امام جمعه موقت تهران خواستار شد:
درخواست محاکمه حقوقبگیران چند ده میلیونی
خطیب موقت نماز جمعه تهران با اشاره به موضوع فیش های حقوق نامتعارف گفت: اگر کسانی بر خلاف چارچوب های قانونی این نوع برداشت ها را کرده اند باید محاکمه شوند و اگر کسی چارچوب های قانونی را رعایت نکرده و خلاف انصاف و عدالت رفتار کرده، این پول ها باید به بیت المال بازگردد.
وی افزود: آنها خمپاره های زیادی به آن روستا زدند و هم مسجدی را منفجر کردند؛ هم مردم آنجا را قتل عام کرده و پس از کشتن مسلمانان بدن های آنها را مثله کردند و قبر عارفی که در آنجا مورد احترام بود نبش قبر کرده و استخوان ها را درآوردند و به آتش کشیدند.
خطیب موقت نماز جمعه تهران با بیان اینکه این درندگی با کجای اسلام همخوانی دارد، ادامه داد: کدام حقوق بشر اینها را تایید می کند و اینها چطور ادعای مسلمانی و خادم الحرمینی دارند؟ این لکه ننگی بود که بر ننگ های دیگر آنها اضافه شد.
حجت الاسلام صدیقی همچنین با اشاره به انفجار تروریستی اخیر در افغانستان، گفت: در افغانستان قوم هزاره که قرار بود برقی به آنها داده شود اما به کسان دیگری داده شد به عنوان جنبش روشنایی تجمعی کردند تا مطالبه حقی انجام دهند اما سه انفجار پی در پی بیش از ۸۰ انسان بیگناه را به خاک و خون کشید و صدها نفر مجروح شدند.
وی خاطرنشان کرد: این اتفاق را طالبان به عهده نگرفت و سازمانهای بین المللی و دولت افغانستان باید پاسخگو باشند که عامل این جنایت هولناک چه کسی بوده است؟ چرا که مواد انفجاری که به دست آمده است که در حکومت ها وجود دارد.
امام جمعه موقت تهران ادامه داد: ما این فاجعه را نیز تسلیت می گوییم و بار دیگر بی عرضگی سازمانهای به اصطلاح حقوق بشر و سازمانهای بین المللی هم در جریان یمن و هم در جریان افغانستان و هم در هر جایی که مظلوم کشی وجود دارد این سازمانها هیچ عرضه و موجودیتی ندارند.
حجت الاسلام صدیقی در ادامه با اشاره به مسئله حقوق های نجومی تصریح کرد: مسئله حقوق های نجومی دلها را جریحه دار، احساسات مردم را اندوهگین و وجدان های خفته را بیدار کرد.
خطیب موقت نماز جمعه تهران با بیان اینکه یک غفلتی واقع شده و ما چشم باز می کنیم می بینیم این طور شده است، گفت: ما ادعای حکومت علوی داریم.
وی با اشاره به خطبه شقشقیه ادامه داد: علی(ع) را چه به حکومت؟ علی(ع) مرد خدا است؛ علی(ع) مرد عشق است؛ علی(ع) دل ذوب شده ای با خدا دارد؛ علی(ع) چرا آمد و این مسئولیت را به عهده گرفت و حکومت را قبول کرد؟ امیرالمؤمنین علی(ع) فلسفه قبول حکومت با حضور مردم را می فرمایند که خدای متعال از آگاهان، فرهیختگان و نخبگان جامعه پیمان گرفته است که تماشاگر بیتفاوتی نباشند.
کسانی که برخلاف چارچوبهای قانونی این برداشتها را کردهاند، باید محاکمه شوند
خطیب نماز جمعه تهران تصریح کرد: اینکه گروهی از گرسنگی شکمشان به پشتشان چسبیده باشد و گروهی از پرخوری نتوانند راه بروند. این تبعیض ها، این فاصله طبقاتی با این کیفیت و این نوع تعرض به بیت المال درخور نظام اسلامی نیست؛ درخور کسانی که مردم به آنها رأی دادند تا امانتدار مردم باشند، نیست.
حجت الاسلام صدیقی گفت: حال که اینطور شده است، مردم به دنبال بیانات مکرر مقام معظم رهبری همچنان چشم به راهند تا ببینند مسئولین در این رابطه چه می کنند. آنچه مورد توقع به جای مردم است و عدل و انصاف آن را اقتضاء می کند، این است که اگر کسانی بر خلاف چارچوب های قانونی این نوع برداشت ها را کرده اند باید محاکمه شوند و اگر کسی چارچوب های قانونی را رعایت نکرده و خلاف انصاف و عدالت رفتار کرده، این پول ها باید به بیت المال بازگردد.
