۳۸۶۴۸۹
۳ نظر
۵۰۱۲
۳ نظر
۵۰۱۲
پ

اخذ ویزیت برای آزمایش بیمار قانونی است؟

معاون درمان وزیر بهداشت ضمن تشریح قانون دریافت ویزیت مجدد پزشکان از بیمارانی که برای نشان دادن نتایج آزمایش‌هایشان مجددا به پزشک مراجعه می‌کنند، در عین حال بر ممنوع بودن نوشتن نسخه‌های خاص برای داروخانه‌های خاص تاکید کرد.

خبرگزاری ایسنا: معاون درمان وزیر بهداشت ضمن تشریح قانون دریافت ویزیت مجدد پزشکان از بیمارانی که برای نشان دادن نتایج آزمایش‌هایشان مجددا به پزشک مراجعه می‌کنند، در عین حال بر ممنوع بودن نوشتن نسخه‌های خاص برای داروخانه‌های خاص تاکید کرد.

دکتر محمد آقاجانی در گفت‌وگویی در پاسخ به اینکه آیا پزشکان مجازند که برای مشاهده نتایج آزمایش‌ها و تصویربرداری‌هایی که برای بیمار می‌نوسند، ویزیت مجدد دریافت کنند، گفت: باید توجه کرد که اگر در همان روز که ویزیت اولیه برای بیمار انجام می‌شود، بیمار برای نشان دادن نتایج آزمایش و تصویربرداری‌اش به پزشک مراجعه کند، شامل پرداخت ویزیت مجدد نمی‌شود.

وی افزود: البته اگر آزمایش یا تصویربرداری در روزهای بعد انجام شود و نتیجه آن در روزهای دیگری آورده و علاوه بر این به معاینه یا اقدام درمانی جدیدی هم منجر شود، می‌تواند شامل حق ویزیت مجدد باشد.

آقاجانی با بیان اینکه البته این درحالیست که بسیاری از پزشکان ما این حق ویزیت را هم دریافت نمی‌کنند، ادامه داد: یعنی اگر بیماران نتیجه آزمایش‌ها را در غیر روز ویزیت اولیه بیاورند و این مراجعه مجدد منجر به اقدام درمانی هم شود، بسیاری از پزشکان ما از دریافت حق ویزیت صرف‌نظر می‌کنند.

معاون درمان وزیر بهداشت تاکید کرد: با این حال از نظر چارچوب و مقررات دو شرط برای این موضوع وجود دارد؛ اولین شرط این است که بیمار برای نشان دادن نتیجه آزمایش و تصویربرداری‌اش در روزی غیر از روز ویزیت اولیه به پزشک مراجعه کند و دوم اینکه اقدام درمانی جدیدی هم از سوی پزشک برایش انجام شود، می‌تواند شامل دریافت حق ویزیت مجدد شود.

آقاجانی با بیان اینکه بنابراین وجود هر دو شرط برای دریافت حق ویزیت مجدد لازم است، ‌ گفت: البته بسیاری از پزشکان ما با بیماران این همراهی را کرده و حتی اگر دیدن نتیجه آزمایش منجر به اقدام درمانی جدید هم بشود، حق ویزیت را دریافت نمی‌کنند.

نسخه‌هایی خاص برای داروخانه‌هایی خاص

وی در ادامه در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه برخی پزشکان نسخه خود را به گونه‌ای می‌نویسند که فقط داروخانه‌ای خاص بتواند آن را بخواند، گفت: این کار تخلف است و اصطلاحا در اقتصاد سلامت به آن "فی اسپلیتینگ" می‌گویند.

آقاجانی با تاکید مجدد بر تخلف بودن چنین اقدامی، افزود: پزشکان مجاز نیستند که بیماران‌شان را به یک داروخانه خاص ارجاع دهند. بر این اساس اگر حوزه نظارت بر درمان هر یک از دانشگاه‌های علوم پزشکی، گزارشی در این زمینه دریافت کنند، قاعدتا با آن برخورد قانونی انجام می‌دهند.

معاون درمان وزیر بهداشت با بیان اینکه در عین حال این اقدام در جامعه پزشکی ایران کاری متدوال نیست، اظهار کرد: این درحالیست که اگر موردی هم از این تخلف دیده شود، این حق برای مردم وجود دارد که بتوانند آن را پیگیری کنند. وظیفه پیگیری نیز بر عهده حوزه نظارت بر درمان دانشگاه‌ها است که با این موضوع برخورد قانونی می‌کنند. در عین حال مردم هم می‌توانند در صورت مشاهده چنین تخلفی با سامانه ۱۶۹۰ تماس بگیرند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • محمد علی

    اکی که گفتی یادمون دادی اقای وزیر ممنون با جیب خالی ویزیت نپرداختی طعمش را به چشی اقای وووووزیر

  • بدون نام

    لااقل میگفتی 50% دو روز سه روز کدوم ازمایش عکس و ام ای ار همان روز میدهند مومن متاسفم برای بیمه ها که براحتی از این موضوعات میگذرند

  • بدون نام

    مرحبا وزیر

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج