می‌کنند تحت تاثير اين مصوبه قرار مي‌گيرند.

همچنين خانه ملتی‌ها مقرر کردند، در مورد نمایندگی مجلس شورای اسلامی، وکالت دادگستری، تصدی و اشتغال در دفاتر اسناد رسمی و ازدواج و طلاق، مسئولیت‌های اجرایی و ستادی در دانشگاه‌های دولتی و غیر دولتی، مشاوره حقوقی و مدیریت عامل یا عضویت در هيات مدیره انواع شرکت‌ها اعم از خصوصی و دولتی، حکم فوق مجری است.

بهارستان نشینان در تبصره این ماده مصوب کردند، شرکت‌های تعاونی مسکن و مصرف ادارات و موسسات و سرپرستی موضوع ماده ۹۴ قانون مدیریت خدمات کشوری از شمول حکم این ماده مستثناست. گفتني‌است نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه ديروز پارلمان و در ادامه رسیدگی به جزئیات طرح ممنوعیت اشتغال به بیش از یک شغل، ماده ۵ این طرح را هم بررسی کرده و به تصویب رساندند.

طبق مصوبه مجلس اشتغال همزمان پزشکان پیمانی یا رسمی مراکز آموزشی - درمانی دولتی و عمومی غیر دولتی در سایر مراکز تشخیصی، آموزشی، درمانی و بیمارستان‌های خصوصی و خیریه ممنوع است. نمايندگان مردم همچنين ماده ۶ این طرح را بررسی کرده و به تصویب رساندند.

به موجب اين مصوبه مجلس، اشتغال همزمان کارکنان ستادی وزارت‌خانه‌های بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و تعاون، کار و رفاه اجتماعی و سازمان‌های وابسته، هيات‌های رئیسه دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی کشور، روسای بیمارستان‌ها و شبکه‌های بهداشتی و درمانی، کارکنان ستادی دانشگاه‌های علوم پزشکی و خدمات بهداشتی و درمانی، ادارات کل سازمان‌های بیمه‌گر، همه شاغلین در بخش بهداشت و درمان دستگاه‌ها و نهادهای عمومی در بخش خصوصی تحت هر عنوان اعم از رسمی، پیمانی، شرکتی، قراردادی، موردی، کارمزدی و ساعتی ممنوع است و متخلفین برابر این قانون مجازات می‌شوند. وکلای ملت در تبصره این ماده نیز مقرر کردند که وزرای بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و تعاون، کار و رفاه اجتماعی بر حسن اجرای حکم این ماده نظارت می‌کنند و موظفند متخلفین را به مراجع مربوطه معرفی کنند.

در همين خصوص مسعود پزشکیان نماينده مجلس شورای اسلامی، گفت: فردی که در بیمارستان‌ دولتی استخدام است، پس از ویزیت یک بیمار به او می‌گوید که بیا بیرون تو را عمل کنند، چه لزومی دارد که این فرد وارد سیستم دولتی شود؟ این پزشک بیمار را وادار می‌کند که زندگی‌اش را بفروشد تا در بیمارستان خصوصی جراحی شود. نماینده مردم تبریز، اسکو و آذرشهر در مجلس شورای اسلامی، افزود: مردم با این اقدامات بدبین می‌شوند، این پزشک، بیمار را مجبور می‌کند خانه‌اش را بفروشد اما ما در مجلس می‌نشینیم از کسانی که قانون‌شکنی می‌کنند، حمایت می‌کنیم.

او ادامه داد: در کجای دنیا اجازه می‌دهند که یک نفر ۱۰ جا کار کند که ما این مملکت را رها کردیم و هر کسی هر کاری که دلش می‌خواهد انجام می‌دهد؟ عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی، گفت: اگر قرار باشد این ماده حذف شود، همان عدم پاسخگویی و هرج و مرج را در سیستم مجددا اعمال می‌کنیم، البته برای یک پزشک بهتر این است که ۱۰ جا کار کند چون درآمد بالایی کسب می‌کند ولی این موضوع به نفع کشور نیست.

براساس این ماده شرکت و عضویت در شوراهای عالی، هيات امنا، مجامع عمومی و موسسات و شرکت‌های وابسته به دستگاه‌ها و نهادهای موضوع ماده یک این قانون که به عنوان نمایندگان قانونی سهام دستگاه‌ها و نهادها و به موجب قانون و مقررات یا در ارتباط با وظایف و مسئولیت‌های پست یا شغل سازمانی صورت می‌گیرد، شغل دیگر محسوب نمی‌گردد اما پرداخت و یا دریافت هرگونه حقوق و مزایا از قبیل حقوق سابق، پاداش و هدیه، حق حضور در جلسه، بابت شرکت یا عضویت در موارد فوق ممنوع است.

هرگونه پاداش و مزایای مالی که به عضو منتخب در این موسسات به شرکت‌ها تعلق می‌گیرد، باید مستقیما به حساب آن دستگاه یا نهاد واریز شود. گفتني‌است به موجب مصوبه مجلس، تدریس و پژوهش در دانشگاه‌ها و موسسات تحقیقاتی دارای مجوز از وزارت‌خانه‌های علوم، تحقیقات و فن‌آوري و بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از شمول این قانون مستثناست. نمایندگان مجلس با ۱۶۲ رای موافق، ۴۱ رای مخالف و ۱۵ رای ممتنع از ۲۴۳ نماینده حاضر در جلسه، ماده یک این طرح را به تصویب رساندند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    دریغ از یکیش چه برسه دو تا همزمان

    پاسخ ها

    • بدون نام

      من و شما نداریم کله گنده ها دارن
      یکیش جناب رویانیان که هنوز که هنوزه دو تا شغل داره

  • علی ق

    وقتی یه مدیر تو دو سه جا که هیچ ربطی به رشته ش نداره کار می کنه چرا به یه پزشک که در رابطه با رشته ش به مردم خدمت می کنه گیر می دین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    به جایی که صورت مساله رو پاک کنین با پزشکان متخلف برخورد کنین!

  • سیاوش

    الان که پزشک ها وام های صدمیلیونی می دهند.

  • محدثه فدايي

    باعرض سلام واحترام ،ممنون از اطلاعت مفيدتون ،ايا كارمندان مخابرات مشمول اين قانون ميشوند ؟

  • حکیم

    چه خوبه وزارت جهادکشاورزی وسازمان نظام مهندسی کشاورزی هم به این قانون عمل کنن بعضی کارمندان جهاد درجاهای دیگر وابسته به خودجهاد پستی رااشغال کردن که یکنفردیگه میتونه ازون به خانوادش نون بده وصدالبته بابازدهی بیشترمثلاعلیرغم شاغل بودن درشرکتهای تابعه سازمان نظام م.کشاورزی هم جای یک جوان را گرفتن.لطفارسیدگی فرمایید

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج