باید اعتراف کرد که به خاطر لطف و یا ضرری که تلگرام بعد از ورودش به گوشی های هوشمند داشته، استفاده از سیستم ارسال پیام پیشفرض در گوشی های موبایل به حاشیه رانده شده است و با تبدیل شدن این پیامرسان به عنوان قطب ارتباطی کشور، کمتر کسی برای برقراری ارتباط با دیگران اقدام به ارسال پیامک می کند.
وب سایت زومتک - دانیال حجاری: باید اعتراف کرد که به خاطر لطف و یا ضرری که تلگرام بعد از ورودش به گوشی های هوشمند داشته، استفاده از سیستم ارسال پیام پیشفرض در گوشی های موبایل به حاشیه رانده شده است و با تبدیل شدن این پیامرسان به عنوان قطب ارتباطی کشور، کمتر کسی برای برقراری ارتباط با دیگران اقدام به ارسال پیامک می کند.
عدد و رقم مرتبط با میزان استفاده از تلگرام به حدی متحیر کننده است که هربار تکرار آن نیز همچنان کم بشمار می آید! برای چندمین بار این موضوع را برای شفاف سازی میزان محبوبیت تلگرام در کشور اعلام میکنیم که حدود ۱۲% از ترافیک تبادل شده اینترنت کل کشور به طور متوسط به تلگرام اختصاص پیدا کرده است، عددی که به نوبه خود واقعا خارق العاده است.
تلگرام تا حدود ۲ سال پیش همانند بسیاری از پیامرسان هایی بود که با نوشتن عبارت پیامرسان، چت، مسیج و… در فروشگاه های اپلیکیشن داخلی و خارجی در لیست موارد موجود نمایش داده می شد.با منسوخ شدن استفاده از پیامرسان محبوب پیشین یعنی وایبر به دلیل داشتن محیط کاربری ساده کاربران ایرانی رفته رفته به سمت تلگرام کوچ کردند تا اینکه با ارائه یک آپدیت جدید در تلگرام، بمبی به انفجار درآمد!
ویژگی ساخت کانال که امکانات گسترده ای را به کاربران به منظور اطلاع رسانی می داد سبب شد تا گروه ها و شرکت های زیادی به منظور سهولت در اطلاع رسانی های خود کانالشان را در تلگرام به راه انداخته و در ادامه کاربران خود را به نصب این پیامرسان دعوت کنند.
از آن زمان رفته رفته کانال های زیادی در حوزه آموزشی، طنز و سرگرمی، شخصی و خصوصی و… ساخته شد و کاربران بنابرسلایق خود به عضویت آن ها درآمدند.طبق آخرین آمار از پارسال تا به امروز در حدود ۱۰۰ هزار کانال توسط ایرانی ها در این شبکه ایجاد شده است. بد نیست بدانید که در طول یک شبانه روز بیش از یک میلیون و ۲۰۰ هزار مطلب در فضای کانال تلگرام تولید می شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازهترین اخبار و تحلیل رویدادهای ایران و جهان
اپلیکیشن برترین ها
را نصب کنید.
ارسال نظر