روایت ولايتی از موسوی و كروبی در سال ۸۸
علي اكبر ولايتي گفت: قرار بود هريك از كانديداها هر شكايتي دارند بيايند و با حضور آنان و رسانه ملي هر يك از ۴۰ هزار صندوقي كه آنان گفتند را بازشماري كنيم اما موسوي و كروبي نماينده اي نفرستادند.
علي اكبر ولايتي كه درباره فتنه سال ۸۸ و حضور مردم در واقعه ۹ دي در شبكه تهران سخن مي گفت، اظهار داشت: در سال ۸۸ قبل از اينكه نتيجه آرا مشخص شود، بعضي ها با تلقين تقلب توسط بيگانه ها مدعي شدند كه در انتخابات تقلب شده كه اين موضوع هيچ مبناي عقلاني نداشت.
مشاور امور بين الملل مقام معظم رهبري با تأكيد بر اينكه شوراي نگهبان معتقد بود در انتخابات ۸۸ تقلبي صورت نگرفته است، گفت: شوراي نگهبان ۶ نفر حكم را انتخاب كرد كه سه نفر از آنان حجت الاسلام ابوترابي فرد، حداد عادل و بنده بوديم و قرار بود هريك از كانديداها هر شكايتي كه دارند بيايند و با حضور آنان و رسانه ملي هر يك از ۴۰ هزار صندوقي كه آنان گفتند را باز كنيم و از نو شروع به شمارش آرا كنيم.
ولايتي اضافه كرد: آقايان موسوي و كروبي حاضر نشدند براي شمارش صندوق هاي مورد نظرشان بيايند و ما نيز هرچه تلاش كرديم با آنها ارتباط برقرار كنيم نتوانستيم اما بالاخره توانستيم با گروهي از اعضاي ستاد ميرحسين موسوي كه با ايشان در دفتر وي جلسه داشتند ارتباط برقرار كنيم و شخصي را فرستاديم كه به آقاي موسوي بگويد نمايندگان خود را معرفي كند. آقاي موسوي دو نفر را معرفي كرد و قرار شد آنان به مجلس بيايند اما آنها هم نيامدند.
وي افزود: عده اي باور داشتند كه حقشان ضايع شده اما هنگامي كه بيگانه ها از اين آشوب ها حمايت كردند و مردم متوجه شدند بيگانگان پشت اين قضايا هستند راه خود را از آنان جدا كردند.
ولايتي در ادامه اظهارات خود، تصريح كرد: مردم احساس كردند كه تعداد محدودي از افراد فريب خورده اند و به دليل قدرت طلبي، تكيه به بيگانگان كرده اند به همين دليل در حماسه روز ۹ دي حضور يافتند.
وي اضافه كرد: در آشوب هاي سال ۸۸ منافقين، سلطنت طلبان، اسرائيلي ها و سخنگوي كاخ سفيد از آشوب طلبان حمايت كردند.
ولايتي همچنين در مورد كانديدا شدن خود در انتخابات رياست جمهوري نيز گفت: ورود به اين بحث را به مصلحت نمي دانم چرا كه مقام معظم رهبري فرمودند ورود زود هنگام به انتخابات به مصلحت نيست.
ارسال نظر