۳۷۵۷۰۸
۱ نظر
۵۰۱۱
۱ نظر
۵۰۱۱
پ

رد پای مصرف الکل در وقوع جرایم خشونت‌ بار

یک کارشناس درمان معتادان و پزشک ترک اعتیاد با اشاره به ردپای مصرف الکل در وقوع جرایم خشونت‌بار گفت: پزشک و درمانگر آموزش دیده برای درمان اعتیاد به الکل نداریم. محمدرضا قدیرزاده در حالی روز گذشته این اظهار نظر را انجام داده است که در یکی دو ماه اخیر اخبار نگران کننده‌ای درباره مصرف الکل در ایران منتشر شده است.

روزنامه آرمان نوشت: یک کارشناس درمان معتادان و پزشک ترک اعتیاد با اشاره به ردپای مصرف الکل در وقوع جرایم خشونت‌بار گفت: پزشک و درمانگر آموزش دیده برای درمان اعتیاد به الکل نداریم. محمدرضا قدیرزاده در حالی روز گذشته این اظهار نظر را انجام داده است که در یکی دو ماه اخیر اخبار نگران کننده‌ای درباره مصرف الکل در ایران منتشر شده است.

موضوع مصرف الکل در ایران بیشتر به این دلیل هشدار دهنده است که میزان بالایی از مشروبات الکلی دست ساز و تقلبی است که این مساله می تواند تبعات غیر قابل انکاری برای سلامت افراد داشته باشد. برخی اظهار نظر‌های رسمی حاکی از این است که الکل در شهر تهران هفته‌ای دو قربانی می‌گیرد. روز گذشته یک کارشناس درمان معتادان و پزشک ترک اعتیاد با بیان اینکه دلایل اعتیاد به الکل و مواد مخدر تقریبا شبیه به هم بوده و شرایط اجتماعی، روحی و روانی حاکم بر هر دو یکی است، گفت: البته اعتیاد به الکل علت بیولوژیکی نیز دارد؛ بدین معنا که اثر اعتیاد در الکل به دلیل زمینه ژنتیکی آن در برخی خانواده ها بیشتر است.

قدیرزاده ادامه داد: در افرادی که اختلال روانی دارند نیز موضوع اعتیاد به الکل یا سوء مصرف آن وجود دارد. در خصوص مسائل اجتماعی نیز شرایط یکسانی برای اعتیاد به الکل و مواد مخدر وجود دارد.او با تاکید بر مصرف تفننی الکل توسط برخی اقشار جامعه خاطرنشان کرد: آماری که نشان دهد اعتیاد به الکل بیشتر در میان افراد مرفه یا ضعیف دیده می‌شود، وجود ندارد، اما شاید بتوان گفت افرادی که برای درمان به مراکز ترک اعتیاد به الکل مراجعه می‌کنند از اقشاری هستند که وضعیت مالی بهتری دارند.

این درمانگر اعتیاد با بیان اینکه تعداد معتادان به الکل در کشور ما آنقدر زیاد نیست که در جامعه مشخص باشند، افزود: اما در کشورهای اروپایی افرادی وجود دارند که در شرایط معتادان متجاهر قرار داشته و به دلیل اعتیاد به الکل کارتن خواب شده‌اند، اما این مورد در کشور ما کمتر دیده می‌شود. او با اشاره به تعداد بسیار کم زنانی که برای ترک اعتیاد به الکل به مراکز مربوطه مراجعه می‌کنند، اظهار کرد: در سراسر جهان آمار اعتیاد به الکل در میان زنان و مردان ۱ به ۹ است.

قدیرزاده یادآور شد: براساس آمار ارائه شده از سوی وزارت بهداشت حدود ۹۴ درصد جمعیت ۱۵ تا ۶۵ سال کشور اصلا سابقه مصرف مشروبات الکلی را در طول عمر خود نداشته‌اند و تنها شش درصد این تجربه را داشته‌اند که شامل مصرف تفننی یا روزانه و... می‌شود.

این درمانگر اعتیاد با تاکید براینکه معمولا در معتادان به الکل بیشتر شاهد تصادفات رانندگی هستیم، گفت: همچنین در این افراد پس از مصرف الکل خشونت زیادی دیده می‌شود، لذا بحث درگیری یا تجاوز به عنف و ... دراین افراد زیاد دیده می‌شود زیرا مصرف الکل باعث می‌شود؛ این افراد بی‌محابا شروع به دعوا کنند که این موضوع گاهی منجر به قتل هم می‌شود، لذا نقش الکل در جرایم خشونت بار دیده می‌شود.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

نظر کاربران

  • بدون نام

    به جا پای عمیق مواد مخدر هم توجه کنید!!!

ارسال نظر

لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج