مصائب حسن روحانی و ياری مردمی
غلامعباس توسلي در روزنامه آرمان نوشت: كمتر از يك سال تا انتخابات رياستجمهوري زمان باقي است. مخالفان دولت از هر موقعيتي درجهت تضعيف دولت روحاني استفاده ميكنند. آخرين مستمسك در دست آنها براي حمله وتخريب دولت روحاني مساله فيشهاي حقوقي بود.
غلامعباس توسلي در روزنامه آرمان نوشت: كمتر از يك سال تا انتخابات رياستجمهوري زمان باقي است. مخالفان دولت از هر موقعيتي درجهت تضعيف دولت روحاني استفاده ميكنند. آخرين مستمسك در دست آنها براي حمله وتخريب دولت روحاني مساله فيشهاي حقوقي بود.
هر چند مخالفان وي ميدانستند فيشهاي حقوقي ميليوني ازدولت گذشته به ارث رسيده و اشكالات قانوني موجب اينگونه پرداختهاي ميليوني شده اما باز هم از اين مساله استفاده كردند تا از محبوبيت روحاني بكاهند وشايد هم تا حدودي موفق شدهاند. تعيين حداقل و حداكثر حقوق ازسوي روحاني تا زماني كه قانون نظام پرداخت اصلاح نشود، تنها يك مسكن است و دولت بايد به صورت ريشهاي اين موضوع را رسيدگي كند تا جلوي باز توليد فساد گرفته شود.
البته به طوريقين دولت روحاني ضعفهاي آشكاري ازدولت قبل سراغ دارد كه اگر هركدام از آنها افشا شود او نيز ميتواند جواب تخريب مخالفان خود را با آن ا فشاگريها بدهد، در اين حال حسن روحاني ترجيح ميدهد كه در زمين طراحي شده توسط مخالفان خود بازي نكند و سعي دارد به وعدههاي داده شده به مردم درجهت كاهش تورم و ايجاد رشد اقتصادي توجه كند استراتژي موفقيت آميزي كه نشان ازخرد دولت دارد و دولت با توجه به آن ميتواند آثار خوبي ازخود به جا گذاشته و پيروزي خود را در سال ۹۶ از هماكنون تضمين كند.
ايجاد رشد اقتصادي ۵ درصد وعده داده شده ازسوي دولت روحاني هرچند به علت كم بودن رشد اقتصادي در سالهاي قبل قابل لمس نيست اما همين مقدار رشد اقتصادي نشان ميدهد كه دولت درجهت توسعه اقتصادي و برداشته شدن موانع توليد اقداماتي انجام داده است و طبقه روشنفكر جامعه اين تلاش دولت را به خوبي درك ميكنند و با راهنمايي سايرطبقات پيروزي روحاني را در انتخابات سال آتي تضمين ميكنند. بسيار عاقلانه است كه دولت از درگير شدن با مخالفان خود دوري ميجويد اما اين نكته اهميت دارد كه دولت روحاني بايد از دستاوردهاي خود دفاع كند. دفاع ازدستاوردهاي هردولتي حق آن دولت است، متاسفانه اين دولت اهتمام جدياي به آن ندارد.
درست است كه دولت براساس آمار از خود دفاع ميكند اما اينگونه دفاع محدود است و با توجه به اينكه رسانه ملي هم درجهت حمايت از دولت قدم بلندی برنمي دارد لازم است كه دولت درامر اطلاعرساني شتاب بيشتري انجام دهد. به عنوان مثال در مساله كنسرتها درمشهد با وجود توجه فراوان دولت به برگزاري كنسرت، امام جمعه آن شهر به دلايلي كه نه قانوني است ونه شرعي در مقابل برگزاري كنسرتها ايستادگي كرده است كه به نظر ميرسد توجه رسانههاي موافق با اين دولت به اين موضوع توانسته از رفتار قانوني وزارت ارشاد دفاع كند.
خوشبختانه هرچند تيم اطلاعرساني دولت ضعيف عمل ميكند اما روزنامهها وسايتهاي خبري و همچنين شبكههاي مجازي به خوبي اين خلأ موجود دركار دولت را برطرف كردهاند. لذا ميتوان به اين نتيجه رسيد كه ضعف دولت توسط مردم و رسانهها پوشانده شده است و اين نشانه همكاري مردم و دولت است كه شايد به نوعي كم سابقه باشد.
نظر کاربران
باید مشکلاتی را که دولت قبل جا گذاشته رو برای مردم افشا کند تا مردم بفهمند چه بلاهایی به سرمان آورده است
مصائب قشری که همچنان از دولت مطالبه دارند را از یاد نبرید این در حالیست که حقوقها ووامهای نجومی همچنان در حال پرداخت است .......حالا هم که سازمان.ا.پ پول دارد بازهم اعلام میدارد بخشی از مطالبات را خواهد پرداخت.معلوم نیست برای مابقی بدهی دیگر چقدر زمان میبرد وچه اعصابی از معلمها خورد خواهد شد .واقعا چرا سلامت گردش پول در گشور ما رعایت نمیشود
روحانی مورد قبول اکثریت مردم هست. لطفا نفاق اقکن نباشید. دلواپسان نمیخواهند عزت ایرانی را ببینند و فقط منافع خودشون را ترجیح میدهند.
وقتی جناب روحانی سخنگوی ستاد سرهنگ قالیباف رو به عنوان معاون ارتباطی و رسانه ای دولت معرفی کرده باید فکر اینجاشو هم میکرد..نمیدونم چرا اسماعیلی رو تغییر نمیده!تا این حد خود زنی؟!من به عنوان یک اصلاح طلب احمدی نژاد رو به حسن روحانی ترجیح میدم