۳۹۳۴۲۵
۸ نظر
۵۰۰۶
۸ نظر
۵۰۰۶
پ

حمایت انتخاباتی رئیس دولت اصلاحات از روحانی

احمد خرم، وزیر راه دولت اصلاحات از دیدار اخیر خود با رئیس دولت اصلاحات و موضع او در انتخابات آینده پرده برمی‌دارد و عنوان می‌کند: گفت: «رئیس دولت اصلاحات معتقد است مصلحت کشور در شرایط کنونی ایجاب می‌کند که اصلاح‌طلبان از آقای روحانی حمایت کنند و به دنبال معرفی هیچ گزینه دیگری در انتخابات آینده نباشند.

روزنامه آرمان: احمد خرم، وزیر راه دولت اصلاحات از دیدار اخیر خود با رئیس دولت اصلاحات و موضع او در انتخابات آینده پرده برمی‌دارد و عنوان می‌کند: «موضع رئیس دولت اصلاحات این است که اصلاح‌طلبان بدون قید و شرط از آقای روحانی در انتخابات حمایت کنند.»

اهم سخنان وی را در ادامه می خوانید:

- در هفته‌های اخیر برخی از اصلاح‌طلبان سخنانی را به زبان آورده‌اند که بدون هماهنگی با بزرگان جریان اصلاحات بوده است. اصلاح‌طلبان باید این نکته را بپذیرند که جریان اصلاحات دارای رهبری و اتاق فکر و شورای عالی سیاست‌گذاری است. به همین دلیل باید از اظهارنظرهای مناقشه‌آمیز و شخصی پرهیز و همه تلاش کنند سیاست‌های کلی جریان اصلاحات را برای افکار عمومی تشریح و تبیین کنند.

- همه این مسائل نیز برای جلوگیری از تکرار دوران هشت ساله قبل از آقای روحانی است. به نظر من هنوز خطر بازگشت دوران هشت ساله احمدی‌نژاد به شکل‌های دیگر وجود دارد.

- وضعیت احمدی‌نژاد تا حدودی مشخص است. وی یا با تاکید بزرگان نظام و جریان اصولگرایی کاندیدا نمی‌شود یا این که رد صلاحیت می‌شود. احمدی‌نژاد یک مهره سوخته سیاسی است و تلاشی که در شرایط کنونی انجام می‌دهد، یک تلاش «مذبوحانه» است. از سوی دیگر نیز اصولگرایان حاضر نخواهند بود از یک مهره سوخته در انتخابات ریاست‌جمهوری استفاده کنند.

- به نظر من جریان اصلاحات باید در انتخابات ریاست‌جمهوری سال۹۶ تنها با یک کاندیدا وارد انتخابات شود که در شرایط کنونی بهترین گزینه آقای روحانی است.

- اصلاح‌طلبان تنها در صورتی که آقای روحانی قصد نداشته باشد در انتخابات شرکت کنند باید به فکر معرفی گزینه جدید باشند. این وضعیت نیز بسیار بعید است و اگر اتفاق عجیب و غیرمنتظره‌ای رخ ندهد، آقای روحانی دوباره در انتخابات شرکت خواهد کرد.

- آقای روحانی باید مراقب پشتوانه اجتماعی خود باشد و اجازه ندهد بیش از پیش بین دولت و پشتوانه اجتماعی فاصله بیفتد.

- در شرایط کنونی برخی از اصلاح‌طلبان از رویکرد آقای روحانی پس از انتخابات ریاست‌جمهوری۹۲ دلخور هستند و احساس می‌کنند آقای روحانی پس از حضور در پاستور برخی وعده‌های خود را به فراموشی سپرد و رویکرد دیگری در پیش گرفت.

- آقای روحانی می‌توانست استفاده بهتری از نخبگان جریان‌های سیاسی و به ویژه جریان اصلاحات انجام بدهد که متاسفانه این اتفاق در دولت اول ایشان رخ نداد.

- اصلاح‌طلبان باید خاطره تلخ انتخابات سال۸۴ را به خاطر بیاورند که در آن مقطع زمانی با وجود توصیه بزرگان این جریان با چند گزینه وارد رقابت‌های انتخاباتی شدند و در نهایت نیز به دلیل پراکنده شدن آرای اصلاح‌طلبان، احمدی‌نژاد به قدرت رسید. بدون شک اگر تجربه سال۸۴ در انتخابات ۹۶ نیز تکرار شود، اصلاح‌طلبان به صورت قطعی شکست خواهند خورد.

- اگر اشتباه تاریخی و استراتژیک اصلاح‌طلبان نبود، احمدی‌نژاد در حد و اندازه‌هایی نبود که بتواند به ریاست‌جمهوری برسد. حد و اندازه‌های احمدی‌نژاد بیش از فرمانداری و در نهایت استانداری نبود.