امام جمعه تهران این اقدام را آغاز یک حرکت عدالتمحور دانست تا فقرا محروم نشوند و افزود: جوانان در مسائل ازدواج خود درماندهاند و در اشتغال نیز درمانده اند. در این فضایی که گروه زیادی از مردم عزیز ما، شهید داده ما و کسانی که بار انقلاب روی دوش آنها است در همه صحنه ها حاضرند و هیچ وقت غایب نیستند و برای انقلاب کم نگذاشته اند؛ بچه هایشان نتوانند ازدواج کنند و اشتغال داشته باشند و از طرف دیگر این طور پول ها را برداشت کنند.
وی ادامه داد: توقع ما از مسئولین تمام رده ها این است که فرمایش مقام معظم رهبری را جدی بگیرند و مردم را هر چه زودتر از این انتظار بیرون بیاورند.
حجت الاسلام صدیقی با اشاره به اینکه مسئله بحرین ادامه ظلم ها، ستم ها، اجحاف ها، استعدادها، شکنجه ها و انواع ددمنشی هایی که حکومت بحرین در مقابل مردم خود به کار گرفته، است، گفت: مردم بحرین اسلحه به دست نگرفته اند و جایی را به آتش نکشیدهاند. در این مدت حسینیه هایشان و مساجدشان تخریب شده است؛ به نماز جمعه هایشان تعرض شده و جوان هایشان تحت شکنجه قرار می گیرند.
مسائل فرهنگی زیربنای مسائل اقتصادی و سیاسی است
خطیب نماز جمعه تهران افزود: آیت الله شیخ عیسی قاسم، رهبر معنوی بحرین را اخیرا هم سر به تابعیت و خلاف قوانین بین المللی و قوانین اسلام عمل کرده اند و هم اینکه بنای محاکمه ایشان را داشتند؛ بدانند که این بنزینی است که بر خشم مردم می ریزند و با این حرکات گور خود را خواهد کند و مردم بحرین هرگز تحمل نخواهند کرد.
وی خاطرنشان کرد: این جسارت ها اگر ادامه پیدا کند، حکومت بحرین بداند که در امان نخواهد بود.
حجت الاسلام صدیقی گفت: آخرین نکته که هم اصرار و هم خون جگر است، ولنگاری فرهنگی است. مقام معظم رهبری سال ها است در مقاطع مختلف با بیانات حکیمانه و پیغمبرگونه این هشدار و بیدارباش را داده اند اما فرموده اند من احساس می کنم هم در دولت و هم در غیردولت یک نوع ولنگاری وجود دارد.
امام جمعه تهران افزود: بیش از ۱۰۰ شبکه ماهواره ای با زبان فارسی به اعتقادات و اخلاقیات ما میتازند و این شبکه های مجازی به صورت یک رودخانه در حرکت است و هر لحظه به صورت سیلی بنیان کن در می آیند و مردم را به لذت گرایی دعوت می کند و حدود و ثغور شرعی را در هم می شکنند و گناه را عادی می سازند.
وی ادامه داد: فیلم هایی که در سینما است، گاهی کنترل شده نیست و کتاب هایی که در نظام ما چاپ می شود، ارزیابی های دقیقی از آن به عمل نمی آید. بعضی از این فیلم ها، مجله ها و خوراک های فرهنگی سم است و بدتر از میکروب ایدز و سرطان است. دین را از بین می برد و خانواده ها را بهم می ریزد. غیرت را از بین برده و مملکت را به یغما می برد و انقلاب را از درون از بین می برد.
حجت الاسلام صدیقی اضافه کرد: همه بیدار باشند و ارگان هایی که این وظیفه را به عهده دارند، در این امر کوتاهی نکنند و هم تولید کالاهای فاخر فرهنگی و ارائه فیلم های اخلاقی سازنده و مفید برای مقابله با این حرکت ددمنشانه که بدتر از خمپاره و بمب اتم دارد مملکت ها و جهان سوم را داغون می کند، در دستور کار باشد.
خطیب نماز جمعه تهران خاطرنشان کرد: با این تهاجم و جنگ فرهنگی، دشمن تمام عیار در حال جنگ با ما است و مسائل فرهنگی هم زیربنای مسائل اقتصادی است و هم زیربنای مسائل سیاسی.
نظر کاربران
موضوع را بکلی فراموش کردن و رفتن سر یه موضوع جدید دیگه