- آقای روحانی در دو سال ابتدایی دولت خود به این نتیجه رسیده بود که باید برخی از وزرا را تغییر بدهد. به همین دلیل به دنبال فرصت بود تا دیدگاه‌های خود را عملیاتی کند. با این وجود با نزدیک شدن به انتخابات مجلس شورای اسلامی و رد صلاحیت گسترده اصلاح‌طلبان در این انتخابات صبر کرد تا تغییرات خود را پس از تشکیل مجلس دهم عملیاتی کند. از سوی دیگر با تشکیل مجلس دهم و وضعیت پرنوسانی که مجلس پیدا کرد، آقای روحانی تصمیم گرفت که در کابینه خود تغییر ایجاد نکند تا کشور از نظر مدیریتی دچار بی‌نظمی نشود.

- به صورت کلی دولت یازدهم دچار «دیر تصمیمی» است. یعنی نمی‌تواند برای مشکلات کشور به سرعت تصمیم عاجل و دقیق اتخاذ کند.

- رئیس دولت اصلاحات معتقد است مصلحت کشور در شرایط کنونی ایجاب می‌کند که اصلاح‌طلبان از آقای روحانی حمایت کنند و به دنبال معرفی هیچ گزینه دیگری در انتخابات آینده نباشند. ایشان معتقدند حمایت اصلاح‌طلبان از آقای روحانی به هیچ عنوان نباید مشروط باشد بلکه اصلاح‌طلبان باید در انتخابات آینده به صورت تمام قد از آقای روحانی حمایت کنند.

- رئیس دولت اصلاحات در دیداری که با آقای روحانی داشتند از عملکرد برخی وزرا در زمینه عدم حمایت از آقای عارف در انتخاب رئیس مجلس گلایه‌هایی کرده بودند.

- اصلاح‌طلبان به دنبال ساز و کار جدیدی برای حضور قدرتمندتر در انتخابات هستند. اصلاح‌طلبان به دنبال تشکیل یک مربع چهار ضلعی تصمیم‌گیری شامل رئیس دولت اصلاحات، آیت‌ا...‌هاشمی، آقای ناطق نوری و آقای روحانی برای انتخابات هستند. در این جمع رئیس دولت اصلاحات دیدگاه‌های اصلاح‌طلبان را نمایندگی می‌کند. آقای ناطق نوری دیدگاه‌های اصولگرایان معتدل را رهبری می‌کند و آیت‌ا...‌هاشمی نیز نقش محوری و تجمیع‌کننده دیدگاه‌ها را ایفا می‌کند و در نهایت نیز این دیدگاه‌ها به آقای روحانی منتقل می‌شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • مجیدسعیدی

    آقای روحانی تو این سه سال که شما رییس بودی آمار بیکاری خیلی بالاتر رفته و شرکتها تعدیل نیرو داشتند , شما که اینقدر از احمدی نژاد بد گفتی , خودت چه گلی به سر مملکت زدی , روحانی متشکریم .....

  • بدون نام

    جوونیمون رفت دیگه از چی باید بترسیم یک کاندید جدید که تغییر زندگی رو احساس کنیم
    نه احمدی نژاد نه خاتمی نه روحانی و نه قالیباف و نه جلیلی نه رضایی و ..

  • بدون نام

    اقای روحانی کلیدت چرا قفل ها را باز نکرد؟؟؟؟؟؟؟؟

  • جاوید

    عجب تحلیل عمیقی کردن !!!!!!!!!!!!!!خدایا این اصلاح طلبها چقدر با....هوش هستند!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!عجب چهار ظلعی هم تشکیل شده !هیچکس حدس نمیزد این چهار ضلعی نشکیل بشه !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!بابا اینها چقدر غیر قابل پیش بینی هستن!!!!!!!!خلاصه اینکه کثیفتر از سیاست باز خوده سیاست هست .پاکها هم در سیاست ناپاک میشن .سیاست =دنیا پرستی.

  • بدون نام

    خیلی بعید 96 روحانی رای بیاره، اینو حود اصلا طلبان هم فهمیدن

    پاسخ ها

    • سراج

      سلام- اصلاح طلبها اگر مي تونستند كه رييس مجلس خودشو
      را انتخاب مي كردن !

  • سراج

    سلام - يك مربع چهار ضلعي - مگر مربع غير چهار ضلعي هم وجود داره؟؟
    رييس دولت اصلاحات: چي شده گفتگوي تمدن ها؟ تمدن مورد نظر شما ياد گرفته ديگه خودش آدم نكشه داده دست صعودي ها.

  • بت شکن

    رئیس دولت اصلاحات دیدگاه‌های اصلاح‌طلبان را نمایندگی می‌کند. آقای ناطق نوری دیدگاه‌های اصولگرایان معتدل را رهبری می‌کند و آیت‌ا...‌هاشمی نیز نقش محوری و تجمیع‌کننده دیدگاه‌ها را ایفا می‌کند و در نهایت نیز این دیدگاه‌ها به آقای روحانی منتقل می‌شود.
    ..................

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج